Értékelje a céget!
5 találat 1

Pécsi Mélyépítő Iroda Kft.

Cím:
7624, Pécs Budai Nagy A. u. 1
telefon:
06-72-534-502
fax:
06-72-534-502
Tevékenység rövid leírása:
Az iroda 1990 év végén alakult. Működését 1991-ben kezdte meg, Pécsi Mérnöki Iroda Tervező Kivitelező és Lebonyolító Kft néven,

műszaki tervezés és beruházás profillal.Mivel kivitelezésre nem bővült ki a tevékenységünk, nevünket 1996-ban Pécsi Mélyépítő Iroda Tervező és Szolgáltató Kft változtattuk meg.Az iroda kis állandó létszámmal, szükség esetén külső szakértők bevonásával, vagy/és partneri mérnöki irodákkal együttműködve, teljesíti vállalt feladatait. A közös feladatvállalások többségében az iroda fogja össze és látja el a generál tervezői/tanácsadói feladatokat, és képviseletet a Megbízó felé.Tevékenysége a mérnöki szolgáltatás terén kiterjed:

- meglévő mélyépítési létesítmények állapot felvétele

- döntés előkészítő tervek

- tanulmánytervek

- megvalósíthatósági tanulmánytervek

- beruházási programok

- tender tervek

- kiviteli tervek készítése

- mélyépítési beruházások lebonyolítása

- műszaki ellenőrzés

- tervezői művezetés2002-ben, a műszaki tervezés és szaktanácsadás területen, az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány előírásainak megfelelő minőségirányítási rendszer került bevezetésre és alkalmazásra.
Az iroda tevékenységei köre:Vízellátó rendszerek, vízkezelés és vízelosztás létesítményeinek tervezése, műszaki-, gazdasági tanácsadás

Szennyvízelvezető rendszerek tervezése, szennyvíztisztítás tervezése, műszaki-, gazdasági tanácsadás

Sík-, domb- és hegyvidéki vízrendezés, belvízszabályozás

Városi közművek generáltervezése

Közműépítések koordinálása

Számítástechnikai szolgáltatás

Mélyépítési létesítmények tervezése (támfalak, műtárgyak, stb.)

Földmérési szolgáltatás (mérnökgeodézia, tulajdonjogi rendezés, stb.)

Viva Futura Kft.

Cím:
1113, Budapest Edömér u. 2. IV/1.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A VIA FUTURA Kft-t 2004-ben - közlekedési létesítmények generáltervezésében jártas szakemberek - alapították alapvetően közlekedéstervezési feladatok elvégzésére. A cég kiemelt tevékenysége az ország egész területére kiterjedő úttervezés. A konkrét műszaki tervezés mellett hangsúlyos szakterület az "út jövőjét" megalapozó vizsgálatok, hálózati tanulmányok készítése, valamint a közlekedéspolitikai kérdésektől az építésig tartó tanácsadói, szakértői tevékenység.

A cég alapítói több, mint egy évtizedes szakmai, gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek az úttervezés területén. A fiatal, lendületesen fejlődő cég a budapesti és a veszprémi irodákban jelenleg összesen 16 főállású alkalmazottal dolgozik, melyből 14 fő végzettségét tekintve építőmérnök. A cég alapfilozófiája szerint a magas szakmai színvonal záloga a személyi állomány minősége: a munkatársak fele szakmai besorolását tekintve a legmagasabb kategóriába esik. A fiatal csapatban emellett többen rendelkeznek 8-10 éves tervezői tapasztalattal.

A hatékony és gyors munkavégzés érdekében ? alapvetően az úttervezéshez kapcsolódó szaktervek elkészítésére ? cégünk megbízható, sokéves gyakorlati tapasztalattal és referenciákkal rendelkező alvállalkozókkal dolgozik. Nagyobb szabású projektek elvégzésére más tervezőirodákkal létrehozott konzorcium keretében, együttesen vállalkozunk.

Munkánk során a legkorszerűbb tervezési szoftvereket (AutoDesk Civil 3D 2006, Bentley MXRoadMAX), rajzprogramokat és módszertani eljárásokat használjuk. Valamennyi megbízás esetében kiemelt figyelmet szentelünk az elvégzett munkák színvonalas, minőségi megjelenítésére is.

A Via Futura Kft. 2006. év elején vezette be és sikerrel működteti a:

Komplex közlekedéstervezés, út- és autópálya-tervezésre

vonatkozó ISO 9001:2001-es minőségbiztosítási rendszert.

Magasan képzett személyi állományunk, korszerű tervezéstechnikai megoldásaink és a kapcsolódó hardver-szoftver állomány együttesen garantálja az általunk elvégzett munka magas minőségét és gyakorlati használhatóságát.

Iga Kft.

Cím:
1071, Budapest Peterdy u. 39.
fax:
413-7060
telefon:
413-7060
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk ipari tervezéssel, fejlesztéssel illetve kivitelezéssel foglalkozik.

HAP Hungaro-Austro Plan Építészeti Tervező és Tanácsadó Kft. vált a neve

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A HAP TERVEZŐIRODA Kft. (HAP Kft.) 1989 májusában alakult főként építészeti tervezési feladatok elvégzésére. Alapítói egy magyar és egy osztrák tervezőiroda voltak. Az évek során mindkét alapító eladta részét, így az iroda ma teljesen magyar tulajdonú tervezőiroda mintegy 50 fős állandó alkalmazotti létszámmal. A nyugat-európai gyakorlattól eltérően valamennyi alap tervezési szakág jelen van a létszámban, így az építészek mellett belsőépítészek, tartószerkezeti-, épületgépészeti és elektromos tervezők valamint építésbonyolító szakemberek képezik az iroda létszámát. Az elmúlt 14 év alatt az iroda tervezett műemléki rekonstrukciókat, irodaházakat, gyógyszertári központot, gyógyszertárakat, ipari épületeket, szuper, és hipermarketeket, bevásárlóközpontot valamint lakóépületeket. A HAP Kft. Székhelye az iroda által közösen tervezett és megvalósított tetőtéri iroda együttes Budapesten a Margit körúton.

i-quadrat Hungária Kft.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.