Értékelje a céget!
444 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Orosházi Ipari Park Kft.

Cím:
5900, Orosháza Szabadság tér 4-6.
telefon:
68/473-941
:
68/473-941

Kántor Kft.

Cím:
6000, Kecskemét Lisz F.u.27/A.
fax:
76/504-802
e-mail:
76/504-802
Tevékenység rövid leírása:
Nyitvatartás:
H-P: 8-17-ig, Szo: 8-12-ig.
Márkanév:
Raynor, Came, Kling-Quadra, Siebau, Chamberlen, Ziur, Sápi, Rolling-Center
Minősítés:
MABISZ

Amerikai, német garázs-, és ipari kapuk, vagyonvédelmi rácsok, redőnyök, egyedi gyártású kovácsolt kerítések, kertkapuk motoros mozgatással, távvezérléssel is. Tervezés, kivitelezés, szaktanácsadás. Szaküzletünkben húzó-, nyomó-, feszítő-, tányérrugók forgalmazása. Egyedi igények szerinti gyártás szervezése- szállítás utánvéttel is. Fémszövetek, perforált és exppandált lemezek, hullámrácsok, kovácsoltvas díszítőelemek, zárak, kapuszerkezetek széles választékban.

Tel.: 76/497-562, 20/480-9500
Fax.: 76/504-802

Varéptek Kft.

Cím:
2112, Veresegyház Dobó István út 4/a
e-mail:
vareptek@t-online.hu
mobil:
vareptek@t-online.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk vállalja házak, sorházak építését, illetve már lakásértékesítéssel is foglalkozik.

Szolgáltatásaink:
Burkolás, burkolat, építőipar, építőipari fővállalkozás, építőipari generál-kivitelezés, építőipari kivitelezés, építőipari tervezés és szervezés, generál-kivitelezés, magasépítés, nyílászáró, tetőfedés, bádogos- és ácsmunka, villanyszerelés, alapozás, asztalosmunka, családi ház építés, építési kivitelezés, építés kivitelezés, építészeti kivitelezés, építőipari munka, épületgépészeti tervezés, festés, fűtésszerelés, gázszerelés, házépítés, lakóház építés, magasépítés kivitelezés, mázolás, padlóburkolat, padlókészítés, tapétázás, vakolat.

Tigonax Kft.

Cím:
8000, Székesfehérvár Nagyszombati u. 217.
fax:
22/505-155
telefon:
22/505-155
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységi körünk felöleli az építőipar teljes palettáját. Magas- és mélyépítő-ipari tevékenység, műemléképületek felújítása, lakóházak és középületek komplett kivitelezése, utólagos falszigetelések, ipari csarnokrendszerek építése és felújítása, ipari létesít
mények teljes körű kivitelezése, mezőgazdasági létesítmények építése.

Verklisé Papír-Nyomdaipari és Kereskedelmi Bt.

Cím:
9751, Vép Petőfi u.11.
telefon:
Tel.:06-94/505-201\x0D\x0AFax:06-94/505-202
:
Tel.:06-94/505-201\x0D\x0AFax:06-94/505-202
Tevékenység rövid leírása:
Műanyag csövekből, lemezekből készítünk idomokat, tartályokat.

Szolgáltatásaink:
-karton,
-hullámkarton doboz,
-kasírozott doboz gyártása,
-dombornyomás,
-fóliázás,
-aranyozás,
-csomagolás tervezése,
-komplett nyomdai kivitelezés,
-címkekészítés,
-CD-tartó tok gyártása

Telephely: 9700 Szombathely, Hajdú u.24.

Geohidroterv Mérnökológia, környezetvédelem, és vízgazdaálkodás Kft

Cím:
1116, Budapest Temesvár u 20
fax:
204-7767
e-mail:
204-7767
Tevékenység rövid leírása:
A GEOHIDROTERV Kft. 1990. óta működő, több mint hatvan főt foglalkoztató, korszerű műszerekkel, számítógépes hálózattal, helyszíni mintavételezési, analitikai és geodéziai felszerelésekkel ellátott, talajfúró- és különféle mentesítő berendezésekkel, technológiákkal rendelkező társaság. Az elmúlt évek jelentős beruházásai révén létrejött a saját kivitelezői divízió a kárelhárítási és hulladékgazdálkodási profilba vágó munkák elvégzésére, saját eszközparkkal és szakember gárdával (földmunkagépek, szállítójárművek, vákuumtechnika, saját fejlesztésű víztisztító- és kezelő berendezések). Cégünk dinamikusan fejlődik, éves forgalmunk 1992-ben meghaladta a százmilliós nagyságrendet, 1998-ban elérte a 900 millió Ft-ot, 2005-ben pedig a 4 milliárdot. A gyors növekedés ellenére a Kft. likviditása stabil, fejlődésünket saját erőből finanszírozzuk.
A GEOHIDROTERV Kft. alkalmazottai között több mint negyven felsőfokú végzettségű (építőmérnök, bányamérnök, geológus, hidrogeológus, vegyész, gépészmérnök, környezetvédelmi szakmérnök) és számos szakirányú technikus található, akik az elmúlt évtizedekben fokozatosan szakosodtak a környezetvédelmi, mérnökgeológiai és vízgazdálkodási, vízépítési feladatok komplex megoldására. Az utóbbi években a környezetszennyezés és környezetvédelem tárgykörben az ország legkülönbözőbb területein lévő vegyipari és egyéb ipari üzem, valamint hulladéklerakó és kezelőtelep környezeti állapotfelmérését, állapotértékelését végeztük el, amely során számos talaj- és talajvíz szennyezés feltárására, a veszélyeztetettség elemzésére került sor. A vizsgálatokon túlmenően a szennyezés felszámolására vonatkozóan műszaki javaslatokat és tervet is készítettünk. Ezek megvalósítását fővállalkozóként eredményfelelősséggel elvégeztük, illetve alvállalkozóként a kivitelezésben, vagy annak környezetvédelmi-műszaki ellenőrzésében közreműködtünk.
A környezetvédelmi profil kiemelkedő sikere volt a szovjet csapatok kivonulása során kívül laktanyák és repülőterek környezeti kár felmérése (32 bázis). Szakembereink készítették a legjelentősebb katonai objektumok kárelhárítási terveit és részt vettek számos kármentesítési feladat szakmai irányításában is. Ezek közül említésre méltók a mezőkövesdi, a kalocsai, a kiskunlacházi, a tököli repülőterek kármentesítési feladatai. A magyar honvédség objektumaiban végzett munkák közül a kecskeméti, a pápai, a taszári repülőterek kármentesítése említhető.
Az ország eddig feltárt legnagyobb környezetszennyezésénél a garéi hulladéklerakóban (Bp. Vegyiművek) felhalmozott hulladék ártalmatlanításra történő előkészítése, csomagolása, a terület felszínének megtisztítása is cégünk feladatai közé tartozott.
Biztonságos és komplex megoldást kínálunk a kommunális eredetű szilárdhulladék-lerakók, valamint az ipari és veszélyeshulladék kezelő, -lerakótelepek kialakítására. Elvégezzük ezek helykeresését és helykijelölését; tanulmány-, engedélyezési- és kiviteli tervezését; a megvalósításhoz szükséges források felkutatását; továbbá a kivitelezés környezetvédelmi és műszaki ellenőrzését, illetve a létesítmények fővállalkozás keretében történő vagy közvetlen kivitelezői megvalósítását is. A hulladéklerakók kivitelezési munkái közül a zalaegerszegi, nagykanizsai, sajókazai, ceglédi, szegedi, győri hulladéklerakók és a köréjük szerveződő hulladékudvarok és hulladékgyűjtő szigetek rendszerei említhetők.
A GEOHIDROTERV Kft. környezetföldtani és mérnökgeológiai kutatásokat, geotechnikai munkákat, valamint mélyépítési tervezést is végez. Munkatársaink közreműködtek számos országos jelentőségű feladatban is, pl. a Paksi Atomerőmű kis és közepes radioaktivitású hulladékainak elhelyezését célzó kutatásokban; a nagyvárosok komplex mérnökgeológiai térképezésében; a csúszásveszélyes területek és magaspartok állékonysági felmérésében; valamint az alápincézettséggel, illetve barlangrendszerekkel veszélyeztetett körzetek felmérésében, vizsgálatában. Több évtizedes tapasztalatokra támaszkodva folytatjuk az építőipari nyersanyagok, másod-nyersanyagok kutatását (kő, kavics, agyag, stb.), bányászati előkészítését.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.