Értékelje a céget!
6 találat 1

Rózswagen Bt.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk VW és Mercedes típusú kisteherautó alkatrészek értékesítésével foglalkozik. Ezenkívül importálunk megkülönböztető jelzéseket, fényhidakat és forgalomterelési berendezéseket.

Japan Autoparts Kereskedelmi Kft.

Cím:
1144, Budapest Füredi utca 74-76.
telefon:
221-8414
e-mail:
221-8414
Tevékenység rövid leírása:
Örömmel üdvözöljük a Japanparts és a Japan Autoparts vásárlóinak népes táborában!
Tájékoztatjuk, hogy cégünk fő tevékenysége a Japanparts alkatrészek magyarországi forgalmazása. A Japanparts koreai, Japán, indiai és más távol-keleti autógyárak termékeihez szállít elsősorban u.n. kopó-fogyó alkatrészeket. A Japanparts kínálatában jelenleg több mint 25000 cikk szerepel! Ezen alkatrészek kivétel nélkül a távol-keleten készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai, japán és amerikai szabványoknak valamint minőségi előírásoknak! Itt szeretnénk felhívni figyelmét új termékeinkre, mint az egyedülálló választékban kínált kardánkeresztekre és kardánfelfüggesztőkre, szilentekre
és más gumialkatrészekre. Csak nálunk kaphatóak a Japanparts ventillátor viszkózkuplungjai, utolérhetetlen árakon.
MÁRKÁK: Chevrolet, Daewoo, Daihatsu, Honda, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, Toyota, Infiniti, Lexus, SsangYoung, Japanparts.
Termékeink jórészt a Japanparts katalógusokban vagy a közismert Tec Doc elektronikus katalógusban találhatók meg.
Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését, állandó vásárlónk lesz és ezáltal még szélesebb körben ismertetjük meg a felhasználókkal a kiváló minőségű és igen kedvező árú Japanparts autóalkatrészeket!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.