Értékelje a céget!
16 találat 1 | 2

Floxmobil Kft.

Cím:
1107, Budapest Bihari utca 12/D.
telefon:
261-5015
fax:
261-5015
Tevékenység rövid leírása:
A Flox-Mobil Kft-t több, mint 10 éves autókereskedelmi gyakorlattal rendelkező magánszemélyek alapították 2000-ben. Társaságunk fő tevékenysége a használt személy- és kishaszon gépjárművek kereskedelme, és ehhez kapcsolódóan közvetítés a gépjármű-finanszírozás és gépjármű-biztosítás területén. Cégünk ezen belül főként kis- és középkategóriás személyautók kereskedelmével és bizományosi értékesítésével foglalkozik.

HÜSE Autó-Motor-Kerékpár Szaküzlet

Cím:
4026, Debrecen Bethlen u. 40.
telefon:
52/416-615
:
52/416-615

Borsod-Mobil Kft

Cím:
3526, Miskolc József A. út 25
telefon:
46-509-105
fax:
46-509-105

Csiki-Bege Kft.

Cím:
1039, Budapest Pünkösdfürdő utca 52-54.
e-mail:
autoplaza@csiki-bege.hu
telefon:
autoplaza@csiki-bege.hu
Tevékenység rövid leírása:
Amennyiben új/használt, teherautó/személyautó illetve egyedi Csiki-Bege Autoplaza szolgáltatásaival kapcsolatos értékesítési információra vagy technikai tanácsadásra van szüksége, hivja a telefonos ügyfélszolgálatunkat (1) 886-5656, vagy keresse munkatársainkat e-mailben!
Kulcsszavak:
assistance szolgáltatás autó autó adásvétel autó bemutatóterem autó beszámítás autó szervizelés autó tartós bérlet autóalkatrész autóbérlés autódiagnosztika autóelektronika autófelni autófelszerelés autófelszerelési cikk autófinanszírozás autóflotta kezelés autójavítás autókereskedelem autókereskedés autókozmetika autókölcsönzés autókölcsönzés, bérlés autólízing autómentés autómosás autós kiegészítő autószállítás autószalon autószerviz autótuning belső takarítás bérautó bowling casco csereautó digitális irodatechnika egészségcentrum életmód felvásárlás finanszírozás fitness fitness club flottaértékesítés flottakezelés fogászat garanciális szerviz gépjármű gépjármű hitelügyintézés gépjármű kárügyintézése gépjárműalkatrész gépjárműbérlés gépjárműhitel gépjárműjavítás gépjárműlízing gépjárműtechnika gyorsszerviz használt autó használt teherautó haszongépjármű haszongépjármű-bérbeadás hitelbonyolítás hitelügyintézés hűtőberendezés járműlízing kézi autómosás kishaszongépjármű környezetvédelmi vizsgáztatás kötelező felelősségbiztosítás lakóautó lízing lízingbiztosítás lízingelési lehetőség márkakereskedés márkaszerviz motorkerékpár műszaki állapotfelmérés műszaki vizsga műszaki vizsgáztatás plaza quad rent-a-car személyautó személygépjármű személygépjármű lízing személygépkocsi személygépkocsi-lízing személyszállítás szerviz tanácsadás tartós autóbérlet tartós bérlet tartós bérleti lehetőség teherautó teherautó bérlése teherautógumi tehergépjármű tehergépjármű lízing téli-nyári gumicsere utángyártott alkatrész vendéglátás wellness zöldkártya

UNIO 2000 AUTÓJAVÍTÓ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT

Sziget-Teher Kereskedelmi Kft.

Cím:
1196, Budapest Nagy Sándor J. 207.
telefon:
357-0040
mobil:
357-0040
Tevékenység rövid leírása:
Nizsnyij Novgorodban a GAZ Rt. szerelő szalagjairól a hazánkban is ismertGazella és Szobol haszonjármű család immáron új kivitelű példányai gördülnekle. A gyártóüzemekben kéthetes rekonstrukciós leállást követően indult meg atermelés. Új robotokat állítottak üzembe a hegesztő sorokon.
Első ránézésre természetesen a kabin formaváltozása a szembeötlő, de mintOleg Filimonov a gyár főkonstruktőre elmondta egy haszonjármű esetébentermészetesen a használati tulajdonságok a legfontosabbak. Ezért a fő figyelmet elsősorban a konstrukció műszaki változtatásaira fordították. A
plató rögzítése és több fődarab változott, mely növeli a teherbírást és javítja a megbízhatóságot. A komplett műszerfal koncepcióját a gyár személyautó típusából, a Volgából vették át. Az új fűtési, szellőzési rendszer valamint az átdolgozott zajszigetelés javítja a vezetőmunkakörülményeit, ezzel nő a közlekedés biztonsága. Az új kabin sokkal esztétikusabb elődjénél de mégis inkább arra hívnánk fel a figyelmet, hogy a változtatások következtében közös egységbe integrálták a fényszórókat és irányjelzőket, továbbá az áttervezett hűtőrács és ütköző javítja a hűtési hatásfokot. A megnövelt méretű motortérben új, nagyobb teljesítményű és környezetbarát motorok elhelyezésére nyílik lehetőség. 2003 végén megjelent az európai eredetű Gazella haszonjármű család az uniósországok járműkereskedőinek kínálatában. Mivel a GAZ gépkocsik az első orosz gyártmányú EU származási feltételeknek megfelelő járművek, érdemes a körülményekkel részletesen megismerkedni: A nizsnyij novgorodi GAZ Rt.szerződést kötött a litván Automasinu verslo centras, röviden AVC részvénytársasággal a Közép és Kelet Európában ismert GAZ könnyű haszonjárművek összeszereléséről.
A Litvániában összeszerelt gépkocsin természetesen a kabin formája a leginkább szembeötlő, mégis a figyelmet elsősorban nem a képen látható részletekre hívnánk fel:
1. Figyelembe véve az érvényben lévő uniós környezetvédelmi normákat ANDORIA" 4CTi90 motor gondoskodik, mely maradéktalanul eleget tesz az előírásoknak.
2. A dízelmotorokon kívül a lengéscsillapítók és a kormánymű szervószivattyúja szintén európai gyártmány, mely kiegészülve azösszeszerelés értéknövekményével biztosítja a járművek EU származásibizonyítványának megszerzését.
3. Természetesen az összeszerelés gondossága és a kiegészítő alváz és üregvédelem garantálja a kifogástalan használati értékű gépkocsi
Mi az, ami változatlan maradt? A típuscsalád átlagon felüli teherbíró képessége, a robusztus konstrukció és a négykerékhajtású modellek terepjáró képessége!

További információt a (36-1)357-0040 telefonszámon kaphatnak.

APC 2001 Kft.

Cím:
8400, Ajka Vásár u. 2.
telefon:
88/500-501
telefon:
88/500-501
Tevékenység rövid leírása:
Dinamikus fejlődésünk titka a szakértelem, a megbízhatóság, a gyorsaság, a jól elvégzett munka és nem utolsó sorban a korrekt árak.
Cégünk az új- és használt haszongépjárművek forgalmazásán, javításán kívül az ATLAS, és a BOB ITALEV cégek magyarországi forgalmazója, illetve a SCHMIDT és - újdonság hogy 2006-tól immár - az UNIMOG cégek országos vevőszolgálati teendőit is ellátja.

Euro-Car

Cím:
9400, Sopron Győri u. 17.
fax:
99/524-292
telefon:
99/524-292

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.