Értékelje a céget!
33 találat 1 | 2 | 3 | 4

Inverter Kkt.

Cím:
1158, Budapest Drégelyvár u.5.
telefon:
Tel.:36 20 933 73 53
:
Tel.:36 20 933 73 53
Tevékenység rövid leírása:
Vészvilágító rendszerek.

Közel 20 éve foglalkozunk vészvilágító rendszerek szervizelésével és karbantartásával, 10 éve radar technikával. 2 éve radar és lézerdetektorok kereskedelmével.

Futárszolgálat és kiscsomag szállítás is a tevékenységünkhöz tartozik

Ezen túl, tûz és gázveszély érzékelõk karbantartása is feladatkörünk.

Ajánlatunk:

Vészvilágítás
XENON lámpák
RADAR detektorok

Bővebb felvilágosításért klikkeljen az elérhetőségeknél webcímünkre!

Tel.:36 20 933 73 53

Pálfi* S Kft.

Cím:
1116, Budapest Gyékényes u. 50.
mobil:
30/269-9673
fax:
30/269-9673
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk egy 1996-ban létrehozott egyéni (családi) vállalkozásból alakult át 2002-ben betéti társasággá, majd felkészülve az EU-s csatlakozásra, 2004. márciusában átalakult kft-vé.

Cégünknek lehetősége nyílik más fuvarterületeken (fuvarfeladatok) is részt vennie, ezért folyamatosan bővítjük járműparkunkat. Profilunk a kis mennyiségű áruk gyors és pontos kiszállítása, elsősorban ilyen irányú megbízásokat vállalunk, de nagyobb mennyiségű áru elszállítására vonatkozóan is fogadunk megbízást.

Az egyéni vállalkozásunk először korszerűtlen autókkal indult, és a 8 év alatt sikerült megbízható járművekre cserélni.

Autóparkunkat folyamatosan frissítjük, bővítjük, hogy a megöregedett autók ne okozhassanak gondot a fuvarfeladatok végrehajtásában, Ugyanilyen elvárásokat támasztunk alvállalkozóink felé is.

Cégünk Teljes körű árubiztosítással rendelkezik.

Gépkocsivezetőink és alkalmazottaink a cég egyenrangú tagjai, hiszen felismertük, hogy munkájuk a társaság életének alakulásában nagyrészt az ő érdemük is, hiszen ők azok, akik rendszeresen képviselik társaságunkat. A szaktudás mellett ezért nagy hangsúlyt helyezünk az autók ápoltságán túl a gépkocsivezetők/alkalmazottak megjelenésére és magatartásukra, hogy közösen, jó kapcsolatban tudjuk csak kiszolgálni megbízóinkat.

Bővebb információkért kérjük klikkeljen webcímünkre!

MF Expressz Futárszolgálat

P2P Futár Kft.

Cím:
1116, Budapest Gyékényesi u. 50.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A P2P 2005 óta van jelen a magyar csomagpiacon, mint kiscsomag szállító cég.
Cégünk alaptevékenysége a 2in1 kiscsomag szállítás amely gyors, rugalmas, megbízható és rettentően költségkímélő. Irodai levélküldemények illetve kis mennyiségű, de sürgős és abszolút megbízhatóságot igénylő megrendelések teljesítését tűztük ki célul, kiemelkedő minőségű futárszolgáltatást nyújtva partnereink számára a küldemények felvételétől egészen a kiszolgáltatásig.

CITY TAXI Fuvarszervező Szövetkezet

Cím:
1119, Budapest Vahot utca 6.
e-mail:
citytaxi@citytaxi.hu
telefon:
citytaxi@citytaxi.hu
Tevékenység rövid leírása:
A City Taxi a minőségi szolgáltatásra és a megrendelői igények maximális kielégítésére helyezi a legfőbb hangsúlyt. Hosszú évek megbízható, pontos és tisztességes munkájával sikerült elérnünk piacvezető pozíciónkat. Jelenleg több mint ötszáz vállalat veszi igénybe szolgáltatásainkat.

Seahorse International Szállítmányozási Kft.

Cím:
1121, Budapest Tállya u. 16-18.
fax:
213-8898
telefon:
213-8898
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, a SEAHORSE Nemzetközi Szállítmányozási és Kereskedelmi Kft. 1991 óta működik a nemzetközi szállítmányozói piacon.
Fő tevékenységünk a tengerentúli szállítmányozás komplett és gyűjtő konténerben, közúti szállítmányozás, teljes, túlméretes és részrakományok, légi, vasúti szállítmányozás, expresszáru fuvarozás bel- és külföldön.
Tengerentúli partnervállalataink az egész Távol-Keletet behálózzák és jelentős pozíciókkal rendelkeznek, hasonlóképpen az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában és Európa szerte is.
Közúton 1-24 tonna között megbízható fuvarozói körrel állunk tisztelt partnereink rendelkezésére, mind Nyugat-Európa, mind a volt Szovjetunió tagországaiba ponyvás, hűtő és speciális fuvareszközökkel egyaránt. Új szolgáltatásunk - elsősorban Ausztria és Németország területén - a kiscsomagos expressz szállítás.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.