Értékelje a céget!
3 találat 1

Deko Print Termelő és Kereskedelmi Kft.

Cím:
2011, Budakalász Szentendrei út 1-3.
mobil:
20/966-5627
telefon:
20/966-5627
Tevékenység rövid leírása:
Cégprofil
Cégünk digitális és síkfilmnyomás technológiával készít elsősorban textil alapanyagra nyomatokat, grafikákat, reklámanyagokat. Fő termékünk a zászló illetve a molinó, amely kiegészül a digitális és filmnyomott textilek széles skálájával a raklaptakarótól az esernyőig és az asztali zászlókig. Európai alapanyagokkal, színezékkel dolgozunk, nyugat-európai vállalkozások és hazai cégek versenytárgyalásai során nyertük el a beszállítói pozíciót.

Háttér
A Deko-Print tevékenysége 1984-ben GMK-ként indult . Magyar tulajdonossal textilipari múlttal kezdte meg működését. Az évek során a fejlődés egyrészt a társaság átalakulásban is megmutatkozott - először Bt-vé, majd Kft-vé alakult a vállalkozás - 1990-től pedig kiléptünk a nemzetközi piacra is. Ma is szállítunk a német, francia, holland piac számára. Következő lépésként nyitottunk az orosz megrendelők felé is. 3500 négyzetméteres üzemcsarnokunkat, amely Budakalászon található, folyamatosan modernizáljuk.

Géppark
Gépeink 2000 óta egyre közelítenek a nyugat-európai színvonalhoz. Zimmer síkfilmnyomó gépeink 30 m hosszúak, 9 ill. 11 színt tudnak nyomni 1,65 ill. 2 m szélességben, és 5,4 m hosszú egyben lenyomott ismétlésekkel (német: Rapport, angol: repeats). Az Európában megszokott minoséget biztosítjuk mind az alapanyag, mind a technológia tekintetében.

Technológia
A direkt, vagy Pantone Matching System (PMS) nyomás mellett természetesen fel tudunk dolgozni raszter - másként mondva fotó - grafikákat is. Itt az esetek 80 %-ában 12,5 lpi rácsszerkezettel dolgozunk. Ha azonban az a cél, hogy finomabb részleteket is meg tudjunk jeleníteni - természetesen az alapanyagot is ennek a célnak megfelelően kell kiválasztanunk- , a felbontást 38 lpi-ig fel lehet vinni. Magyarországon egyedülálló a minőségi és technológiai felkészültség mellett a hatalmas, kb évi 1,5 millió m2 alapanyag feldolgozási képességünk.
50 alkalmazottal dolgozunk. Nyomott, kikészített textil termékeink képezik értékesítésünk nagy részét, de vállaljuk műanyag termékek és műanyag alapanyag tamponnyomás technológiával történő nyomtatását.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.