Értékelje a céget!
75 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Zöld Panzió

Cím:
3600, Ózd Bolyki T. u. 4.
fax:
48/472-113
telefon:
48/472-113
Tevékenység rövid leírása:
Ózd legszebb zöldövezetében a strand, csónakázótó, stadion sportcsarnok szomszédságában 1,2 és többágyas, fürdőszobás, rádióval, tv-vel fölszerelt szobákkal, zárt parkolási lehetőséggel és házias kisvendéglővel várjuk kedves vendégeinket. Busszal érkezőknek (33 fő) kiemelt kedvezmény! Kirándulási program még föl nem fedezett csodás tájakon.

Frankó Panzió

Cím:
3232, Mátrafüred Pálosvörösmarty u. 19.
telefon:
37/330-426
fax:
37/330-426
Tevékenység rövid leírása:
A vállalkozás az idegenforgalom területén tevékenykedik.

Cukorbetegek Egyesülete - Gyál

Cím:
2360, Gyál Bartók Béla köz 8.
fax:
29/343-280
telefon:
29/343-280
Tevékenység rövid leírása:
Egyesületünk 10 éve működik. Harmadik elnökünk (Vinnainé Majeron Annamária) 2003. május 5-én kezdte meg tevékenységét. Az elnök munkáját 7 tagú vezetőség segíti. Összejöveteleinken rendszeresen meghívott orvosok tartanak előadásokat. Betegtársainkat segítjük a gyógyászati segédeszközök beszerzésében. Minden évben szervezünk kirándulásokat.

TATRADOL Travel Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 06-06-008859. Alapítás: 2001.

Budapesti színházi programok busszal
Velencei karnevál
2 nap Burgerlandban
Kirándulás a Plitvicei tavakhoz
1 napos kirándulás Bécsbe
Szlovénia varázsa
Húsvét a napfényes Dalmáciában
Róma az örök város
Erdélyi körút
Nárciszünnep Bad Aussee-ben
Barangolás Erdélyben
Erdélyi körutazás
Zenélő Verona G. Bizet: Carmen
Dél-Lengyelország kincsei
Arany Prága
London a királyi város
Görögország paraliai üdülés
Nyaralás a naposparton
Napfényes Itália
Tengerparti nyaralás az Adrián
Párizs - Normandia - Bretagne
Skandináv fővárosok
Antik emlékek és építészet
Ezerarcú Törökország
Mór emlékek nyomában
Tisztelt Utitársunk!
Szeretnénk figyelmébe ajánlani a TATRADOL TRAVEL Utazási Iroda 2010. évi prospektusát.
Kínálatunkban igyekszünk valamennyi utasunk igényének eleget tenni. A tengerparti nyaralások mellett a történelmi, természeti és építészeti emlékek iránt érdeklődők számára Európa szinte valamennyi országába kínálunk körutazásokat.

Biztosítjuk Önt, a honlapunkon szereplő programok színvonalasak, mindenkor segítik, hogy utasaink kellemesen érezzék magukat, amikor szolgáltatásaink igénybevétele mellett döntenek. Meghirdetett útjainkon utasainkat felkészült idegenvezető és csoportvezető kíséri az út során végig. Tájékoztatja utasainkat a látványosságokról, a felmerülő problémák, kérések megoldásában segítséget nyújt.

Néhány fontosabb tudnivaló
A megrendelt úton csak az vehet részt, aki az indulás kezdetéig a teljes részvételi díjat befizette. Az útiokmányok érvényességéről minden utas egyénileg gondoskodik. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy bizonyos országok esetében csak akkor lehetséges a belépés, ha az útlevél a belépést követő 6 hónapig érvényes!

Árváltozás: Áraink forintban értendők. A programok költségkalkulációja a 2010. január 4-i, a Magyar Nemzeti Bank euro - forint árfolyama (274,26 Ft) alapján lett maghatározva. Az euro esetleges, 8%-ot elérő, vagy azt meghaladó árfolyamemelkedése esetén az árfolyamkülönbözetből eredő többletköltséget az utasok fizetik. Az esetleges áremelésre az utazási szerződés vonatkozó pontja érvényes.

Biztosítás: A baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás megkötése feltétele az utazáson való részvételnek. A részvételi díj a biztosítás összegét nem tartalmazza.

Belépők: A részvételi díj a belépőket nem tartalmazza, azok a helyszínen fizetendők.

Fakultatív programok: Minimum 22 fő részvétele esetén indulnak, ezekre a helyszínen lehet jelentkezni.

Nem vehető igénybe kedvezmény a 25 ezer forint érték alatti utak, illetve az iroda által meghatározott, a kiadványban nem szereplő utak esetében!

Utazás: Korszerű, biztonságos, a nemzetközi előírásoknak megfelelő, légkondicionálóval, büfé szolgálattal (kávé, üdítő, sör), videó szolgáltatással ellátott, autóbusszal.
Az autóbusz vezetői sok éves gyakorlattal rendelkező gépkocsivezetők, akik a célterületeken jó helyismerettel rendelkeznek. Hosszabb utazás esetén célszerű takarót, kispárnát vinni. Az útközben szükséges dolgoknak kérjük olyan táskát használjanak, ami a kalaptartóban, vagy az ülés alatt elfér. A hosszabb utazások alatt 4 óránként tartunk pihenőt. Autóbuszunkon TILOS a dohányzás, megértését köszönjük.

Utazási feltételek: a Tatradol Travel Bt. működéséhez előírt vagyonbiztosíték vonatkozásában a Meira Kft.-vel (az Union Biztosító vezérügynökségével) kötött szerződést. Az esetleges észrevételek, vagy panaszok, illetve a kárügyintézés a programszervező utazási iroda feladata.
A Tatradol Travel indokolt esetben a programváltoztatás jogát fenntartja!

Fenyves Fogadó, Panzió és Restaurant

Cím:
3064, Szurdokpüspöki Gyöngyösi út 35.
fax:
32/473-017
telefon:
32/473-017
Tevékenység rövid leírása:
Szurdokpüspöki hazánk egyik leglátogatottabb hegységének, a Mátrának délnyugati kapujában fekszik. A dél-nógrádi település alig 80 kilóméterre Budapesttol, mintegy 40 kilóméterre Salgótarjántól vonaton és közúton egyaránt jól megközelíthető.A Nagy hársas és a Remete hegy közzött susogó tölgyesekkel, bükkösökkel, s délceg fenyoerdo körülvett hatezer négyzetméternyi területen, rendezett parkban fekszik az 1983-tól nyitva levo Fenyves Fogadó.A kis nógrádi falutól keletre, a Szurdok völgyében gyöngyösre vezeto 211-es közút mellett a Soregi család pontosan 20 éve építette fel és nyitotta meg a családias hangulatú vendéglátóhelyet. A család immár két évtizede panzióként és étteremként üzemelteti a közkedvelt fogadót.Az alapítás idején a 12 kétagyas szobából és 40 személyt befogadó éttermbol álló panziót fokozatosan korszerusítették, majd tavaly teljesen felújították. Ennek eredményeként jelenleg két lakosztály, négy négyágyas, valamint egy-egy három ágyas és egy egy ágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére.Kerti partik, fogadások, esküvok, értekezletek, konferenciák lebonyolítására alkalmas terület és helyiség is rendelkezésre áll. 180 fos rendezvények lebonyolítására van lehetoség.
Saját parkolónk 20 autó befogadására ad lehetoséget, de több autót, illetve autóbuszt is el tudunk helyezni. Gyermekekkel érkezoknek kialakítottunk egy zárt játszóteret is.
Családias hangulatú panzióval, teljeskörű vendéglátással várjuk vendégeinket. Opcióként csoportos étkeztetés igényelhető.
Figyelmét és látogatását köszöni a Sőregi család.

Thermál Panzió és Apartmanház

Cím:
9600, Sárvár Fekete-híd u. 17.
telefon:
95/320-377
fax:
95/320-377
Tevékenység rövid leírása:
Sárvár a 84-es főútvonal mentén, a magyar-osztrák határtól mintegy 40 km-re fekszik. A panzióban 8 db kétágyas, 3 db 3 ágyas szoba található színes TV-vel, fürdőszobával, WC-vel, telefonnal, hűtővel, illetve 8 db teljesen felszerelt apartman.

Petőfi Sándor Művelődési Ház

Panoráma Kemping

Cím:
8372, Cserszegtomaj Panoráma köz 1.
telefon:
83/314-412
telefon:
83/314-412

Kecskeméti Ifjúsági Otthon

Cím:
6000, Kecskemét Kossuth tér 4.
telefon:
76/481-686
fax:
76/481-686
Tevékenység rövid leírása:
A Kecskeméti Ifjúsági Otthon, Kecskemét város gyermek és ifjúsági szabadidős intézménye. Sokrétű gazdag kultúrális programokat kínálunk a gyermekek és fiatalok számára a belváros szívében. További részletesebb információért kérjük keresse fel weboldalunkat.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.