Értékelje a céget!
91 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Arcadia 98 Kereskedő és Szolgáltató Kft.

Cím:
1194, Budapest Citroen u. 4.
telefon:
430-3344
e-mail:
430-3344
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk fa és műanyag nyílászárók kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Választék, minőség, kedvező ár,az országban több helyen...

G - U Szilas

Cím:
2144, Kerepes Szabadság út 252.
telefon:
28-490-084
fax:
28-490-084
Tevékenység rövid leírása:
A Gu Szilas Kft. német-magyar vegyes vállalat, az ISO 9001 minősítéssel rendelkező Gretsch-Unitas, BKS és Ferco épületvasalatok magyarországi forgalmazója.

Lenteam Kereskedelmi Kft.

Cím:
2000, Szentendre Tegez u. 45.
telefon:
465-9080
fax:
465-9080
Tevékenység rövid leírása:
A LENTeAm Kft. fő tevékenységi köre beltéri nyílászárók nagykereskedelmi értékesítése.
A Lenteam Cégcsoport

A cégcsoport alapítója a Lenteam Kereskedelmi Kft, mely ingatlanhasznosítással és fo tevékenységként energiatermeléssel foglakozik. A Kft részvételével Mosonmagyaróvár külterületén 2005 évben megvalósított Théra Szélpark beruházás megduplázta Magyarország akkori szélenergia kapacitását.

A cégcsoport tulajdonosai 1995 óta dolgoznak a beltéri nyílászárók értékesítésének területén. A vállalkozás eredményességének záloga a dolgozóink magas szintu szakmai tudása és szakismerete, valamint a minoségi gyártói háttér kiválasztása.

A Lenteam-Ajtó Kft fő tevékenységi köre beltéri fa nyílászárók és padlóburkolatok nagykereskedelmi értékesítése, mely kiterjed a kiskereskedoi hálózat kiszolgálására, valamint kiemelt beruházásokra történo közvetlen eladásokra. Célunk mindkét területen egy olyan minoségi termékválaszték és szolgáltatáscsomag biztosítása, mely hozzájárul az igényes belsoépítészet hazai fejlodéséhez. Szoros kapcsolatot ápolunk a legjelentosebb hazai beruházó csoportokkal, kivitelezokkel, építésztervezokkel. Számukra keretszerzodések keretében tanácsadást nyújtunk a tervezési fázistól kezdve, egészen az átadásig. Az országos kiskereskedelmi értékesítés a márka illetve szakkereskedoi hálózaton keresztül történik. Nagy figyelmet fordítunk partnerértékesítoink folyamatos szakmai továbbképzésére, részükre rendszeres szakmai tréningek keretében biztosítunk lehetoséget a szakmai fejlodésre.

A Mantu Ajtóstúdió különleges szerepet tölt be a kiskereskedelmi értékesítésünkben, mivel elsősorban a prémium kategóriájú termékekre és azok professzionális kivitelezésére specializálódott, hogy mindenféle különleges nyílászáró igényt ki tudjon szolgálni.

A LENTEAM? csoporthoz tartozik továbbá a Lenteam-Mérnökiroda Kft. mely elsosorban kivitelezoi tevékenységet végez kiemelt, nagy volumenu beruházásokon illetve biztosítja a Lenteam-Ajtó Kft projektértékesítéseinek szakmai lebonyolítását.

Rittgasser & Müller Építő és Ablakgyártó Kft - Budapest

Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft.

Cím:
2013, Pomáz Céhmester u. 2.
e-mail:
zsalu@zsalu-kft.hu
mobil:
zsalu@zsalu-kft.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft.-t 1991-ben családi vállalkozásként alapítottuk. Mára már három generáció dolgozik együtt a családból a cégnél.
A cég telephelye Budapest északi határától 3 km-re, a Dunakanyar kapujában, Pomáz Ipartelepén található.
A telep jól megközelíthető, jó parkolási lehetőséggel.
Tevékenységünk kialakításánál megpróbáljuk az építkezők és asztalosok minden igényét kiváló minőségben, rövid határidővel, kedvező áron kielégíteni.

Ennek érdekében az utóbbi években nagy mértékben fejlesztettük gépparkunkat.
Fiatal szakembereink nagy szakértelemmel és lelkesedéssel látják el feladataikat, ezzel sok segítséget és tanácsot nyújtva vevőinknek.
Áruskálánkat folyamatosan bővítjük, követve környezetünk igényeit.

Megbízható, évek óta fennálló beszállítói hátterünk lehetővé teszi, hogy szinte minden megrendelést ki tudjunk elégíteni.
Igényes bemutató termeinkben kiállított áruink között ötletekkel gazdagodhatnak vevőink!

ZÁRKIRÁLY Bt.

Cím:
1027, Budapest Margit körút 54.
telefon:
201-3928
fax:
201-3928

Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft.

Cím:
9461, Lövő Kossuth Lajos u. 25.
telefon:
99/534-402
telefon:
99/534-402
Tevékenység rövid leírása:
A cég világszínvonalú ROTO termékek magyarországi képviselője, gyártója és értékesítője.

A Roto Group-nak közel 3800 dolgozója van a csaknem minden kontinensen megtalálható gyárakban és leányvállalatoknál. Éves bevétele több mint 600 millió EUR. A Roto Group-nak a németországi Bad Mergentheimben és a lengyelországi Lubartowban modern tetőablak gyárai vannak, melyek több mint 1700 főt foglalkoztatnak. A divízió összes gyára- az RPS, a Toyota cég legjobb gyártórendszerén alapuló Roto Gyártási Rendszer szerint dolgozik. Ennek köszönhetően a lehető legrövidebb idő alatt, a legmagasabb minőséget garantálva termelnek.

A csoport központja a Stuttgart melletti Leinfeldenben van, a -Tetőtéri ablakok & Szolárrendszerek-divízió központja pedig Bad Mergentheimben (Würzburg mellett) található. A Roto médium/prémium termékeinek közel 85%-át a Bad Mergentheimben lévő gyárban termeli. Büszkék vagyunk a -made in Germany- minőségre.

A profizmus alapfilozófiánk. Mindent megteszünk azért, hogy termékeink a vásárlókhoz professzionális kereskedőkön keresztül jussanak el, akik garantálják a magas szintű tanácsadást. A -Roto Campus- oktatási programnak köszönhetően évente növekszik a professzionális kivitelező, ács és tetőfedő cégek köre. A Roto termékek profik kezében érzik magukat a legjobban.

Nagyuri Budapest Kft. (Ziur Csoport)

Cím:
1139, Budapest Forgách u. 26-28.
telefon:
239-3222
fax:
239-3222
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk zárak, zárási rendszerek, elektronikus beléptető rendszerek, vészkijárati vasalatok forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Teljeskörű ajtó-, ablak-, barkács- és bútorvasalat választékot kínálunk elsősorban viszonteladóknak. Termékeink EU származású termékek.

Metál-Modul Kft.

Cím:
1055, Budapest Falk Miksa u. 19.
telefon:
312-0165
fax:
312-0165
Tevékenység rövid leírása:
Kilincsek, pántok, postaládák, egyéb kiegészítők gyártása, nagy- és kiskereskedelme. Magas biztonságú zárrendszerek tervezése, készítése, telepítése, szervizelése.

AL-LOY Kft.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.