Értékelje a céget!
195 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

At-X Kft.

Cím:
2840, Oroszlány Dózsa György út 29.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Az At-x cégnél a megalakulás óta kiemelt figyelmet fordítunk a partnerkapcsolatok ápolására, bővítésére.
A kitartó munkának és a megbízható beszállítói háttérnek köszönhetően több száz féle termékkel, és több ezer üzleti partnerrel büszkélkedhetünk. Az elkövetkező időben újabb termékválaszték bővítést fogunk megvalósítani.

DVComp Bt.

Multicommerce Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Lupo - Hungary Bt.

Cím:
1185, Budapest Duna u. 66.
telefon:
294 - 1057
telefon:
294 - 1057

West Autóház Kft.

Cím:
8900, Zalaegerszeg Zrínyi u. 83
telefon:
Telefon: 92/598-318
:
Telefon: 92/598-318
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk kedvező árú, biztonságos, szép, kiváló minőségű, gazdag felszereltségű, hosszú távra megbízható személyautókkal, kisbuszokkal, haszongépjárművekkel és terepjárókkal, szeretné megismertetni vásárlóit. A szalonunkban megvásárolható KIA gyártmányú gépkocsik mindegyikéről elmondható, hogy 3 év vagy 100.000 km, a karosszériára 5 év garanciát vállalunk. A VB Lízing Rt., Budapest Autófinanszírozási Rt., Raiffeisen Lízing Rt-vel fennálló kapcsolatunk révén lehetőséget tudunk biztosítani hitel, pénzügyi lízing, illetve tartós bérlet lebonyolítására. A maximális futamidő a személygépkocsik esetében 100 hónap, tehergépkocsik esetében pedig 72 hónap. De ha nem szeretné a kiadásait a Casco biztosítás költségével növelni, akkor 30% kezdő összegtől már akár Casco mentes konstrukcióval is tudunk szolgálni. A felvett hitelt egy évtől hat évig finanszírozza meg a bank. Választható akár Forint, akár Euro, vagy akár Svájci Fran alapú finanszírozás. Ezeknek a konstrukciónak nagy előnye, hogy nincs szerződéskötési díj és kezelési költség. Haszongépjárművek esetén a futamidő legelején a lízingcég kiállítja az autó teljes bruttó vételáráról a számlát, mely után visszaigényelhető a teljes áfa. Abban az esetben, ha Ön a futamidő tartama alatt nagyobb összeget vissza szeretne forgatni, erre is lehetőség van. Ennek során Ön döntheti el, hogy a hónapok számát, avagy a lízingdíjak összegét csökkentsék a befizetett pénz arányában. Ezen felül vállaljuk minden típusú használt jármű hitelügyintézését a legrövidebb ügyintézési idővel, kezelési költség nélkül. Természetesen cégünk mindennemű ügyintézést magára vállal, a műszaki vizsgáztatástól a banki ügyintézésen keresztül a rendőrségi forgalomba helyezésig. Önnek csupán a szükséges papírok aláírása erejéig kellene bejönni a szalonunkba.

Márka:
Kia

Szolgáltatásaink:
Autó, autóalkatrész, gépjárműjavítás, gépjármű-kiegészítő, gépjárműszerviz, gépkocsi, haszongépjármű, haszongépjármű értékesítés, márkaképviselet, márkakereskedés, márkaszerviz, autóápolási cikk, autóértékesítés, autó-felszerelés, autófényezés, autógumi, autóipar, autóipari cikk, autójavítás, autókarosszéria, autókereskedelem, autókereskedés, autómosás, autószalon, autószerelés, autófelni, autóipari alkatrész, autóipari berendezés, autószerviz, autótartozék.

Bővebb információkért kérjük klikkeljen webcímünkre!

3D Computer Kft.

Cím:
1212, Budapest Táncsics Mihály utca 92.
telefon:
425-8510
telefon:
425-8510
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk tevékenységének kezdete még 1992-re nyúlik vissza, amikor a jelenlegi vezetőség két tagja megkezdte a mainál lényegesen szerényebb körülmények között számítástechnikai eszközök kiskereskedelmi forgalmazását egy korábbi nagy cég támogatásával.
Néhány év alatt bebizonyosodott, hogy a megbízhatóság és a minőség meghozza eredményét, és a korábbi két főhöz csatlakozó újabb kollégával kiegészülve megalapítottunk első saját cégünket, a 3D Team Bt.-t. Cégünk Budapest XXI. kerületében saját üzlethelyiséget alakított ki, és igazodva a piac igényeihez megkezdte számítógépek, illetve egyéb számítógép-tartozékok, kiegészítők (nyomtatók, monitorok...) forgalmazását, illetve szervizelését. Szintén ekkora tehető a kis- közép- és nagyvállalatok igényeihez igazodó számítógép-hálózatok tervezésének, kivitelezésének és kulcsrakész átadásának beindulása is. Fontosnak éreztük mindkét domináns hálózati operációs rendszer (Netware, NT) mind jobb és mélyrehatóbb megismerését is, ezzel is növelve ügyfeleink megelégedését. 1995-től társaságunk a növekedő igényeknek megfelelően KFT-vé alakult, így született a 3D Computer Kft. Gyarapodó nagy ügyfeleink megfelelő kiszolgálása érdekében cégünk munkatársainak egy része elsősorban a számítógép-hálózatokra szakosodott, mely tovább bővítette szolgáltatásaink körét. Jól képzett szakembergárdánk (nagy hardware- és szervíztapasztalattal, MCSE - Microsoft Certified Systems Engineer rendszermérnöki végzettséggel, illetve gyakorlott rendszergazdai és hálózatépítési tapasztalattal rendelkező munkatársaink) megbízható munkája, valamint forgalmazott termékeink közismerten kiváló minősége és széles választéka lehetővé tette, hogy cégünk képessé váljon az igények kielégítésére az egyedi, otthoni számítógépek összeállításától a kis- és középvállalkozások, komplex nagyvállalatok számítógép rendszereinek létrehozásáig. Természetesen ez a terület magával vonta további komplex, számítógéppark fenntartására illetve folyamatos karbantartására, a kor követelményeinek megfelelő felújítására irányuló szolgáltatásaink megjelenését. Cégünk a nagyobb partnereink érdekében számítógépes hálózatokra, és azok fenntartására, üzemeltetésére specializálódott, melynek hatékonyságát és működőképességét számos elégedett és állandó ügyfelünk, referenciánk tanúsít. Elért eredményeink jól mutatják forgalmazott termékeink és szolgáltatásaink versenyképességét a magyar piacon. Partnereink és megrendelőink ellátása - folyamatosan változó igényeik figyelembevételével - tevékenységünket kiterjesztettük egész Magyarországra.

Dakisz Debreceni Asztalosipari Szövetkezet

Cím:
2143, Kistarcsa Raktár körút 5.
telefon:
52/437-377
fax:
52/437-377

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.