Értékelje a céget!
7 találat 1

GÁZTECH Tüzeléstechnikai és Épületgépészeti Kft.

Cím:
2541, Lábatlan Rákoczi u. 61
e-mail:
gaztech@gaztech.hu
:
gaztech@gaztech.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az épületgépészet és a tüzeléstechnika területén tevékenykedik.

Energoszervíz Kft.

Cím:
4031, Debrecen Kishatár u. 26
mobil:
30/9364-434
fax:
30/9364-434
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk 1993-ban alakult. A tulajdonosok belföldi magánszemélyek. A megalakulástól napjainkig a tevékenység fő profilja nem változott, de a technikai fejlődés, és a piaci igények változása következtében a szolgáltatások skálája lényegesen kiszélesedett.Jelentős változást az 1999-ban épült, saját tulajdonú telephely használatbavétele jelentette, mert lehetőséget nyitott a gyártási tevékenység gyakorlására. A jól felszerelt fémipari műhelyben, célszerszámok, hegesztéstechnikai felszerelések, fémipari szerszámok és anyagmozgató berendezések állnak rendelkezésre.Azóta számtalan nagy beruházást, kis- és nagy javítást végeztünk el, melyekről részletes referencia listát talál honlapunkon. Szolgáltatásaink során mindíg javaslunk megoldásokat az energiaköltségek, illetve üzemeltetési kiadások csökkentésére.

RATHERM Kft.

Cím:
9023, Győr Fehérvári út 22.
fax:
96/419-367
mobil:
96/419-367
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1993-ban alakult. Kezdetben csak tervezéssel foglalkoztunk. Folyamatos igény volt a megtervezett rendszerek szerelésére, és ezért 1994-ben kivitelezői csapatot alakítottunk. Sok új, korszerű termék jött be az országba, az új technológiákat miskolci üzletek anyagellátásából nem tudtuk megfelel?en biztosítani, ezért 1995-ben megnyitottuk a fűtéstechnikai szaküzletet. Mára már több termékből nagykereskedők lettünk, és a kivitelezők széleskörű kiszolgálása a legfőbb szempontunk.

Másik üzletünk: 8200 Veszprém, Budapesti út 37. tel/fax: 88/425-905, 88/410-141

Acrux Bt.

Cím:
6000, Kecskemét Platán u. 7.
e-mail:
acruxbt@t-online.hu
mobil:
acruxbt@t-online.hu
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységeink:
épületgépészeti generál kivitelezés
napkollektoros, napelemes rendszerek tervezése kivitelezése (Sonnenkraft, Kyocera)
hőszivattyús rendszerek kivitelezése (CTC, Dimplex, Hautec, Weider...)
szennyvíztisztító rendszerek kivitelezése
Sotralentz házi szennyvíztisztítók forgalmazása
olajfogók, szénhidrogén leválasztók telepítése (JPR Systems)
éttermi, konyhai zsírfogók telepítése
teljeskörű hitelügyintézés

Kipcalor Energetikai Kft.

Cím:
1075, Budapest Jászberényi u. 34-36.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az épületgépészet területén tevékenykedik.

DH Szervíz Kft.

Cím:
4028, Debrecen Tüzér u.4.
telefon:
52/509-450
fax:
52/509-450
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a DH-Szerviz Kft. 2000. április elején kezdte meg működését, épületgépészeti területen (tervezés, kivitelezés, üzemeltetés, karbantartás, hibaelhárítás, 24 órás ügyeleti szolgálattal) Debrecenben.
A stratégiai partner, Debreceni Hőszolgáltató Rt., megrendeléseinek teljesítése mellett a társaság dinamikus üzleti eredményeket ért el a versenypiacokon. Az elmúlt időszakban az árbevételünk, és adózás előtti eredményünk is többszörösére nőtt.A vállalkozás célja a legjobb minőségű szolgáltatás nyújtása megrendelőink. Ennek biztosítása érdekében kiépítettük az ISO-9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert. Fő erősségünk a komplexitás, az energia-megtakarításhoz kapcsolódó tanácsadás, tanulmányterv-, és pályázat készítés, valamint tervezői művezetés megrendelői igények szerint.
Cégünk dolgozóinak folyamatos szakmai továbbképzése és a sokoldalúan képzett mérnöki szakembergárda biztosítéka a minőségi munkánknak. A Kft. a vállalkozáshoz szükséges saját technikai eszközökkel, felszerelésekkel, raktárbázissal, és gépjárműállománnyal rendelkezik.Munkánkat állandó szerződéses kapcsolat alapján beszállítói, alvállalkozói kör segíti, akiktől szintén megköveteljük a minőségi munkavégzést. A kimagasló eredményeket szakterületünkön annak köszönhetjük, hogy minden megbízásnál a legmesszebbmenőkig figyelembe vesszük megrendelő partnereink igényeit.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.