Értékelje a céget!
51 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Misefa Kastélyszálló - Középkori Étterem

Cím:
8935, Misefa Béke u. 2.
telefon:
92/367-129
telefon:
92/367-129
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk vendéglátással, és idegenforgalommal foglalkozik.

Széchenyi Kastélyszálló

Cím:
9485, Nagycenk Kiscenki út 3.
telefon:
99/360-061
fax:
99/360-061
Tevékenység rövid leírása:
Sok szeretettel várjuk vendégeinket a reform gondolkodású gróf Széchenyi István,"a legnagyobb Magyar" kedvelt tartózkodási helyén, a Nagycenki Széchenyi kastélyban. Jelenleg ebben az épületkomplexumban működik a Széchenyi Emlékmúzeum, a Méntelep és a Kastélyszálló. A kastélyszállóban üzemel a Téli Kert Kávéház, a Kastély Étterem és a 100 fő befogadására képes konferenciaterem. Konferenciákhoz a szükséges technikai hátteret biztosítjuk. Szeretettel várjuk!

Vadász Kastély

Marker Bt.

Cím:
7521, Kaposmérő Vörösmarty Mihály u. 26.
fax:
82/577-481
telefon:
82/577-481
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a MOSCA pántológépek és a Thermo Electron Weighing & Inspection fémdetektorok szervizelésével és értékesítésével foglalkozik.
Mi üzemeltetjük a Zselici Tájvédelmi Körzet északi csücskében elterülő csodálatos parkerdőben a Szarkavár Kastélyszállót is.

POLY-VER Utazási Iroda és Ügynökség - Hotel Szilvás, Szilvásvárad

Kastély Étterem Szirák

Cím:
3044, Szirák Petőfi u. 26.
telefon:
32/485-117
telefon:
32/485-117
Tevékenység rövid leírása:
A kastélyszálló a világ számos országát átfogó Forever Resorts üdülési láncolatának egyik legszebb hotelje. A hotelt, a természet lenyűgöző és kikapcsoló közelségén, valamint a számtalan programlehetőségen kívül, különlegessé teszi, hogy a kastély valaha a nagyhírű Teleki család tulajdonában állt. A kastélyszálló nem csak a klasszikus értelemben vett hotel kifejezésre szolgál rá: több annál. Rendezvények, konferenciák, sőt esküvők megtartására is lehetőség kínálkozik eme patinás környezetben!

Sir David Balaton Kastély

Cím:
8252, Balatonszepezd Szepezdfürdő
telefon:
87/469-182
:
87/469-182
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az idegenforgalom területén tevékenykedik. További információért kérjük keresse fel weboldalunkat.

Szidónia-Kastélyszálloda

Cím:
9451, Röjtökmuzsaj Röjtöki út 37.
telefon:
06-99/544-810
e-mail:
06-99/544-810
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk alapvető főprofilja a rendezvényekhez szükséges bútorok bérbeadása, szállítása és üzemben helyezése. Nagy raktárkészlet választékunk teszi lehetővé a legkülönfélébb rendezvények problémamentes kiszolgálását, egyéni igényekhez való alakítását.
Rendezvényszervezés: Vendégeink akár üzleti tárgyalásra, vagy konferenciára érkeznek, esküvőt vagy éppen keresztelőt szeretnének rendezni, kiállítást szerveznek, vagy egy csodálatos bál vagy koncert élvezői, a kastélyban mindenhol egyedi, különleges atmoszférát találnak. Felejthetetlen események méltó színhelye a Szidónia valamennyi terme.
Programajánló: Kellemes időtöltést kívánunk! Erdővel határolt, az Ikva partján ékeskedő kastélyszállónk 7 ha parkjával egy mesevilág az egész család számára. Azoknak, akik nem szeretik a bezártságot, szeretettel ajánlunk néhány környékbeli programot. Keresse szállodánk recepcióját egyéni igényeinek megfelelő programját készséggel, összeállítjuk.

Lovon, lovas kocsin, kerékpárral, a szálloda kisbuszával, hófehér limousinnal, kis repülővel vagy akár saját autóval ismerje meg a környék kínálta lehetőségeket.

Szálláshely: Összesen 32 szobában 64 fő elhelyezése lehetséges. Gyermekek részére pótágyat, gyermekágyat biztosítunk.

Kúria: a kastély fő épületétől 200 méterre található kúria 2002 augusztusától fogad vendégeket a parkon keresztül kellemes sétával közelíthető meg. Az itt található 6 kétágyas szoba különösen baráti társaságok, ismerősök, nagycsaládok hosszabb pihenésére ajánlott.

Udvarház: az udvarházat a kastély fő épületétől a holland-kert választja el. A 13 db 2 ágyas szobát kisebb csoportoknak és azoknak ajánljuk akik kedvező áron igényes szolgáltatásokat szeretnének kapni. Azért, hogy mindenki felhőtlenül élvezhesse a kastély szolgáltatásait a kicsik részére SZIDÓNIA MANÓ KLUB nyílt sok szeretettel. A klub tagságról bővebb információ a recepción kérhető.

Email:sales@szidonia.hu

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.