Értékelje a céget!
12 találat 1 | 2

REDUKTOR Ipari és Kereskedelmi Kft.

K.É.K. Kft.

Cím:
7628, Pécs Eperfás u. 2.
telefon:
72/539-999
fax:
72/539-999
Tevékenység rövid leírása:
A K.É.K. KFT 1991-ben alakult és azóta foglalkozik haszongépjármű alkatrész kereskedelemmel. Mára Magyarország dél-dunántúli régiójának a legnagyobb és legsokoldalúbb kereskedésévé fejlődött.
Az 1999-ben átadott új, 1000 m2-es korszerű áruházban 300 beszállító, több mint 10000 fajta alkatrésze nyújt folyton megújuló kínálatot vásárlóinknak.
Pécsi raktárüzletünkben 15 dolgozó összeszokott munkája, és a számítógép-hálózatunk teszi lehetővé vevőkörünk zökkenőmentes kiszolgálását.Több nagyvállalat teljes gépkocsiparkját szinte hiánytalanul ellátjuk alkatrésszel és felszerelési cikkekkel.
A Dunántúlon 8 szerződéses partnerünk az általunk kihelyezett készletekből viszonteladóként értékesít, továbbá az egész ország területére szállítunk viszonteladóknak és végfelhasználóknak egyaránt.

Folyamatosan bővülő export-import kapcsolatokat építettünk ki Németországban, Csehországban és Szlovákiában.

Voith Turbo Kereskedelmi Kft.

Cím:
2051, Biatorbágy Felvég u. 4.
fax:
23-310-441
telefon:
23-310-441
Tevékenység rövid leírása:
A Voith Turbo évtizedek óta a hidrodinamikus hajtási komponensek és vasúti járműrendszerek szállítója.
A Voith Turbo Kft. a német Voith Turbo GmbH magyarországi képviselete.
A Voith Turbo mechanikus, hidrodinamikus, elektromos és elektronikus rendszereket fejleszt, gyárt és épít össze.

A Voith Turbo Kft. regionális központként működik, Magyarországon túl az alábbi országokban lát el értékesítési, szervíz és vevőszolgálati feladatokat:
Albánia, Bosznia Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Macedónia, Románia, Szerbia, Montenegró és Szlovénia.

Frivamo Bt.

Cím:
1191, Budapest Berzsenyi u. 1/d.
fax:
75/343-804
telefon:
75/343-804
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk teljeskörű autóalkatrész és teherautó alkatrész kereskedelemmel foglalkozik. A legapróbb alkatrészektől a legnagyobb fődarabokig mindennel foglalkozunk.

Eurokardán Kft.

Cím:
9027, Győr Puskás Tivadar u.8.
telefon:
96/524-856
fax:
96/524-856
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1996-ban alakult, az akkori GWB-LÖBRO-BTB vezérképviseletet ellátó kollégákból, valamint a Magyarországon RÁBA és IKARUS pótalkatrész kereskedelemben meghatározó szerepet játszó B&F Kft. tagjaiból.Raktárkészletünket illetve termékpalettánkat a világ meghatározó kardántengely gyártóinak termékeiből alakítottuk ki. Beszállítói partnereink között olyan nemzetközileg elismert vállalatokat tudhatunk mint a DANA SPICER, SPICER GWB, ELBE, KLEIN, KEMPF, GEWES, IFA Maschinenbau, VOITH TURBO, SPICER ITALCARDANO. Kardánszervízünkben komplett kardántengelyeken kívül ügyfeleink rendelkezésére állunk elhasználódott, meghibásodott kardánok pótalkatrészeivel, valamint vállaljuk ezek gyári alkatrészekből történő szakszerű és gyors felújítását, átalakítását illetve dinamikus kiegyensúlyozását.Cégünk 2006. január 1-től látja el a francia VALEO TELMA cég kizárólagos magyarországi képviseletét. Komplett elektromágneses retardereken kívül utólagos retarder beépítést és pótalkatrész ellátást.Partnereink kiszolgálása raktárról, illetve rövid szállítási határidővel történik.Minőségbiztosítási rendszerünk az ISO 9001:2000 és az AQAP 2120:2003 szabvány szerint tanúsított és működik.Termékeinkhez Beszállítói Nyilatkozatot, illetve Minőségi Bizonyítványt mellékelünk.Reméljük rövid ismertetőnk felkeltette érdeklődésüket, és egyben várjuk szíves megkeresésüket.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.