Értékelje a céget!
16 találat 1 | 2

Sörfőzde Söröző

Cím:
2230, Gyömrő Imre u. 88.
telefon:
29/330-220
telefon:
29/330-220
Tevékenység rövid leírása:
A Sörfőzde Söröző két szinten várja vendégeit. Minden héten rendezvények, változatos programok: mexikói est, rock koncert, karaoke show, táncoslányok.

Club Figueras

Cím:
1065, Budapest Bajcsy-Zs. u. 63.
telefon:
472-0369
telefon:
472-0369
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a vendéglátás területén tevékenykedik.

Kék Duna Tánciskola

Cím:
1074, Budapest Dohány u. 82.(bejárat a Hársfa utca felől)
mobil:
20/945-8521
e-mail:
20/945-8521
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk tánciskolaként tevékenykedik.
NOVEMBER 20-TÓL INDULNAK ÚJ (TÉLI) TANFOLYAMAINK!
Társastáncok, latin táncok, salsa, argentin tangó, és...

MÁR FUNKY KURZUSOK IS!
Tánciskolánk 1999 februárjában nyitotta meg kapuit a táncot és a jó társaságot szerető emberek előtt.


Célunk az volt, hogy a létrehozzunk egy olyan intézményt, amely az embereket egyre jobban elidegenítő társas szórakozási formák alternatívájaként lehetőséget biztosít egy kulturált szórakozási formán, a táncon keresztül, a társas életben való aktív részvételre.


1998-ban, hónapokig tartó keresgélés után találtuk meg a megfelelő helyiséget, és mintegy féléves átalakítási munka után végre elkezdődhetett a tanítás.
Rengeteg tanítási óra, buli, tábor, speciális programok után elmondhatjuk, hogy iskolánk a kitűzött célt elérte, vagyis egy olyan közösségi hellyé vált, ahol a magas szintű táncoktatás mellett igazi baráti közösségek alakulnak ki, melyeknek a Kék Duna Tánciskola a második otthonukká vált.
Tánciskolánkat az optimális tánctanulás érdekének szem előtt tartásával terveztük (légkondicionált, parkettás táncterem, hosszanti oldalán végig tükörrel), de ezen kívül egy hangulatos társalgóval helyet biztosítunk még a baráti társaságok összejöveteleinek is.

A színvonalas működés garanciája a tánciskola vezetőjének személye, név szerint Tóth Attila, aki több, mint 20 éves szakmai tapasztalatát foglalta össze a KÉK DUNA TÁNCISKOLÁBAN.
Megközelíthető:
A 7-es, piros 7-es, 7/A, 78-as buszokkal; a 4-es vagy 6-os villamossal, valamint a 2-es (piros) metróval.


A Blaha Lujza téri megállóktól 2 percre gyalog, a Dohány utca és Hársfa utca sarkán található az iskola.
Beiratkozás:


szeptember 4-től minden hétköznap 1730 - 1930 óráig, illetve közvetlenül a kurzusok kezdési időpontja előtt 1 órával a foglalkozások kezdéséig.

Árkádia Mulató

Café Bongo

Cím:
7030, Paks Barátság u. 3.
telefon:
20/941-1857
telefon:
20/941-1857

Négy Évszak Étterem és Pizzéria

Cím:
2080, Pilisjászfalu Bécsi út 20.
telefon:
26/374-732
mobil:
26/374-732
Tevékenység rövid leírása:
Szeretettel várja minden kedves Vendégét az újonnan nyílt Négy Évszak Étterem és Pizzéria!
Minden héten új, változatos és finomabbnál-finomabb házias menükkel szolgáljuk az otthon étkező és betérő vendégeink igényét. Bevezető áron mindössze 600 Ft-ért!
Minden hónap elő péntekjén fergeteges karaoke bulit tartunk!
Nyitvatartás:
Hétfőtől - Vasárnapig 11-22 óráig
Etát gyermekkora óta csábította a vendéglátás szépsége. Tanulóéveit Gál Jánossal (?), az esztergomi Fürdő Szállóban vitte végig, majd hosszú évek alatt a vendéglátás minden apró fortélyát megtanulva, egy pilisi csárdában érett a kisszakácsból konyhafőnökké.Ám most a kisördög nem hagyta nyugodni, álmaira bízta sorsát, s családi vállalkozásba kezdett, megnyitotta a Négy Évszak Éttermet és Pizzériát. A négy évszak váltakozásával mi magunk is újra és újra változunk. Ennek szépségeit és örömét, az évszakok varázsát szeretné vendégei életébe is belecsempészni.Vágy, tisztelet és odaadás. Ez ő maga! Semmi más nem fontos számára, mint hogy a látogató, minden gondját a falakon kívül felejtse.A vendéglátás egy álom, amit csak szívvel lehet végezni.S hogy a históriának vége szakad-e, az már csak Önökön múlik?
Üdvözlettel: a Sonkután család
Egy kis ízelítő az étlapból:
Tatárbeafsteak,Lazactatár,Füstölt lazac,Sajtkoktél,Hideg libamáj.Hagymaleves cipóban,Fokhagymaleves cipóban,Rántott camambert áfonyával
,Tüzes sajtgolyók (sajtgolyók rántva, pikáns-csípős öntettel),Hortobágyi húsos palacsinta,Sertéspörkölt,Borjúpörkölt,Velős pacal,Babos pacal,Pulykamell fűszeres vajban, libamájjal és gombával,Pulykasteak fűszervajjal,Borzas borda (párizsi bunda, tejföl, fokhagyma, sajt),Almás, sajtos kotlett (natúr karaj, mustár, alma, rápirított sajt),Négy Évszak Bőségtál négy személyre (párizsi pulykamell, göngyölthús, rántott sajt, natúr sertés, filézett csirkecomb, rántott hagymakarikák, vegyes köret),Palacsinták (ízes, kakaós, túrós, áfonyás, nutellás),Négy Évszak /NAGY pizza,4 részre osztva/,

Karaokest

Cím:
1111, Budapest N/A
telefon:
70/450-6640
:
70/450-6640

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.