Értékelje a céget!
3 találat 1

Hunfalvy János Fővárosi Gyakorló, Kéttannyelvű Külkereskedelmi, Közgazdasági Szakközépiskola

Cím:
1011, Budapest Ponty u. 3.
telefon:
201-0122
fax:
201-0122
Tevékenység rövid leírása:
A 9-12. évfolyamokon a fő hangsúly az általános műveltséget adó közismereti képzésen van. Cél az érettségi vizsgára és a felsőfokú továbbtanulásra való felkészítés. Az első négy évfolyamon szakmacsoportos alapozó képzés is szerepel, két szakmacsoportban.
A magyar-német, magyar-francia két tanítási nyelvű osztályainkban a képzési idő öt év. A 9. évfolyamon a célnyelvet sajátítják el a tanulók heti 18 órában. A magyar-angol két tanítási nyelvű osztályainkban a képzési idő négy év. A tanulmányok során több tárgyat az adott idegen nyelven tanulnak, a célnyelvi órák aránya 35 százalék feletti. A képzést anyanyelvi tanárok is segítik. A 13. évfolyam végén a tanulók három tárgyból célnyelven tesznek érettségi vizsgát. A célnyelvi érettségi vizsga az eredménytől függően középfokú "C" vagy felsőfokú "C" típusú nyelvvizsgával egyenértékű.
Iskolánk a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karával együttműködve akkreditált iskolarendszerű felsőfokú szakképzést folytat. A képzések kredittartalma akár 1 iskolai évnek is megfelel.

Andrássy György Közgazdasági Szakközépiskola

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.