Értékelje a céget!
33 találat 1 | 2 | 3 | 4

Tungsram Schréder Világítási Berendezések Zrt.

Cím:
2084, Pilisszentiván Tópart 2.
telefon:
26/568-000
fax:
26/568-000
Tevékenység rövid leírása:
A Schréder-cégcsoport elismert formatervezőkkel együttműködve a dekoratív lámpatestek és tartószerkezeteik széles választékát fejlesztette ki. A nosztalgikus stílustól kezdve a hagyományos formákon át a modern, néha akár extravagáns vonalakig a tervező szinte bármely építészeti stílushoz megtalálja a harmonizáló világítási berendezést.

Első Magyar Közvilágítási Rt. - Fonyód

Főmterv Mérnöki Tervező Zrt.

Cím:
1024, Budapest Lövőház u. 37.
telefon:
345-9500
fax:
345-9500
Tevékenység rövid leírása:
A vállalat 1992-ben magántulajdonú részvénytársasággá alakult. A Társaság tulajdonosai szellemi tőkéjének tulajdonosai tehát a menedzsment és a munkavállalók. A részvénytársaság az alapítási cél szerinti működési profilt megőrizve, műszaki kapacitását és működési területét jelentősen bővítette. Tevékenysége ma Budapest mellett kiterjed az országos autópálya- és főúthálózati, valamint nagyvasúti tervezésekre, térségek és települések fejlesztési és építési terveinek készítésére, magánberuházások, ipari- és logisztikai parkok, kereskedelmi központok infrastruktúra tervezésére.
A Társaság mérnöki szolgáltatásai ágazati és össz-szakági koncepcionális tervezések, tanulmányok, komplex beruházás előkészítés, megvalósíthatósági tervek, engedélyezési és építési tervek készítése, hatástanulmányok, engedélyeztetések, a megrendelő műszaki képviselete, stb. A legfontosabb önálló ágazati profilok: út, forgalomtechnika, vasút, híd, műtárgy, víz, csatorna, szennyvízkezelés, gáz, hő- és elektromos energia, talajmechanika, organizáció- és építésszervezési tervezés.

Első Magyar Közvilágítási Rt. - Veszprém

KÖZTECH Közlekedéstechnikai és Kereskedelmi Zrt.

Cím:
9026, Győr Galántai út 7/a.
fax:
96/523-640
telefon:
96/523-640
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenység:

Lámpafejek, félútelzáró berendezések, csomópont vezérlések, belső megvilágítású rugalmas terelőoszlopok, parkolóautomaták, sorompós parkolóházi berendezések, manuális és automatikus útelzáró és parkolásgátló eszközök forgalmazása, szerelése; burkolatjelfestés.


Cégjegyzékszám: 08 10001510. Alapítás: 1991. Foglalkoztatottak: 9 fő. Képviselt cégek: GESIG, HECTRONIC, ZELISKO, HALDO, URBACO, ELKA. Tagság: MAÚT, Magyar Parkolási Szövetség, Parkolókat Üzemeltetők Egyesülete. Referenciák:

1. Beléptető rendszerek

Magyarország: Hotel Corvinus Kempinski, Budapest, Dunapart irodaház, Budapest, Madách Trade Center, Budapest, METRO magyarországi áruházak VIP parkolói: Budaőrs, Ferencváros, M3, Győr Debrecen, Miskolc, Szeged, Pécs, Nyíregyháza, Szombathely, K. u. K. Opera Hotel, Budapest, Mercedes autószalon, Budapest, MATÁV Infopark, Budapest, Balatonfüred, városi parkolási rendszer, Gy-M-S Megyei Önkormányzat, Győr, Tejporgyár, Csorna, Ráday utca, Budapest, Hotel Rába, Győr, Szépasszony-völgy, Eger, Hotel Ibis, Budapest, Győr - Parkolóház, Szeged, Oroszlán utca, Pécs, Palatinus mélygarázs, Budaörs, Esze T. utcai süllyedő oszlopos beléptető rendszer
Külföld: Parkolóház, Stockerau, Franz-Josef pályaudvar, Bécs, Gyermekkórház, Linz, Kórház, Bregenz, Repülőtér, Klagenfurt, Repülőtér, Hamburg, Repülőtér, Bréma, Parkolóház, Saarbrücken, World Trade Center, Schwechat, Hotel Nyevszkij, Szentpétervár, PEWEX, Varsó


2. Forgalomirányítás

Magyarország: Győr Forgalomirányítás (Jelzőlámpás körforgalom), Sopron, Kapuvár, Csorna, Mosonmagyaróvár, Fertőszentmiklós, Győr - Moson - Sopron megye forgalomirányító központ (Győr)
Külföld: Ausztria, Németország, Szlovénia, Horvátország, Lengyelország, Románia, Bulgária, Bosznia Hercegovina, Törökország, Irán, Irak, Szaud-Arábia, Kenya, Dél-Afrikai köztársaság

3. Parkolójegy-kiadó automaták

Magyarország: Ajka,18 db PA2, GSM távfelügyeleti rendszer, Balatonfüred, 11 db PA2, Cegléd, 8 db PA2, Csorna, 7 db PA2, Esztergom, 52 db PA2, GSM távfelügyeleti rendszer, Győr, 38 db PA2, GSM távfelügyeletre előkészítve, Kapuvár, 9 db PA2, Kiskunhalas, 7 db PA2, Mosonmagyaróvár, 28 db PA2, GSM távfelügyeleti rendszer, Nyíregyháza, 52 db PA2, Sopron, 65 db PA2, GSM távfelügyeleti rendszer, Szolnok, 78 db PA2, GSM távfelügyeleti rendszer, Szolnok, 50 db CITEA, Szentgotthárd, 12 db PA2, Ózd, 12 db PA2, Hajdúnánás, 2 db PA2, Tamási, 3 db PA2, Budapest, 2 db CITEA
Külföld: Freiburg - 100 db PA2, központi felügyeleti rendszerrel, Dortmund 200 db napelemes PA2, központi felügyeleti rendszerrel, Duisburg 95 db PA2, központi felügyeleti rendszerrel, Düsseldorf 135 db PA2, Essen 105 db napelemes PA2, Frankfurt 300 db PA2, központi felügyeleti rendszerrel, Graz 410 db PA2/1, központi felügyelet, elektronikus fizetési lehetőség, Hága 56 db PA2, Lisszabon 760 db PA2/1, központi felügyeleti rendszerrel, Schwechat 23 db PA2/1, elektronikus fizetési lehetőséggel stb? , Sydney 445 db PA2/1, integrált napelemes, központi felügyeleti rendszerrel
4. Rugalmas terelőoszlopok: Budapest, Győr, Békéscsaba, Mezőtúr, Mezőberény, Székesfehérvár.
A KÖZTECH Közlekedéstechnikai és Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság 1991-ben határozatlan időre alakult, magyar és külföldi befektetők közreműködésével.
A jelenlegi tulajdonosi összetétel a következő: 97,5% Siegfried Frisch osztrák főrészvényes tulajdonában van, a maradék 2,5% pedig magyar magánszemélyek között oszlik szét.

Tevékenységünk kezdetekben csak a mozgó-, 1996-tól pedig a nyugvó forgalom területére is kiterjed, a tervezési és fejlesztési feladatoktól, az eszközök értékesítésén és telepítésén át, egészen a karbantartási és szerviz tevékenységig.

Főbb tevékenységi területeink:

- Jelzőlámpás közúti csomópontok,
- Félútelzáró berendezések,
- Közlekedési jelzőlámpák,
- Parkolás-menedzsment rendszerek,
- Sorompók, parkolóházi beléptető rendszerek,
- Fix-, lehajtható- és süllyedő oszlopok
- Lezáró oszlopok és láncok,
- Belső megvilágítású KRESZ táblák és rugalmas terelőoszlopok,
- Megkülönböztető jelzések,


A ZRT székhelye Győr, ahonnan jelenleg 8 munkatársunk szolgálja ki partnereinket az egész ország területén. A Köztech folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást nyújt jól képzett, tapasztalt szakembergárdájával és az alkalmazott korszerű anyagok biztosításával. Nagy volumenű, összetett projektek lebonyolításában állandó összetételű tervező, fejlesztő és kivitelező alvállalkozói kör segíti munkánkat évek óta.


Társaságunk célja a közúti forgalomtechnika hazai fejlődésének elősegítése.
Ennek érdekében gyártjuk és forgalmazzuk a technikai fejlesztések élvonalába tartozó berendezéseinket, amelyek segítségével a rohamosan növekvő közúti forgalom, a jelentős mértékben megnőtt városi parkolási gondok menedzselése, irányítása az európai normáknak megfelelően megoldható. Figyelemmel kísérjük a világ és egyben a szakma legújabb irányzatait és termékeink skáláját is ennek megfelelően bővítjük.

Első Magyar Közvilágítási Rt. - Salgótarján

Mezei-Vill Villamosipari és Kereskedelmi Kft.

Cím:
4100, Berettyóújfalu Puskin u. 12.
fax:
54/405-009
telefon:
54/405-009
Tevékenység rövid leírása:
A vállakozás 1987 óta működik a villamosság területén.

Watt-Erősáramú Kft.

Cím:
7627, Pécs Pósa L. u. 15.
fax:
72/214-870
e-mail:
72/214-870
Tevékenység rövid leírása:
Az alapításnál a Kft. profilját együttesen meghatározta a múlt, a végzettség és a szerzett gyakorlat, valamint a meglévő kapcsolatok.

Az alapító dokumentum előkészítése során Futó Gerzson barátunk ambicionálása és önzetlen támogatása, az alapításba való bekapcsolódása, majd bölcs tanácsai segítettek. Sajnos Gerzson, már nincs közöttünk, elszólította a kegyetlen sors. Így nem nyugtázhatja az eddig megvalósult, és nem hiányolhatja a hiányzó elképzeléseit, álmait.

A pécsi Kft alapítás mikéntjében önzetlenül segítő kezet nyújtott a Techniq 2000 Kft vezetője, akivel kapcsolatunk, együttműködési szándékunk, azóta is kölcsönös és töretlen.

Nem volt egyszerű a Kft. nevének megválasztása. A populáris -Villany Ász-, a műszaki intellektuális tartalmú nevek keverékéből, végül ez utóbbi került túl-súlyba. A névben a WATT a fő működési területet jelzi, az ETA, az energia hatékonyság jele, fő tevékenységként az Energetikai Tanácsadó és Auditáló célt fogalmazta meg.

A Kft. működését, a környezeti adottságok és igények együttesen jelölték ki és erősítették meg, úgymint az erősáramú tervezés, szerelés és később a fogyasztói tanácsadás területein. A közvilágítás területén meglévő szakmai profil - a Tungschram Schréder Rt. vezetésének, köztük, Almási Sándor Úr személyes bizalmával és pozitív támogatásával ? sokéves együttműködés során alakult ki és vált súlyponti kérdéssé.

A Kft. a minimális alapító vagyon befizetésével alakult. A beindulás nehézségeivel szembesültünk, a befizetett induló tőke már fogytában volt, amikor végre, az első elvégzett munka elszámolására, így az első bevételre sor kerülhetett.

Bázisunk kezdetben esetleges volt. A Kft. első alkalmazottja, Hábián János tervező kollégánk volt, aki az indulás e nehéz időszakában csatlakozott hozzánk.

Majd őt követték Grosch Csaba és munkatársai, akik a Mecseki Szénbányáknál dolgozva szereztek gyakorlatot, majd a bánya bezárása miatt keresték helyüket és így találtunk egymásra.

Tevékenységi köreink fokozatosan finomodtak, az elvégzett feladatok színvonala emelkedett, a kezdeti próbálkozásokon keresztül, folyamatos tanulással vezetett az út a megbecsült vállalkozó minősítésig.

Alap filozófiánk változatlan:

Nem a munka bonyolultsága, hanem az elvégzett munka minősége a lényeges, amiben meg kell, hogy mutatkozzon mindig a mérnöki tudás és az elvárások ? idézhetjük a keszthelyi munkakezdés első hónapjainak tanulságát 1975-ből.

Hellux Hungária Világítástechnikai Kft.

Cím:
1119, Budapest Fehérvári út 83.
telefon:
06-30/960-9595
fax:
06-30/960-9595
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a közvilágítás területén tevékenykedik.

Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft.

Cím:
1203, Budapest Csepeli átjáró 1-3.
telefon:
238-4110
fax:
238-4110

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.