Értékelje a céget!
149 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

VIANOVA 87 Közmű és Útépítő Zrt.

Cím:
1215, Budapest Vasas utca 65-67.
fax:
276-4113
e-mail:
276-4113
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 01-10-045558. Alapítás: 1993. Minőségirányítási rendszer: ISO 9001:2000; ISO 14001:1996. Foglalkoztatottak: 39 fő. Referenciák: IKEA, Budapest, XIV., Nagy Lajos király út, Kántorné sétány, Bp., XII. kerület Erzsébet kilátó és környéke, Bp., XXI., Karácsony Sándor sétáló utca felújítása, Nagy Lajos király út villamospálya felújítása, Csömör, P&G telephely támfalépítés, Paprikás patak hídja.

Cégünk elsősorban aszfalt- és térkőburkolatú utak és járdák építésével foglalkozik Budapesten és vonzáskörzetében.

A VIANOVA GMK. 1987-ben alakult, és fejlődése során a VIANOVA 87 KFT., majd a ZRt. gazdasági formát vette fel. Alapítói magyar magánszemélyek, akik a mai napig részt vesznek a cég irányításában. A VIANOVA 87 KFT. 1993-ban alakult. Tulajdonosai megegyeztek a GMK. (2000-től KKT) tulajdonosaival. A KFT. zártkörűen működő részvénytársasággá alakult 2007. január 3-án, részvényesei a cég eddigi tulajdonosai és dolgozói.

Személyi állományunk, felelős vezetőink, építésvezetőink és művezetőink felsőfokú, illetve középfokú szakirányú végzettséggel rendelkeznek. A VIANOVA 87 ZRt. jelenleg 44 főt alkalmaz, ebből 17 fő szellemi, 27 fő fizikai - szakmunkások és vizsgázott gépkezelők.

A Társaságot a komoly kihívásokat jelentő piaci verseny közepette is a korrekt üzleti kapcsolatrendszer és a megbízható , határidőre elvégzett minőségi munka jellemzi. 1996-ban Társaságunk felépítette központi telephelyét a XXI. kerület, Vasas u. 65-67. sz. alatt, mely egyben a társaság székhelye. Az épületben iroda, munkásszállás, valamint a gépek számára műhely és tároló hely kapott helyet.


Társaságunk elsődleges célja - az építőipari piacon elfoglalt helye alapján - a humán erőforrásra épülő feladatok végzése. Eddig megszerzett tapasztalatainkat felhasználva - a Beruházók valamennyi felmerülő helyi igényét figyelembe vesszük. A különleges kihívást jelentő forgalomtechnikai körülmények között végezhető munkákat, valamint az egyedi lakossági igényeket az eddigiek során sikerrel kezeltük.

Főbb tevékenységeink az alábbiak:

földmunkák elvégzése
beton térkő- és díszburkolat építése
járdák és kerékpárutak építése
aszfalt- és betonburkolatok helyreállítása
közművezetékek fektetése, hírközlő hálózatok építése
lakó- és bekötőutak építése
közutak építése
vágányépítés
körforgalmi csomópontok kiépítése
forgalomcsillapító küszöbök kialakítása
vízelvezetési munkák kivitelezése
nyomvonal helyreállítása
forgalomtechnikai munkák megvalósítása
növénytelepítés
utcabútorozás.
Tevékenységünket főként Budapesten és vonzáskörzetében végezzük. Részt vettünk a ?földút-programban" is, mely egy-egy körzet szilárd burkolattal történő átépítését tűzte ki céljául. A Budapest Főváros és a kerületek Önkormányzatával hosszú évek óta fennálló kapcsolatunk dinamikusan fejlődik a közös célok eléréséért kifejtett erőfeszítéseink során.

A főváros szépítéséhez a következő főbb projektek sikeres kivitelezésével járultunk hozzá:

Fővárosi kerékpáros hálózat kialakítása (Rákos-patak mentén, XVII., Flamingó utcában, Pázmány Péter sétányon, Vérmezőn)
Komplett útfelújítások (Szőcs Áron utca, XXI., Szent Imre tér körüli utcák, X., Keresztúri út -EGIS csomópont, XXI., Plútó utca, III., Bécsi út 314. lakópark előtt Bécsi út csomópont)
Kiskorrekciók, középszigetek kivitelezése (pl. Kamaraerdei út, II., Bimbó út, XIX., Vak Bottyán utca)
Díszburkolatok építése (IX., Tompa utca, Liliom utca, Angyal utca, Dohány utcai Zsinagóga előtti díszburkolat, XXI., Karácsony Sándor sétáló utca díszburkolata, Erzsébet-kilátó (János-hegyi) díszburkolat készítése , I , Tóth Árpád sétány kőburkolata)
Átfogó út -és vágányfelújítások (Hungária krt. -Könyves Kálmán krt., XI., Bartók Béla út, XV., Bánkút utca, XIV., Nagy Lajos király útja, X., Fehér út)
Csomópontok átépítése körforgalommá (II.ker. Szépjuhászné út - Nagyrét u. - Nagykovácsi út és a II.ker. Törökvész u - Pusztaszeri u. - Gábor Áron u. csomópontokban)
Végül, de nem utolsósorban a nagykörúti 4-es és 6-os villamos peronok átépítése a közelmúlt látványos és - funkcióját tekintve -sokak által igénybevett létesítménye.
Különleges munkáink közül kiemelkedik Eger, Szt. Miklós városrész rehabilitációja valamint a konzorciumi tagként elkészített Vác, Fő tér rekonstrukciója. Ezek a munkák műemléki környezetben, igényes és egyedi kialakítással készültek.

Társaságunk tulajdonosainak és vezetőinek alapvető célja és szándéka, hogy az általunk végzett munka minden esetben első osztályú minőségű legyen. Ez az üzletpolitika beigazolódott, vállalkozásunk évről évre fejlődik.

TI-RO Mély- és Vezetéképítő Kft.

Cím:
2600, Vác Hattyú u 47/b.
telefon:
( +36-27 ) 305 411
fax:
( +36-27 ) 305 411
Tevékenység rövid leírása:
A TI-RO Mély- és Vezetéképítő Kft. már 1994. 07.01-től alkalmazza Magyarországon az irányított fúrás legkorszerűbb technikai berendezéseit. A társaság alapításakor a szakmában az egyik legrégebben kifejlesztett, kipróbált, elismert és eredményesen alkalmazott berendezést választottuk ki.

Anyavállalatunk, a SEIER GmbH már a 80-as évektől sikeresen alkalmazza a

DITCH-WITCH és a
TRACTO-TECHNIK gyártmányú berendezéseket.

A 8/60JT, a JT4020, a GRUNDO PIT és a GRUNDOBURST típusú berendezések kiválasztásával és alkalmazásával a Magyarországon leggyakrabban felmerülő fúrási feladatok megoldására készültünk fel. A szakmai lehetőségek kihasználásával rendhagyó feladatok megoldására is vállalkozunk. Az egyik legígéretesebb eljárásunk a 220925 lajstromszámon bejegyzett szabadalmunk, mellyel a tisztított szennyvíz sodorvonali bevezetését tudjuk elkészíteni irányított fúrással.

DigitalBau Kft

Cím:
8200, Veszprém Gyöngyvirág u. 6.
telefon:
88/428-702
telefon:
88/428-702
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az építőiparban tevékenykedik, fő profilunk a mély- és közműépítés, valamint az építőipari generálkivitelezés. További információkért tekintse meg honlapunkat!

Montavia Kft.

Cím:
1041, Budapest Szilágyi u. 9.
fax:
370-1949
e-mail:
370-1949
Tevékenység rövid leírása:
A társaság fő tevékenységi területe a pályavasúti és vállalkozói vasúti beruházások megvalósításával és pályakarbantartással, felügyelettel kapcsolatos feladatok szakszerű ellátása.

Hosszú Cég Kft.

Cím:
7632, Pécs Berzsenyi D. u.11.
mobil:
30/9869-962
fax:
30/9869-962
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 20 éve külső duguláselhárítás, csapadékcsatorna és átereszek speciális tisztításával, illetve védőcsövezéssel és útátlövéssel áll rendelkezésre az ország egész területén, már EU-konform minőségű szolgáltatással. Közművek, utak, vasutak átvezetésére védőcsövezés útátlövéssel 800 mm-ig.

Nagyszelvényű csapadék csatornák, átereszek speciális tisztítása!

Csapadékcsatornák átereszek gépesített speciális tisztítása! Amint már tapasztaltuk, a vízöntő korszakba lépve kiszámíthatatlanul rapszodikus a csapadék, amely belvízkárokat okoz ott, ahol a csapadék csatornák és átereszek elhanyagoltak. Cégünk ezekre felkészülve várja megkeresésüket mindazokról a helyekről ahol a csapadék elvezető rendszerek tisztítást igényelnek.

Mint ismeretes, az ezred váltással a vízöntő korszakba lépve a csapadék rapszodikus és kiszámíthatatlan! Ezért az eddiginél nagyobb gondot kell fordítani az eltömődött csapadék csatornák és átereszek tisztítására. Az elmúlt fél évszázadra csapadékszegénység, kiszámítható természeti viszonyok voltak jellemzők, de ennek vége. Ezúton tájékoztatjuk leendő ügyfeleinket, hogy Cégünk a fentiekre felkészült, és ma már célszerszámozott gépesítéssel, gyakorlattal és tapasztalattal várja a T. Megrendelők szíves megkeresését. Az a tapasztalatunk, hogy a kisszelvényű csatornák kb. 300-400 Ø-ig még Woma ill. Faun magasnyomású berendezéssel eredményesen tisztíthatók, de ez a módszer nagy szelvényekben előnyösen és gazdaságosan már nem alkalmazható. Ugyanis a csatorna üledék tömege 1-nél nagyobb fajsúlyú anyag lévén, csak odébb pöcköli az anyagot, de csak kis százalékát képes kihozni. Ezért olyan megoldást kellett keresni, ami mai technikai gépesítettséggel beküldhető, hogy azt tömegében kihozza. Mindezeknek már kialakult gyakorlata van, és nettó árai az áteresz-hosszúság és Ø szelvénytelítettség függvényében az alábbi táblázatból leolvasható, amelyhez egy távolság függő felvonulási és szállás költség tartozik. A táblázat 50%-os telítettségre készült, amely a tényleges telítettségre átszámítva kerül alkalmazásra.

Gazsi és Gazsi Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

Cím:
2251, Tápiószecső Kátai u. 47. \x0D\x0A
telefon:
29/446-312
fax:
29/446-312

Csertő és Csertő Bt.

Hydro-Logic Kft.

Cím:
1045, Budapest Anonymus u. 17.
telefon:
3597-614
mobil:
3597-614

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.