Értékelje a céget!
3 találat 1

Pfaff-Silberblau Hungária Kft.

Cím:
2220, Vecsés Dózsa György út 84.
telefon:
29/356-433
e-mail:
29/356-433
Tevékenység rövid leírása:
Ahol az ember ereje kevés ahhoz, hogy a terheket megragadja, mozgassa, felemelje és helyre tegye, működésbe lép a Pfaff-Silberblau. Ennak már 137 éve - hosszú idő, amely alatt egész mérnökgenerációk dolgoztak azon, hogy egyre tökéletesebb, komplex műszaki megoldásokkal fejlesszék az emelés- és szállítástechnika műszaki színvonalát.

KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft.

Cím:
1119, Budapest Thán Károly u. 3-5.
telefon:
371-5936
telefon:
371-5936
Tevékenység rövid leírása:
A KTI az Ön lehetősége, mert tevékenységi köre a közlekedés egészét lefedő személyközlekedés-, az áruszállítás- és az infrastruktúra-fejlesztés együttesére terjed ki; a vasúti, közúti, vízi és légi közlekedési módokra vonatkozóan olyan horizontális elemeken keresztül, mint a közlekedésbiztonság, a környezetvédelem, a közlekedés energia-felhasználása és intelligens technológiák alkalmazása.
A KTI nyújtani tudja mindazon lehetőségeket, amelyre Önnek, mint Partnerünknek a közlekedési K+F terén, helyes döntéseihez szüksége van.

A KTI küldetése, hogy a fenntartható fejlődés szempontjait figyelembe véve ? az EU közlekedéspolitikai irányelveit követve ? folyamatosan fejlődő, biztonságos és versenyképes közlekedési környezetet alakítson ki hazánkban, mindezt az élhető környezet érdekében.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.