Értékelje a céget!
13 találat 1 | 2

Angyalföldi Láng Művelődési Központ

A Szabadművelődés Háza

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Szabadművelődés Háza közel 30 éve szolgálja Székesfehérváron a város közművelődését. A ház mára a megyeszékhely egyik meghatározó intézményévé vált. Huszonkétfős munkatársi létszámával, kiscsoportjaival, kiállításaival, nagyrendezvényeivel, ismeretterjesztő előadásaival hétköznaponként 8-tól 21 óráig, hétvégén 14-től 21 óráig várja és fogadja az óvodás korúaktól a nyugdíjasokig a város valamennyi korosztályát.

Kék Duna Otthon

Cím:
2133, Sződliget Dunapart 2.
fax:
06-27/590-026
telefon:
06-27/590-026
Tevékenység rövid leírása:
A Kék Duna Otthon Sződliget üdülő és szabadidő övezetében, Budapesttől északra, a város zajától távol helyezkedik el. Az otthonban olyan környezetet alakítottunk ki, amelyben időskorú lakóink maradéktalanul élvezhetik a természetből áradó nyugalmat, a személyes gondoskodásból fakadó kényelmet és a harmonikus közösségi életet.

Rákoskerti Művelődési Klub

Palotai Ifjúsági Közösségi Klub

Cím:
1153, Budapest Eötvös utca 8.
telefon:
307-6320
:
307-6320

Kempelen Farkas Gimnázium

Cím:
1223, Budapest Közgazdász u. 9-11.
telefon:
3622114
e-mail:
3622114
Tevékenység rövid leírása:
A Kempelen Farkas Gimnázium egyéves előkészítő munka után 1988-ban kísérleti gimnáziumként kezdte meg működését.
Iskolánk a Németh László Gimnáziummal együtt országosan elsőként kapta meg a nyolc évfolyamos szerkezetű iskolakísérlet lehetőségét. Ennek keretében a nevelőtestület a hagyományos, négyosztályos gimnáziumi képzési forma mellett létrehozott és a gyakorlatban is kipróbált egy hatékony oktatási modellt. A gimnázium fenntartója a XXII. kerületi Tanács, majd Önkormányzat lett, a program szakmai felügyeletét évekig a Művelődési Minisztérium biztosította.
2001-ben jelentős önkormányzati beruházásként az iskola épületét bővítették, elavult tetőszerkezetét korszerűsítették. Az épületet szép, tágas kert veszi körül, az itt található sportpályák nemcsak a sportolásnak, hanem a kikapcsolódásnak is teret biztosítanak.
Az iskola felszereltsége folyamatosan javul, a számítástechnikai ellátottság kiemelkedően jó. Ez utóbbinak is köszönhető, hogy a gimnázium hivatalos ECDL vizsgaközpontként is működik.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.