Értékelje a céget!
45 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Menzafood Bt.

Cím:
1173, Budapest Cinkotai út 43.
telefon:
4333-222
telefon:
4333-222
Tevékenység rövid leírása:
Helyes táplálkozással biztosítható a gyermekek egészséges, harmonikus testi és szellemi fejlődése, a felnőttek kiegyensúlyozott teljesítőképessége, az egészség megőrzése. Mindezekhez kívánunk segítséget nyújtani megfelelő színvonalú, választékos étrendünkkel. Ételeinket a a lakosság részére korszerű 1 adagos eldobható egyszerhasználatos tálcákba csomagoljuk. Továbbá iskolák és óvodák részére étkezési szokásoknak valamint korcsoportoknak megfelelően összeállított menü rendszerü étrendet biztosítunk hagyományos badellás kiszerelésben. A HACCP minőségbiztosítási rendszer alkalmazása ételeinket versenyképes színvonalon, az Élelmiszertörvény előírásainak betartásával és a fogyasztók elvárásainak figyelembevételével állítjuk elő. Kóstoljon meg minket, megéri!

Total Food Vendéglátóipari Társaság

Cím:
9027, Győr Puskás T. u. 4.
telefon:
96/526-570
fax:
96/526-570
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 2000 óta vezető szerepet tölt be a munkahelyi étkeztetés, illetve az ebéd házhoz szállítás területén az ország 12 megyéjében, közel 600 településen.
A közétkeztetéssel foglalkozó cégek közül Magyarországon elsőként valósítottuk meg a HACCP rendszer által előírt előhűtéses technológiát.
Az elkészült meleg, friss ételt több mint 70 fokról +3 fokra, ún. sokkolásos technológiával hirtelen lehűtjük, így ezek az ételek +3 C fokon biztonságosan eltarthatóak mindenféle adalék vagy tartósítószer nélkül a csomagoláson jelzett időpontig. Ügyfeleink az ételt eldobható, mikrosütőben melegíthető, lefóliázott csomagolásban kapják.
A szakhatósági előírások szerint a megrendelő asztalára kerülő ételt hőmérsékletének 10 fok alatti vagy 65 fok feletti értéket kell mutatnia. A legtöbb baktérium ezen értékek között indul szaporodásnak, tehát fontos az előírt hőmérsékletek valamelyikének biztosítása. Mi az előhűtéses technológiát választottuk, mely az OÉTI és az ÁNTSZ ajánlásával is a legbiztonságosabb eljárás még a legnagyobb nyári melegben is. Étlapunkat hetente több mint 600 féle közkedvelt ételből állítjuk össze, mely tartalmaz leveseket, főételeket, menüket, desszerteket, salátákat a változatos étkezés érdekében. Ételeink válogatott alapanyagokból zsír hozzáadása nélkül készülnek.A megrendeléseket a következő napra legkésőbb aznap 15.00-ig leadhatja. A megrendeléseket a következő hétre legkésőbb csütörtök 16 óráig kérjük leadni faxon (06-40-336-000), ügyfélszolgálatunkon (06-40-336-336) vagy a területi képviselőinknél. A következő napra szóló pót rendelés feladására és rendelés lemondására előző nap 16 óráig van mód. Az ételeket mikrózható, eldobható dobozokban szállítjuk. A kiszállítás 8 és 13 óra között történik. Az első szállítási napon a területi képviselőnél készpénzben vagy étkezési jeggyel lehet fizetni.
Minimális rendelési összeg 300 Ft/nap. Mikrohullámú sütőt biztosítunk heti 10 000 Ft-os rendelés felett! A kiszállítás díjtalan.
Ügyfeleink az ételt eldobható, mikrosütőben melegíthető, lefóliázott csomagolásban kapják.
A minőség érdekében dolgoztuk ki a dobozok biztonságos csomagolását, hogy a szállítás és rakodás közben ne nyílhasson ki. Ez egy úgynevezett biztonságos zárás, amely arra a célra szolgál, hogy útközben ne kerülhessen semmi a csomagba a környezetből. Mind a fólia, mind pedig az edény OÉTI engedéllyel rendelkezik, mely szerint minden élelmiszerhigiéniai előírásnak megfelel.
Mikrohullámú sütőben való melegítés előtt a doboz fóliát kicsit fel kell nyitni, vagy villával megszúrni, ugyanis a melegítés hatására a csomagban gőz képződik, és ennek a gőznek távoznia kell a dobozból, ellentkező esetben a csomag felrobbanhat és károsíthatja a berendezést. Az étel 3 perces, 750 watton való melegítésekor a fólia szakadás nélkül eltávolítható.
A főtt ételek Budapesten készülnek el és kerülnek a dobozokba, majd hűtőkocsik hajnalban osztják szét a már ismert telephelyekre: Szombathely, Győr, Veszprém, Székesfehérvár, Debrecen, Budapest. Innen kerül további szétosztásra a környező településekre.
Ízelítő az árainkból:
- menük 680 Ft-tól (a J és K menü 3400 Ft-os heti ára kizárólag 5 napos megrendelés esetén érvényes)
- levesek 230 Ft-tól
- tészták 430 Ft-tól
- főzelékek 250 Ft-tól
- frissen sültek 580 Ft-tól
- desszertek 220 Ft-tól
- Alexandra wellness ebéd 690 Ft-tól
Nagy tételű megrendelésre kérje egyedi árajánlatainkat!
A Total Food fizetőeszközként SodexhoPasst, Ticket Restaurant és Chéque dejeuner utalványokat is elfogad.

Sport és Edzőtábor

Cím:
6413, Kunfehértó Strand Terület
telefon:
77/507-100
e-mail:
77/507-100
Tevékenység rövid leírása:
Eddzen, sportoljon, pihenjen, kapcsolódjon ki nálunk!

Kunfehértó a Duna-Tisza közének déli részén, Kiskunhalastól 10 km-re fekszik, a Kiskunhalas-Baja útvonal mellett. A 2400 lakosú település belterületét ápolt, virágos parkok, külterületét szórványtanyák jellemzik. A település nevezetessége a természetes tisztaságú, kellemes vizű tófürdő és a mellette felépült 800 épületből álló üdülőövezet.
A csodálatos természeti környezetben fekvő tó ásványi sókban gazdag iszapja az egészségre igen kedvező hatású. A körülötte elterülő erdős, ligetes területek nagyszerű alkalmat kínálnak a gyalogos, kocogó turisták, sportolók számára. A vadászati, horgászati lehetőségek is kiválóak.
A tófürdő, a fürdőzés mellett, az immár hagyományos
Kunfehértói Nyár rendezvénysorozatta is várja kedves vendégeit. A júniustól augusztusig tartó kulturális programok: kiállítások, könnyűzenei koncertek, népi együttesek műsorai, sport- és szabadidős rendezvények közülkiemelkedik a három napos Sörfesztivál ( július, második hétvégéjén).
A rangos rendezvény, egyre több vendéget vonz belfödről, külföldről egyaránt.
A Tófürdő főbejárata mellett, az Önkormányzati tulajdonú Sporttábor 3-4 ágyas szobákkal várja vendégeit. Rendelkezésre áll egy futópályával körbevett füves nagy fitballpálya, és kialakítás alatt vannak teniszpályáink. Zárt sportcsarnokunk, erőnléti edzés színtereként is használhazó. A szállás lehetőségen túl, működő melegkonyhás közétkeztetés biztosításával is csábítja a pihenni vágyó családokat, túrázókat, valamint azon sportegyesületeket, akik egy szép környezetben akarják megvalósítani felkészítő, alapozó programjukat.

Gasztro-Team Kft.

Cím:
0, N/A
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Gasztro-Team Pécs városában meghatározó szerepet tölt be a közélelmezés területén. Mi már 10.000 embernek főzünk. És Önöknél?

Kalória Gödöllői Nonprofit Közhasznú Kft.

Cím:
2100, Gödöllő Szabadság u. 3.
fax:
28/422-009
telefon:
28/422-009
Tevékenység rövid leírása:
A Gödöllői Önkormányzat tulajdonában álló kht. közétkeztetéssel és rendezvényszervezéssel foglalkozik. Turista- és nyugdíjascsoportok étkeztetése, rendezvények lebonyolítása 450 főig az egyetem éttermében. Kitelepülés, saját elképzelések megvalósítása.

Hunnia Kristály Kft.

Cím:
4030, Debrecen Epreskert u.9.
telefon:
06-52/474-368
:
06-52/474-368
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk vendéglátóipari berendezések, készletek, felszerelések nagykereskedelmével foglalkozik. További információért látogasson el weblapunkra!

Pentasys Kft.

Cím:
9027, Győr Toldi u. 8/a.
telefon:
96/525-011
fax:
96/525-011
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk tevékenységi területe a közétkeztetés különböző területei közé csoportosul. Célunk a számítástechnika lehetőségeinek kihasználása a közétkeztetés fejlesztése, és az élelmezésvezetők tájékoztatása érdekében.

Homi Csemege Kft.

Cím:
9022, Győr Újkapu út 1-3.
telefon:
96/311-398
:
96/311-398

Zalai Lovas Kft.

Cím:
8788, Zalaszentlászló Szentmihálypuszta
mobil:
30/268-0832
fax:
30/268-0832
Tevékenység rövid leírása:
A Keszthely-Kehidakustány régió legnagyobb lovas objektuma a szentmihálypusztai lovarda Zalaszentlászlón. Szakszerű lótartás és remek kiszolgálás ló és lovas számára jellemzik a telepet. A vendégek elégedettsége többek között annak köszönhető, hogy elegendő számú kiegyensúlyozott, jól lovagolt ló áll rendelkezésre, ahol a társaság minden tagja megtalálja a lovas tudásának, kondíciójának megfelelő lovát a korlátok nélküli túralovagláshoz.

Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

ÖRDÖGKONYHA Kft.

Cím:
9023, Győr Mészáros Lőrinc út 10.
telefon:
96/500-264 P.L.
telefon:
96/500-264 P.L.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.