Értékelje a céget!
16 találat 1 | 2

Kecskeméti Főiskola Kertészeti Főiskolai Kar

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Célunk a mezőgazdaság, a kertészeti és élelmiszergazdasági ágazat, az Európai Unió igényeinek megfelelő korszerű képzési cél és tanterv alapján megvalósuló kreditrendszerű oktatás ill.a kertészmérnökök, környezetgazdálkodási agrármérnökök , gazdálkodási és vidékfejlesztési agrármérnökök fejlesztése.
,

Geo-Aqua Kft.

Cím:
1142, Budapest Teleki Blanka u. 15-17.
fax:
273-1105
telefon:
273-1105
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a környezetvédelem területén szaktanácsadással, környezeti állapotfelméréssel, környezetgazdálkodással, problémafeltárással és problémamegoldással foglalkozik.

HIDRO-PLAN 2000 Műszaki Tervező és Szolgáltató Bt.

DunaTec Mérnöki és Szolgáltató Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A DunaTec GmbH 2000-ben alakult Németországban.
Magyarországi leányvállalatai:
-a DunaTec Mérnöki, Szolgáltató Kft.
-a DunaTec Orosháza Bioenergetikai Kft., a DunaTec Kft. első magyarországi biogázüzemének projektcége
A DunaTec 2000 óta kínálja szolgáltatásait a víztisztítás, szennyvízkezelés, környezetvédelem területén Németországban és Magyarországon egyaránt. Célunk, hogy a hozzánk forduló ügyfelek számára adottságokhoz illeszkedő, optimális megoldást találjunk. Ez magába foglalja a tanácsadástól, tervezésen át egészen a technológiák megvalósításáig tartó, egymásra épülő tevékenységeket.
Cégünk az ipari felhasználók számára a levegőtisztítási projektekhez kínál korszerű, saját fejlesztésű berendezéseket. Rendszereink segítségével mindenfajta levegőben feldúsult szennyezőanyag leválasztására alkalmasak vagyunk. Típustermékeinken túl vállaljuk egyedi rendszerek megtervezését, gyártását, valamint üzemeltetését. Ipari felhasználóknak a víztisztítás, vízkezelés teljes palettáját kínáljuk: az egyszerű mechanikai szűrőktől a különböző membrántechnológiákig. Tervezőink az igények alapos felmérése után egyedileg készítik el javaslatukat a megvalósítandó vízkezelő rendszer kialakításáról. A következő lépésben vállaljuk a rendszer legyártását, helyszíni beüzemelését és az üzemelő rendszer folyamatos karbantartását. Felkészült szakembereink igény esetén szívesen segítik tanácsaikkal a megvalósult projektekhez kapcsolódóan is ügyfeleinket. A környezetvédelem területén elsősorban talaj, illetve talajvíz-tisztítási projektek komplex lebonyolításában vállalunk szerepet. Ezen belül vállaljuk állapotfelmérések elvégzését, műszaki beavatkozási tervek elkészítését, mentesítő rendszerek kiépítését, mentesítés alatti monitoring rendszerek, valamint kármentesítő rendszerek üzemeltetését, a kármentesítés végeztével záródokumentáció benyújtását az illetékes környezetvédelmi felügyelőséghez. Kármentesítési tevékenységünk gyakorlása közben mindig a hatályos jogszabályi háttér adta kereteken belül törekszünk az ügyfél számára optimális megoldás végrehajtására. A DunaTec biogáz üzletága foglalkozik az alternatív energiaforrások hasznosításával, ezen belül biogáz üzemek megvalósításával. Ennek keretében kerül sor a magas szervesanyag tartalmú hulladékok (pl. trágya, szennyvíziszap) energetikai célú hasznosítására. A projekt létrehozásától, az áram, hő, gőz felhasználásáig kulcsrakész szolgáltatást biztosítunk, beleértve az üzem vezetését és üzemeltetését is. A biogáz hasznosítás előnye, hogy az addig költségeket jelentő hulladék elhelyezése és kezelése helyett egy nyereséget termelő üzemet valósíthatunk meg. 2005. április 15.-én alakult meg a DunaTec cégcsoport legújabb projektcége, a DunaTec Orosháza Bioenergetikai Kft., mely az Agro-M Rt.-vel közösen épített orosházi biogázüzem megvalósulását szolgálja. A DunaTec cégcsoport integrált MSZ EN ISO 9001:2001 minőség-, és MSZ EN ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszerrel dolgozik, melyet folyamatosan a nemzetközi DQS GmbH tanúsít. Bevezetésre került továbbá az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány szerinti vizsgáló és kalibráló laboratóriumi irányítási rendszer, melyet a Nemzeti Akkreditáló Testület tanúsít.

Környezetgazdálkodási Intézet

Cím:
,
:
:
Kulcsszavak:

Utilis Kft.

Cím:
2025, Visegrád Fő utca 67/A.
fax:
26/397-039
telefon:
26/397-039
Tevékenység rövid leírása:
Az UTILIS Kft. 1993-ban alakult a Pilisi Állami Parkerdőgazdaság Főépítésvezetősége menedzsmentjének és eszközállományának többségéből. Fő tevékenységeink: építőanyag előállítás, környezetgazdálkodás, hulladékgazdálkodás.

Fő tevékenységi körök:
Külszíni bányaművelés.
Műszaki és biológiai tájrekultiváció.
Hulladékgazdálkodás.
A felsorolt tevékenységekhez kapcsolódó tervezések.
Telephelyek:
Fóti Homokbánya-2151 Fót
Pilisborosjenői hulladéklerakó-2097 Pilisborosjenő
Piliscsabai murvabánya-2081 Piliscsaba

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.