Értékelje a céget!
564 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Kerekes Mihály e.v.

Cím:
7625, Pécs Zerge utca 45.
mobil:
+3630-348-8405
telefon:
+3630-348-8405
Tevékenység rövid leírása:
Adótanácsadás, adótervezés, cégalapításban-végelszámolásban közreműködés,
Könyvelés, bérszámfejtés, TB ügyintézés, Mérleg készítés, Adóbevallások és
adatszolgáltatási tevékenység ellátása.
Cég- és adózói képviselet hatósági eljárásokban (ÁFA és adóbevallások ell.)
Pályázati tanácsadás és írás, teljes folyamat végigkísérése.

UPTREND Kft.

Cím:
1011, Budapest Szilágyi Dezső tér 4 4/1.
e-mail:
judit.ember@finsys.hu
telefon:
judit.ember@finsys.hu
Tevékenység rövid leírása:
Tisztelt Cégvezető!

Szakértői és ügyviteli szolgáltatásainkat röviden áttekintő bemutatkozó levelünket juttatom el Önhöz annak reményében, hogy ajánlatunkban megtalálja munkája során felmerülő az Ön vagy cége pénzügyi vonatkozású kérdéséhez, feladatához, problémájához megfelelő megoldást rejtő ajtóhoz szükséges kulcsot.

Társaságok számára vállalunk teljes körű könyvviteli, beszámolókészítési, adóbevallási és adóadminisztrációs, komplett bérügyviteli, személyzeti, TB és MNYP adminisztrációs, valamint statisztikai adatszolgáltatási feladatok professzionális ellátását garanciával.

Megszervezzük és a meghatározott területeken lebonyolítjuk cége pénzügyi, ügyviteli munkáját és számviteli, adózási feladatait. Önnek optimális esetben csak a kész bevallások, kimutatások áttekintésével és aláírásával kell foglalkoznia.

Tanácsokkal látjuk el az Ön vagy cége adózásával és pénzügyi döntéseivel kapcsolatos minden hazai vagy nemzetközi vonatkozású kérdésben, kérésére írásos szakvéleményt adunk.

Kérésére vezetői információigényének megfelelő számviteli rendszert alakítunk ki és vezetünk folyamatosan. A vezetői információs rendszer keretében pénzügyi jelentéseket állítunk össze a vezetés számára tetszőleges időszakokról és részletezettségben, kimutatásokat és elemzéseket készítünk a vállalkozás egésze vagy az üzleti egységek jövedelmezősége, likviditása, az eszköz vagy forrásszerkezet viszonylatában az időszaki tény- és tervadatok alapján. Igénye szerint közreműködünk vállalkozása üzemi, üzleti elszámoltatási, költségvetési és kontrolling rendszerének kialakításában és működtetésében.

Cégalapítási, átalakulási vagy megszüntetési eljárásokban teljes körűen elvégezzük a számviteli és adózási feladatokat, igénye esetén jogi, könyvvizsgálati, ügyviteli és irattározási szolgáltató partnereinket is bevonjuk az eljárás minden vonatkozásának szakszerű lebonyolításába.

Hitelkérelmek összeállítását vállaljuk igénye szerint teljes körűen vagy csak pénzügyi adatok kidolgozásával és a szükséges kimutatások összeállításával, rövid határidők mellett.

Stratégiai pénzügyi, befektetési és beruházási döntéseinek megalapozásához vállalati pénzügyi elemzéseket, üzletértékelést és üzleti terveket készítünk a szakirányú elmélet és módszertan alkalmazásával, figyelembe véve a stratégiai értékelés nehezen számszerűsíthető elemeit és az egyedi probléma sajátosságait is.

Könyvelési és adminisztrációs díjaink a feldolgozott bizonylatok mennyiségéhez és jellegéhez alkalmazkodnak, így mindenkor könnyedén nyomon követheti és megtervezheti könyvelési és adminisztrációs költségeinek alakulását. Konzultációs szolgáltatásaink díjazását az igénybe vett munkaidő-ráfordítás, szakértelem, kockázatvállalás és a kiadott szakértői dokumentáció jellege határozza meg, amelyet Ön mindenkor egyedileg a felmerült probléma vagy feladat jellegéhez igazíthat.

Ügyfeleink a termelés, az építőipar, a kereskedelem, a szolgáltatás és az értékpapírpiaci befektetések területein működő vállalkozások, befektetési alapok, valamint a non-profit szférát képviselő szervezetek. A széles kört felölelő tevékenységek számviteli feldolgozása és pénzügyi, adózási támogatása során kidolgozott módszerek rutinszerű megoldásokat biztosítanak operatív tevékenységéhez és komoly praxist legkülönfélébb pénzügyi, adózási kérdéseihez. Kérje hazai és nemzetközi referenciáinkat!

Szakképzettségünk, 15 éves szakmai tapasztalatunk, számítástechnikai hátterünk és kiforrott ügyviteli rendszerünk felhasználásával Ön megbízható pénzügyi-számviteli partnert talál, amelynek segítségével cégének kulcsfontosságú területein növelheti a működés hatékonyságát és hozhat megalapozott cégértéknövelő döntéseket.

Ha szívesen dolgozik együtt egy precíz, fiatal, dinamikus szakembereket felsorakoztató, igényes szakértői csapattal, keressen meg minket a megadott elérhetőségeinken.

Sikeres üzletmenetet kívánva,

Üdvözlettel:
Varga Kálmán

Konfidex Kft.

Cím:
8900, Zalaegerszeg Petőfi u. 9
telefon:
92/511-005
fax:
92/511-005
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk célja, hogy a Magyarországon működő kisvállalkozások részére végezzen komplex szolgáltatást, amely felöleli a: könyvelés, bérszámfejtés, beszámolók-, pénzügyi jelentések készítése, adótanácsadás, társadalombiztosítási ügyintézés területeit.

ENIGMA-COMP Könyvelő és Számítástechnikai Kft.

Cím:
1033, Budapest Reményi Ede utca 1-3.
fax:
1/453-2519
telefon:
1/453-2519
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a könyvelési feladatok ellátása során pontos és precíz munkát végez. Szakképzett és felelősségteljes munkatársaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek, munkájukat modern informatikai háttér segíti.
A főkönyvi könyveléssel és ÁFA nyilvántartással kapcsolatos valamennyi adóhivatali bevallást és egyéb jelentést időben elkészítjük és leadjuk. Időben tájékoztatjuk Önt fizetési kötelezettségeiről. A cég mérlegét, időszakos bevallásait, és igény esetén egyedi jelentéseit is elkészítjük. Vállaljuk cégalapítással, vagy hitelkérelmek benyújtásával kapcsolatos anyagok összeállítását is.
Minden esetben számlával és szerződéssel dolgozunk, biztosítással rendelkezünk.
Ügyfeleink számára ingyenes adótanácsadást nyújtunk, szakmai kérdéseikre akár személyesen, akár e-mailben vagy telefonon válaszolunk.
Vállaljuk Ügyfeleink teljes körű képviseletét az eljáró hatóságok előtt.

Tevékenységünket egyszeres és kettős könyvvitelt vezetők részére egyaránt végezzük, így Alapítványok, egyéni vállalkozók, betéti társaságok, közkereseti társaságok és korlátolt felelősségi társaságok egyaránt szerepelnek megbízóink között.

Cégünk komplex szolgáltatásokat nyújt az alábbi területeken:
-könyvelés (igény szerint a megbízó telephelyén is)
-visszamenőleges könyvelés arra az esetre, ha a korábbi könyvelő nem megfelelően végezte feladatát
-adótanácsadás
-hitelkérelmek összeállítása
-cégek átvilágítása
-bérelszámolás, TB ügyintézés
-adatrögzítés
-vezetői információs rendszerek kialakítása
-szabályzatok elkészítése, aktualizálása
-bevallások elkészítése, elektronikus úton továbbítása az APEH felé.


Cégjegyzékszám: 01-09-695478. Alapítási év: 2001.

Zár-Léc Fafeldolgozó, Forgalmazó és Könyvelő Kft.

Cím:
3399, Andornaktálya Rákóczi út 282.
telefon:
36/430-649
fax:
36/430-649

REAL PC-SZOFT Kft.

Cím:
6800, Hódmezővásárhely Ady E. u. 94.
telefon:
62/243-927
telefon:
62/243-927
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1992 óta van jelen a szoftverpiacon.

Debit & Credit Pénzügyi és Gazdasági Tanácsadó Kft.

Cím:
1055, Budapest Falk Miksa u. 3. V. emelet
telefon:
332-0753
fax:
332-0753
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk gazdasági társaságok könyvelésével és a kapcsolódó adó- és TB tanácsadással foglalkozik.

Tozso Trade Kft.

Cím:
1145, Budapest Bosnyák u. 23/a.
telefon:
30/940-3489
:
30/940-3489

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.