Értékelje a céget!
34 találat 1 | 2 | 3 | 4

TIT Alapítványi Középiskola és Szakiskola

Tolnai Lajos Német Nemzetiségi és Kéttannyelvű Gimnázium

Apáczai Nevelési és ÁMK 1. Sz. Általános Iskola

Cím:
7632, Pécs Apáczai körtér 1.
telefon:
72/550-611
fax:
72/550-611
Tevékenység rövid leírása:
Közös pedagógiai felfogásunk lényege, hogy a gyereket segítsük hozzá a képességei és tehetsége kibontakoztatása legoptimálisabb formáinak, a személyiség fejlődése legadekvátabb útjainak megtalálásához. Segítsük a "beleszületett" hátrányok leküzdésében, abban, hogy képessé váljék felnőttként önállóan megtalálni helyét a társadalomban.

Vocational Academy Alapítvány

Cím:
9022, Győr Teleki u. 18.
fax:
96/511-108
telefon:
96/511-108
Tevékenység rövid leírása:
Alap- és középfokú kéttannyelvű iskola, kézműves iskola és diákotthon várja a jelentkezőket. Európai Unióban elfogadott nemzetközi könyvelői diploma a kétnyelvű (angol) érettségivel egyidőben. Akkreditált iskolarendszerű felsőfokú szakképesítés.

Comenius Angol Magyar Kéttannyelvű Iskola

Cím:
8000, Székesfehérvár Koppány utca 2/A
fax:
22/505-263
telefon:
22/505-263
Tevékenység rövid leírása:
A Rockenbauer Közhasznú társaság a város és a régió ipari parkjaiban található vállalatok képzési és munkaerő-piaci igényeinek kiszolgálására szerveződött. Fő tevékenységi köre a közép, emelt, felsőfokú szakképzés és a felsőoktatás.
Székesfehérvár első magán nyelviskoláját, a Comenius Tanulmányi Társaságot 1988-ban alapították. A társaság tagjai több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek az oktatás és oktatásszervezés területén.
A Comenius Gazdasági Szakközépiskola a Dunántúl egyik legnagyobb szakképző intézménye, ahol a 14-23 éves diákok szakképzésével foglalkozunk nappali tagozaton, majd levelező képzéseinken korhatár megkötése nélkül folytathatják tanulmányaikat.
A Dél-balatoni Idegenforgalmi, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium képzési tevékenysége Zamárdiban folyik. Az iskolában végzett diákokat szívesen alkalmazzák az arany-és ezüstparti szállodák, utazási irodák és a turizmushoz kapcsolódó vendéglátóhelyek.

Boronkay György Műszaki Középiskola, Gimnázium és Kollégium

Cím:
2600, Vác Konstantin tér 6.
fax:
27/315-093
telefon:
27/315-093
Tevékenység rövid leírása:
Az iskola fennállása óta közel 200 pedagógus segítette a növendékek felsofokú tanulmányokra való felkészülését, technikussá válását és muvelt állampolgárrá nevelését. Az iskola alapítása óta eltelt több mint fél évszázad alatt az intézményben megteremtodtek a gép, elektronikai, számítástechnikai, muszeripari technikus-képzés tárgyi és személyi feltételei, képzési hagyományai és sokágú kapcsolatai. Az iskolára mindvégig a társadalmi és gazdasági környezethez, a gyorsan változó gazdaság és munkaeropiac igényeihez való rugalmas alkalmazkodás, a nyitottság, a gazdálkodókkal való aktív és sokoldalú együttmuködés volt a jellemző. Az intézmény erre a széles bázisra építve, a hagyományokból táplálkozva teljesíti feladatait, végzi eredményesen oktató-nevelomunkáját, teljesíti közoktatáspolitikai feladatait.

Osztrák-Magyar Európaiskola

Cím:
1126, Budapest Istenhegyi út 32.
fax:
356-4683
telefon:
356-4683
Tevékenység rövid leírása:
Oktatási központunk Budapest nyugati részén fekszik, a Déli pályaudvar közelébenJelenleg 200 alsó tagozatos (6-10 éves) és 170 felső tagozatos (10-14 éves) gyermek tanul nálunk. A tanulók különböző országokból származnak, azonban a legtöbben magyarok.
Tanulóink különböző vallások és egyházak tagjai, ezért az egymás közötti kapcsolat, a másikkal való érintkezés, a kölcsönös megértés és a megélt tolerancia különösen fontos fogalmak számunkra.
Tanítványaink a német és magyar mellett még két idegen nyelvet - angol kötelezően és spanyol fakultatívan - tanulnak. Különös súlyt helyezünk a nyelvek elsajátítására, mert a nyelvtudás egyúttal nyitottságot, kitekintést, gazdasági előnyt, kultúrák közti megértést és rugalmasságot is jelent. Az Osztrák Intézettel együttműködve lehetőséget adunk tanulóinknak, hogy letehessék német nyelvből a nemzetközileg elismert, a magyarországi felsőfokú nyelvvizsgának megfelelő "Österreichisches Sprachdiplom Mittelstufe" vizsgát.
Biztosítani tudunk diákjainknak étkezési lehetőséget, napköziotthoni ellátást, külön megegyezés alapján programlehetőségeket (zene, sport, kézműves foglalkozások).
Bővebb felvilágosításért kérem kattintson weblapcímünkre!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.