Értékelje a céget!
97 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Major Import-Export Ltd. Hungary

Cím:
1224, Budapest Dózsa György út 79.
fax:
362-0284
e-mail:
362-0284
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk elsősorban külkereskedelmi tevékenységet folytat, kiterjedt kül- és belföldi kapcsolatokkal rendelkezik.

AdEco Kft.

Cím:
1195, Budapest Zrinyi u. 7.
e-mail:
adeco@adeco.hu
telefon:
adeco@adeco.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk tevékenysége: vállalkozások eredményességének megállapítása, értékelése, az adózási és nyilvántartási feladatok naprakész, határidőre történő teljesítése.

Q-TECH Mérnöki Szolgáltató Kft.

Cím:
1161, Budapest Batthyány Lajos utca 8.
e-mail:
info@q-tech.hu
telefon:
info@q-tech.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 01 09161910. Alapítás: 1991. Tanúsítás: ISO 9001:2001. Export országok: Oroszország, Románia, Jugoszlávia, Horvátország. Import országok: Németország, Ausztria, Svájc, Olaszország, Franciaország, USA, Japán. Referenciák:: KAPOSPLAST - Pántszalag csévélő gép vezérlés, Jakobs - Suchard - Szemeskávé pörkölő gép vezérlés, Jakobs - Suchard - Őrölt kávé adagoló és mérlegelő hajtás és vezérlés, GÜNTNER - Csőfúrógép hajtás és vezérlés, NEUSIDLER Dunaújvárosi Papírgyár - Címkéző gép hajtás és vezérlés, LEAR Corporation - Gépjármű kábelkorbács gyártó sor vezérlés, LEAR Corporation - Szállítószalagos kábelkorbács szerelősor vezérlés, ERU Hungária - Szeletelt sajt csomagoló gép hajtás és vezérlés, AUDI, OPEL, GENERAL ELECTRIC, DREHER, SARA LEE, TETRAPAK. Képviselt cégek: FLEXA, FUJI ELECTRIC, MEGATRON, SCHLEICHER RELAIS, PARVALUX, SIKO, SANYO DENKI, BALDOR, LinMot KBK. Foglalkoztatottak: 4 fő. Tagság: BKIK.Ön elképzeli, mi megvalósítjuk. Gépvezérlési, gyártósor vezérlési, mozgás vezérlési és érzékelési feladatait megoldjuk.
Az első tollvonástól a kész termékig az egész projekt tervezését és kivitelezését vállaljuk.

Szolgáltatásainkból Ön profitál.
Ön elképzeli, mi megvalósítjuk.
Ön megoldást kap feladataira.
Ön kiváló minőséget kap, versenyképes áron.
Ön csak a működő megoldásért fizet.
Ön a megállapodásunk szerint, időben kapja a megoldást.
A vezérlési projektekben Telemecanique-Modicon, Siemens, Schleicher, Omron, Panasonic PLC-k közül választunk.
A mozgásvezérlési, hajtástechnikai feladatokat elsősorban Baldor, Faulhaber, Fuji Electric, Sanyo Denki, LinMot, Parvalux, RTA, SIKO, BAHR, KBK egységekkel oldjuk meg.


Műszaki támogatási és tanácsadási szolgáltatásunkat jól felkészült, ipari gyakorlattal rendelkező, diplomás mérnökeink nyújtják, ami biztosítja, hogy az ajánlott termékek, technológiák és megoldások hatékonyan és eredményesen működnek.

-Tanácsot adunk termékek és rendszerek használatával, specifikációjával, konfigurálásával és karbantartásával kapcsolatosan.

-Megvalósíthatósági analízis: szaktudásunkból következően a legkedvezőbb árú megoldást tudjuk kiválasztani új, felújított, vagy helyettesítő rendszerek beszerzéséhez.

-Konfigurálás (rendszer elemek kiválasztása): Egy komplex projekt tervezésnél nagy fontosságú a hatékony konfigurálás. Ajánlani tudunk berendezéseket, szerszámokat, módszereket és eljárásokat a projekt hatékony kivitelezéséhez.

Soproni Katolikus Konvent

Cím:
9400, Sopron Várkerület 25.
telefon:
99/314-108
telefon:
99/314-108

Wintermantel Zsolt

Cím:
1000, Budapest Újpesti Fidesz Iroda: Árpád út 56., I. emelet, vagy 1325 Budapest Pf. 18.
telefon:
369-0905
:
369-0905
Tevékenység rövid leírása:
Bemutatkozás


Wintermantel Zsolt 31 éves közlekedésmérnök, mérnök - közgazdász vagyok. Feleségem, Wintermantel Adrienn, pszichológia szakon diplomáját tervezi, HR vezetőként dolgozik.

Újpesten fejeztem be az általános iskolát és az Újpesti Műszaki Szakközépiskolában lettem kitűnő eredménnyel információ és számítástechnikai technikus. A Budapesti Műszaki Egyetemen kiváló minősítésű oklevelet szereztem, két évig voltam Köztársasági ösztöndíjas, diplomatervemért elnyertem az Ipari és Kereskedelmi miniszter oklevelét és a Közlekedéstudományi Egyesület első díját. Tanulmányaim folytatásaként a közlekedéstudomány doktori programban vettem részt, majd megszereztem a Master of Business Administration menedzserdiplomát, mellyel együtt a Rochester Institute of Technology és a State University of New York at Buffalo oklevelét is megkaptam.


Életemet meghatározza közösségi, politikai érdeklődésem. Szerencsémnek tartom, hogy tíz éve lehetőségem van gyakorlatot szerezni szervezetek vezetésében, ellenőrzésében. Egyetemi éveim alatt a hallgatói mozgalom aktív szereplője voltam, két évig láttam el a Műegyetem hallgatói önkormányzatának elnöki tisztét és elnökségi tagja voltam a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának. Az egyetemi polgárokért végzett közösségi munkámért először Rektori Dicséretben, később az "Egyetemi Ifjúságért" kitüntetésében részesültem.

Jelenleg is az Egyetemen dolgozom, a Műegyetemi Kiadó vezetője vagyok. Korábban az Egyetem ifjúsági szolgáltatásaival foglalkozó szervezetének kialakításában, beindításában és öt éven keresztül az irányításában vettem részt.

Munkám mellett számos civil szervezetben tevékenykedtem. Több évig láttam el vezető tisztséget a Műegyetem ifjúsági egyesületében és hallgatói alapítványában. Közel két évig dolgoztam a diákok részére országos kedvezményrendszert kialakító közhasznú társaságban. Egy évig vettem részt egy nemzetközi környezetvédelmi alapítvány programjában és tagja voltam a Magyar Rádió Közalapítvány kuratóriumának is. Munkatársa és két évig elnökségi tagja voltam a Drog Stop Egyesületnek, mely szenvedélybetegeknek és családjainak biztosított 24 órás telefonos segélyszolgálatot. Jelenleg egy újpesti székhelyű kábítószerellenes alapítvány kuratóriumi tagja vagyok, valamint részt veszek a Kormány által alapított Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány kuratóriumának munkájában. A Közalapítvány a gyermek és ifjúsági korosztály számára biztosít tartalmas közösségi program lehetőségeket, valamint fogyatékkal élő fiatalok számára szakképző és rehabilitáló iskolát és kollégiumot tart fenn.

1990-ben lettem tagja a Fidesz Magyar Polgári Pártnak. Jelenleg az újpesti csoport alelnöke vagyok, korábban elláttam az elnöki teendőket, valamint több éven keresztül tagja voltam a Budapesti Választmánynak. Részt vettem a Fidelitas megalapításában, két éven keresztül voltam a budapesti szervezet elnöke, a közös munkában jelenleg is részt veszek.

Lakóhelyemen is aktív közösségi életet élek. 1994 óta az Újpesti Önkormányzat Városfejlesztési Bizottságának tagja, 1998 és 2002 között az Észak Pesti Ingatlan- és Térségfejlesztési Rt. igazgatósági tagja voltam. Részt vettem számos kerületi fejlesztési programban, folyamatosan figyelemmel kísérem az észak pesti régió fejlődését. A 2002-es önkormányzati választáson a budapesti polgárok bizalmából a Fővárosi Közgyűlés tagja lettem, ahol a Tulajdonosi, valamint a Közbeszerzési Bizottságában dolgozom. A Fidesz sikeres Európa Parlamenti választása után 2004-ben lettem a Magyar Országgyűlés képviselője.

Dr.Maklári András Ügyvéd

Cím:
6720, Szeged Széchenyi tér 8.
telefon:
Tel.:06-62/420-035,
mobil:
Tel.:06-62/420-035,
Tevékenység rövid leírása:
Szolgáltatásaink:
-értékbecslés,
-ügyvéd,
-ügyvédi iroda,
-jogász,
-cégképviselet,
-családjogi ügy,
-gazdasági társaság képviselet,
-ingatlan közvetítés,
-öröklési jog,
-polgári jog,
-szavatossági felülvizsgálat,
-szerződéskötés,
-gazdasági jog

Diex Elektronikai és Automatizálási Kft.

Budapesti Ügyvédi Kamara

Cím:
1055, Budapest Szalay utca 7.
fax:
332-1385
telefon:
332-1385
Tevékenység rövid leírása:
Az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. törvény szerint csak az folytathat ügyvédi tevékenységet, aki valamelyik helyi ügyvédi kamarának a tagja. Ennek megfelelően a Budapesti Ügyvédi Kamara (BÜK) a Budapesten praktizáló ügyvédek köztestülete, melynek jelenleg mintegy 5,200 tagja van; ez az ország teljes ügyvédi létszámának kb. 60%-a.

A Budapesti Ügyvédi Kamara több mint 130 éves múltra tekinthet vissza: valamennyin büszkék vagyunk arra, hogy olyan köztestület tagjaiként tevékenykedhetünk, amelyben egykoron olyan kiválóságok működtek, mint Kossuth Lajos, Deák Ferenc és Eötvös Károly. A BÜK történetéről itt olvashat.

Kollégáink jelentős része még ma is egyedül, vagy néhány személyes társas irodában dolgozik, de az utóbbi időben nő a 20-30 vagy ennél is több tagot illetve együttműködő ügyvédet számláló, elsősorban az üzleti élet igényeit kiszolgáló, nagyobb irodákban dolgozó kollégák száma is. Emellett számos neves, európai és USA-beli ügyvédi cég van jelen szabályozott körülmények között, magyar ügyvédekkel együttműködve a magyar jogi szolgáltatási piacon.

Tagjaink mintegy fele hölgy, akik sajátos érdekeik megjelenítésére nemrégiben országos egyesületet is alakítottak.

Az utóbbi másfél évtizedben jelentősen átalakult a pesti ügyvédség szerkezete. Létszámunk majd? megtízszereződött, s a hivatás gyakorlásának feltételei is radikálisan megváltoztak. Mind több az ügyvédi szakvizsgán túl, akár több posztgraduális végzettséggel is rendelkező, nyelveket is jól beszélő ügyvéd. Irodáinkban gyorsan teret nyert a modern technológia, egyre többen járatosak már az elektronikus, ún. e-eljárásokban is. Hivatásunk együtt változik a világgal, amely körülvesz bennünket.

A Kamarának, mint a törvény által létrehozott ún. köztestületnek az elsődleges célja és feladata az ügyvédek közhitelű nyilvántartása és önigazgatáson alapuló igazgatása. A Kamara szervezi az ügyvédek folyamatos szakmai továbbképzését, választott szervei útján tagjai felett fegyelmi jogkört gyakorol, képviseli a budapesti ügyvédeket a nemzetközi ügyvédi közéletben és aktívan közreműködik az ifjú ügyvédnemzedékek képzésében.

Uniós tagországként Magyarországon is harmonizált a tagországokból idetelepülő ügyvédek tevékenységének szabályozása: az ügyvédi hivatás folytatása érdekében letelepedők előbb a magyar joggyakorlat és jogi nyelv megismerése céljából ún. európai közösségi jogászként, kizárólag a saját anyaországukban szerzett, nem magyar nyelvű hivatásbeli elnevezéssel (pl. advocate, Rechtsanwalt, solicitor, barrister, avocat,, avvocato, ?????????, stb.) működhetnek és adhatnak jogi tanácsot az uniós jogról valamint saját anyaországuk jogáról. Majd 3 éves ilyen működés után a BÜK által szervezett meghallgatáson kell bizonyítaniuk a magyar jogi nyelvben és hatályos magyar joganyagban való megfelelő jártasságukat, s ennek sikere esetén Kamaránk felveszi őket tagjai sorába. Ezzel az aktussal külföldi kollégáink teljes jogú magyar ügyvéddé válnak és tevékenységüket az egész ország területén, a magyar állampolgárságú ügyvédekkel teljesen azonos feltételek mellett gyakorolhatják. Jelenleg még nincs ilyen, teljes jogú magyar ügyvédként bejegyzett uniós kollégánk, gyakorlati idejüket töltő európai közösségi jogászok azonban már vannak.

A nem az Európai Unióból (tipikusan az USÁ-ból, Kanadából és Ausztráliából) érkező, Magyarországon praktizáló jogászok a külföldi jogi tanácsadók, akik természetesen más, kevésbé kedvező elbírálás alá esnek.

A magyar ügyvédség legrégebbi és mind társadalmi jelentőségét, mind taglétszámát tekintve ? legjelentősebb köztestülete a Budapesti Ügyvédi Kamara aktívan részt vesz az ügyvédség nemzetközi szervezeteinek munkájában és szoros kollegiális kapcsolatokat ápol számos, a szomszédos országokban és az Európai Unió távolabbi tagországaiban működő ügyvédi kamarával, szakmai szervezettel. Az Európai Unió Ügyvédi Kamaráinak Szövetsége első alelnöki tisztségét jelenleg kollegánk, dr. Köves Péter ügyvéd látja el.

A Budapesti Ügyvédi Kamara készséggel és örömmel áll a jogaikat érvényesíteni kívánó polgárok és az üzleti élet szereplőinek rendelkezésére az ügyvédekkel (európai közösségi jogászokkal ill. külföldi jogi tanácsadókkal) kapcsolatos igazgatási kérdéseik megválaszolásában. Reméljük, honlapunkon választ találnak a magyar joganyaggal, a közigazgatás és az igazságszolgáltatás működésével kapcsolatos kérdéseikre is és segíthetünk abban is, hogy a szükségletüknek megfelelő képzettséggel és tapasztalattal rendelkező ügyvédet találjanak.

Espresso Kft.

Cím:
1033, Budapest Hajógyári sziget 131.
:
:

Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete - BRDSZ

Cím:
1051, Budapest József Attila u. 6.
fax:
441-1498
telefon:
441-1498

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.