Értékelje a céget!
27 találat 1 | 2 | 3

VízGázFűtés NON-STOP Gyorsszolgálat

Cím:
1082, Budapest Leonardo da Vinci u. 43/c
mobil:
20/594-0760
e-mail:
20/594-0760
Tevékenység rövid leírása:
www.vizgaznonstop.hu a teljeskörű Gyorsszolgálat+ felárak nélkül.

Cégünk rendkívűl kedvező, teljeskörű non-stop szolgáltatással áll kedves ügyfelei rendelkezésére.

Fő tevékenységi köreink:

Fűtésszerelés Gázszerelés Duguláselhárítás Vízszerelés, valamint általános építőipari tevékenységek,

mint a Köműves munkák, Burkolás-Csempézés,Szobafestés-Mázolás,Gipszkartonozás , Tapétázás,Villanyszerelés és Lakatos munkák.

Szolgáltatásunk lényege,a teljes kivitelezéseken túl az önök szükség esetén azonnali segítségére sietni és apróbb javitásokra is gyors professzionális megoldást nyújtani felárak és pluszköltségek nélkül.

Apróság és aprólékosság!

Az igényelt szolgáltatás teljeskörű, így az apróbb javításokra is kiterjed, legyen az teljes bontás utáni helyreállítás, vagy csak egy darab járólap visszajavításáról, de legyen szó egy konnektor vagy kapcsoló cseréről, mi nem ideiglenes vagy félmegoldást kínálunk Önnek, garanciánk automatikus az elvégzett munkák után.

Kőműves-burkoló és Szobafestő-mázoló-tapétázó kollégáink a korábban elvégzett, akár más cégek utáni hibaelhárítás visszajavítására, az eredeti állapotok visszaállítására nyújt szakszerű segítséget!


Szolgáltatásunk javítása érdekében, és hogy mindig legjobb szakemberekkel álljunk az Önök rendelkezésére, fontos az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolattartás, így ha bármilyen javaslatuk, észrevételük van, kérjük jelezzék ügyfélszolgálatunk felé.

Cégünk 10 féle szakma profijait, szakképzett kollégáit fogja össze...és tovább bővítjük!


Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján, hétvégén, ünnepnapokon is akár egy órán belül, azonnali segítségére küldi kollégáinkat.
Kulcsszavak:
ablakcsere ablaküvegezés ács ácsmunka ajtóüvegezés állófűtés beszerelés beltéri padlófűtés betonozás bontás burkolás csempézés csőtörés javítás duguláselhárítás elektromos fűtésrendszer energiatakarékos fűtési rendszer falazás falfűtés falfűtési rendszer falfűtési rendszer szerelés festés fűtés kivitelezés fűtéshálózat kivitelezése fűtési rendszer beszabályozása fűtési rendszer felújítása fűtési rendszer javítása fűtési rendszer karbantartása fűtési rendszer kivitelezése fűtési rendszer szerelése fűtési rendszer tervezése fűtéskivitelezés fűtéskorszerűsítés fűtésrendszer fűtésrendszer felújítása fűtésrendszer kivitelezése fűtésrendszer tervezése fűtésszerelés fűtéstervezés gáz gáz- és vízszerelés gázkészülék gázkészülék üzembe helyezése gázkészülék-beszerelés gázkészülék-beüzemelés gázkészülék-javítás gázkészülék-karbantartás gázkészülék-szerelés gázkészülék-tisztítás gázkonvektor gázszerelés gázszerelési munka gázszivárgás elhárítása gáztűzhely javítása gázüzemű fűtésrendszer gázvezeték szerelése gépi vakolás gipszkarton válaszfal szerelés gipszkartonozás golyóscsap gyorsszolgálat hibaelhárítás hőközpont szerelés hőszigetelés hullámpala kéménybélelés kéményépítés kerítésépítés kerti csap kondenzációs kazán kőműves kőművesmunka központi fűtésrendszer központi fűtésrendszer karbantartása központifűtés-javítás központifűtés-kivitelezés központifűtés-szerelés központifűtés-tervezés lakatosmunka mázolás mosógép bekötése non-stop hibaelhárítás padlófűtés padlófűtés kivitelezése padlófűtés szerelése padlófűtési rendszer radiátor sarokszelep szobafestés szobafestő-mázoló-tapétázó képzés szobafestő, burkoló támfalépítés tapétázás térbetonozás térkövezés törölközőszárító radiátor üvegezés vakolás vésés villanyszerelés villanyszerelési munka villanyszerelő víz-, gáz-, fűtésszerelés vízszerelés vízszerelési munka vízvezeték javítása vízvezeték szerelése zsaluzás

Vasi Kéményklinika Kft.

Cím:
9700, Szombathely Körmendi u. 78.
fax:
94/500-521
telefon:
94/500-521
Tevékenység rövid leírása:
A Vasi Kéményklinika Kft-t, a kéményeket kívülről-belülről ismerő szakemberek, 1996-ban alapították. Gondolkodásmódunkat a megalapozott szaktudás, tapasztalat, gazdaságosság és felelősségvállalás jellemzi. Ezért munkánk során mindig a megbízó ügyfelek biztonságát és érdekeit tartjuk szem előtt.

Modern füsttömörség vizsgáló berendezéseinkkel vizsgáljuk a kéményeket, a szabadalmaztatott magyar FuranFlex technológiával bélelünk kéményeket, és munkatársainkat is folyamatosan az új technológiáknak megfelelően képezzük.

Az építőiparban - mert a kéményeket is végső soron ide sorolhatjuk - fontos a megbízó igényeihez igazodó teljesítés. Együttműködő partnereink közt számos építőipari vállalkozást, építészt, gépésztervezőt és kivitelezőt említhetünk.

Társaságunk 2006. évben megszerezte az MSz EN ISO 9001:2001 minősítést. Ezzel is szeretnénk a megrendelők minél jobb kiszolgálását biztosítíni.

Szolgáltatásaink, értékesített alapanyagaink, beszállítóinkkal egyetemben azt a célt szolgálják, hogy tisztelt Ügyfeleink ajánlóinkká váljanak. Ezúton is köszönjük ügyfeleink ajánlásait!

Mi legjobban Ügyfeleink kérdéseinek örülünk, hiszen a kérdések megválaszolásával máris segítünk, és lehet hogy ez nagyon sokat ér!

Azoknak az Ügyfeleknek, akiknek világképe és elképzelései megegyeznek a miénkkel - meglepetések helyett - biztosan velünk gondolkodnak!

A kéményseprők kifejezésével élve,
kéményseprő szerencsét kívánva,

tisztelettel:
Kocsis Lászlóné
ügyvezető

Kélég Kft.

Cím:
1089, Budapest Vajda P. u. 10/b.fsz.19.
telefon:
333-0387
fax:
333-0387
Tevékenység rövid leírása:
KÉLÉG Kft. tisztán magyar tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

Fő tevékenységünk szerelt szigetelt kémények, kéménybélés csövek és tartozékok, valamint szennyesruha, szemétledobó rendszerek gyártása szerelése

Tevékenységi körét bővítette: az eddig csak gyártott szerelt szigetelt kéményeket és kémény béléscső rendszereket beépíti és felszereli. Szolgáltatási rendszerét a hatósági átadás lebonyolításával is bővítette.
Gyártmány skálánk bővült szennyes és szemét ledobó rendszerekkel. Melyek igen magas színvonalon kerülnek gyártásra és szerelésre. / Hotel la Meridien, Siofok Albatrosz Szálló, Nyírő Gyula Kórház stb. /
Hagyományos gyártmányaink mellé fejlesztettük a légtechnikai rendszerek idomkészletének gyártását. Megtervezett rendszereket adottságainknál fogva fel is szerelünk. Ipari alpinistáink a legproblematikusabb helyzeteket is meg tudják oldani. /Siemens új épületrész, Centrál Szója termék őrlője, Szakorvosi rendelő Budaörs,/

Európai szabványoknak megfelelő technológia kifejlesztése és a hazai piacra történő bevezetése szerepel távlati céljaink között.

Ácsmester 98 Kft.

Cím:
2700, Cegléd Bajcsy-Zs. u.28
telefon:
53/315-069
telefon:
53/315-069

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.