Értékelje a céget!
18 találat 1 | 2

Atlas Innoglobe Kft.

Cím:
1221, Budapest Magdolna u. 6.
e-mail:
atlas@atlasco.hu
fax:
atlas@atlasco.hu
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységi területünk jellemzően a talajhoz és talajvízhez kapcsolódik és a mérnöki tudományok eszköztárát használjuk. A talaj és az emberi létesítmények, vagy tágabban az emberi beavatkozások vizsgálatával, szakvéleményezésével és tervezésével foglalkozunk.
Tagjaink, alkalmazottaink és külső munkatársaink között bányamérnök, mélyépítő, geofizikus, geológus, földmérő, vízépítő, mélyfúró, gépész, építész, statikus mérnökök vannak.

Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

Coolclean Ipari Tisztítási és Szolgáltató Kereskedelmi Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A CoolClean Kft. különféle, nehezen és/vagy problémásan eltávolítható ipari szennyeződések eltávolításával foglalkozik. A szolgáltatás igénybevételével a megrendelőnek lehetősége van rá, hogy a számára legtöbb problémát okozó tisztítási feladatait egy erre szakosodott vállalkozással oldja meg, legyen szó berendezések tisztításáról, vagy akár gyártósorba illesztendő automatikus tisztítóállomásról.

Ti-Rol Környezetvédelmi Kft.

Cím:
9700, Szombathely Szűrcsapó u.22.
mobil:
30/655-4849
telefon:
30/655-4849

Faragó és Fia Kft.

Cím:
1085, Budapest Baross utca 36.
fax:
29/376-813
:
29/376-813
Tevékenység rövid leírása:
Vállalkozásunk a korábban megszerzett szakmai tapasztalok alapján 1990. augusztus 1-én alakult, mint Egyéni Vállalkozás. 2002-ben alakult Kft-vé.

Társaságunk vezetésének alapvető célkituzése, a települési folyékony hulladékok összegyüjtése, elszállitása és ártalommentes elhelyezése közszolgáltatási tevékenységet és a csatornatisztitási tevékenységet megrendelőink és minden érdekelt fél teljes megelégedésére végezzük.

Tevékenységünket bővitettük veszélyes hulladékok gyüjtésével, ártalommentes elhelyezésével, (ezen belül folyékony és szilárd hulladékok) melyet az ország egész területén végzünk.

A jegyzett tőke cégbirósági bejegyzés szerint 10.000.000,- Ft. Mindkét tulajdonos Magyar.

Cégünk elkötelezettségét és megbizhatóságát tükrözi számos elégedett ügyfelünk. Eredményességünk alapja a Megrendelővel való korrekt kapcsolattartás, a pontos megjelenés, a gyors, eredményes és körültekintő munkavégzés.

A követelményeket a Megrendelői elvárások és a vonatkozó szabályozások alapján határozzuk meg, ez utóbbiak teljesitése mellett köteleztük el magunkat.

Céljaink elérésének eszköze szolgáltatásaink szinvonalának emelése, a mindenkori elvárásoknak megfelelően a technikai és a személyi feltételek fejlesztése, tevékenységünkhöz kapcsolódó újabb egyéb szolgáltatások elvállalása, teljesitése.

Corax Bioner Rt.

Cím:
1114, Budapest Bocskai út 21. I em.3.
fax:
464-9325
telefon:
464-9325
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk szúnyogirtással és diagnosztikai szerek forgalmazásával foglalkozik.

FTV Zrt.

Cím:
1092, Budapest Knézich u. 12.
telefon:
456 80 82
telefon:
456 80 82
Tevékenység rövid leírása:
Az FTV Zrt. szakági irodáinak tevékenységi körében széles körben elismert évtizedes szakmai felkészültséggel tevékenykedik, így a geodézia, geotechnika, mélyépítéstervezés területén, továbbá környezetvédelmi feladatok ellátására is felkészült és az egész ország területén keresett szakérto, tervez

BELFOR Hungária Tanácsadó Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Cím:
1033, Budapest Reményi Ede u. 8.
e-mail:
belfor@hu.belfor.com
telefon:
belfor@hu.belfor.com
Tevékenység rövid leírása:
Tűzkár-, vízkár-, azbesztmentesítés, épületszárítás, tűzvédelemi szolgáltatások Foglalkoztatottak száma:

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.