Értékelje a céget!
28 találat 1 | 2 | 3

Székesfehérvári Regionális Képző Központ

Cím:
8000, Székesfehérvár Seregélyesi út 123.
fax:
22/317-176
telefon:
22/317-176
Tevékenység rövid leírása:
Az intézményt a Munkaügyi Minisztérium és Székesfehérvár városa alapította azzal a céllal, hogy a humán erőforrás fejlesztését szolgálja a régióban.

School of Business Székesfehérvár Üzleti Szakközépiskola

KOTK Kft. Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Központ

Cím:
1074, Budapest Szövetség u. 37.
telefon:
344-5212
telefon:
344-5212
Tevékenység rövid leírása:
A Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Központ (KOTK) akkreditált felnőttképzési intézmény. 1949 óta vesz részt a külkereskedelmi szakoktatásban és nyelvoktatásban, a mindenkori külkereskedelmi tárca oktatási és továbbképző központjaként, majd 1989-től önálló vállalkozásként. A szakmai képzés és továbbképzés a külgazdaságra összpontosul: a külkereskedelem, a vámügy, a szállítmányozás, az idegenforgalom számára készítünk fel szakembereket, valamint marketinges, számviteli és számítástechnikai szakmákat oktatunk. A hallgatók a tanfolyam befejezése után nálunk thetnek államilag elismert vizsgát és nyelvvizsgát.

FEOK Oktatási, Felnőtt Képző és Szolgáltató Kft.

Cím:
7600, Pécs Rákóczi út 17.
telefon:
72/517-674
telefon:
72/517-674

Leövey Klára Közgazdasági SzKI.

Cím:
1081, Budapest Bezerédj utca 16/A
telefon:
313-6087
fax:
313-6087
Tevékenység rövid leírása:
Iskolánk 1945. óta képez középfokú közgazdasági szakembereket a fővárosban. Fenntartónk a Fővárosi Önkormányzat. 1980-ig Kőbányán működött intézményünk, azt követően költöztünk a VIII. kerületbe. Működésünk kezdetétől fogadunk tanulókat, hallgatókat nappali és levelező tagozaton, Budapestről és a Budapest környéki településekről egyaránt. Fontosnak tartjuk, hogy az általános iskolában közepes és jó tanulmányi eredményt elért tanulók is sikeresek legyenek, szerezzék meg az érettségi, szakmai képzettséget, felkészítettek legyenek a szakmai munkára, továbbképzésre, továbbtanulásra. Ezért iskolánkba várjuk jelentkezésüket a legjobb tanulók mellett.

Iskolánk tagja a Belvárosi Térségi Integrált Szakképzési Központnak, amelynek feladata, hogy a szakmai képzés előkészítésében és a szakképzésben koncentráltan biztosítsa a szakmai képzés és gyakorlati képzés magas színtű infrastrukturális feltételeit. Iskolánk a hat társintézménnyel együtt átfogja a közgazdasági, ügyviteli, kereskedelmi képzés területeit, szinte korlátlan lehetőséget nyújtva tanulóinak a szakmai képzésben, az oktatásssal, neveléssel kapcsolatos szolgáltatások igénybevételében, szabadidejük tartalmas, színvonalas eltöltésében. A Belvárosi Térségi Integrált Szakképzési Központról az érdeklődők tájékozódhatnak a www.belvarositiszk.hu honlapon.
Eredményeink azt igazolják, hogy a legkiválóbb tanulókat eljuttatjuk a legjobb tanulmányi versenyeredmények eléréséhez, főiskolai, egyetemi felvételhez, a többiek számára pedig jól hasznosítható közismereti és szakmai képzettséget nyújtunk.
Bővebb információért kérem kattintson weblapcímünkre!Miskolcziné Jakab Anikó

Gödöllői Szakképző Magániskola

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Gödöllői Szakképző Magániskola 1999. óta végzi érettségizett fiatalok iskolarendszerű szakmai képzését Gödöllőn idegenforgalmi, ügyviteli és kereskedelmi jellegű szakmákban.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.