Értékelje a céget!
3 találat 1

FILT-MIX Kft.

Cím:
1116, Budapest Akácillat u. 19.
fax:
226-3273
e-mail:
226-3273
Tevékenység rövid leírása:
A vállalkozás 1996 óta működik azzal a céllal, hogy létrehozói a szűréstechnikában felhalmozott elméleti tudást és ipari tapasztalatokat hasznosítani tudják.
A társaság jelenlegi tevékenysége a szűréstechnika teljes területét átöleli, úgy, mint légtechnikai szűrés, ipari porleválasztás és technológiai szűrés, füstgáztisztítás.
A cég tevékenysége során ipari tapasztalatait, német és osztrák partnerei kutatási eredményeit rendszeresen hasznosítja.
A vállalkozás a legnevesebb, világszínvonalon álló osztrák és német gyártókkal áll kapcsolatban, ezek termékeit ill. berendezéseit forgalmazza Magyarországon. Ezen gyártmányok megfelelnek az Európai Unió szigorú előírásainak, az említett cégek az egész világra szállítják őket.

Rimóczi és Társa Kft.

Cím:
1181, Budapest Vasvári Pál u. 6.
fax:
1/297-0307
telefon:
1/297-0307
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1991-ben alakult és munkatársaink több mint 20 éves szakmai tapasztalatával, mérnöki hátterével áll felhasználói rendelkezésére. Hatalmas választékban készítjük szűrőbetéteinket a legkülönbözőbb szűrési technológiákhoz.

Folyadék-, gáz- és porszűrőbetéteinket nagy megelégedéssel és kiváló eredményekkel használják a gyógyszeripartól kezdve az élelmiszeriparon át a bányászatig.

Környezetvédelmi tevékenységünk a szennyvíztisztítókban használatos iszapprések szűrőkendőinek, dobszűrővásznak, veszélyes anyagok kiporzásának a megelőzésére szolgáló különböző porzsákok gyártásában jelenik meg.

Speciális célgépeink és az alkalmazott legmodernebb konfekcionálási technológiák garantálják termékeink magas műszaki színvonalát.
Minőségbiztosítási rendszerünk ISO 9001 szerinti kiépítését a svájci SGS végzi.

Termékeink jelentős részét külföldi piacokon értékesítjük.

EKFM Kft.

Cím:
1074, Budapest Csengery u. 11.
fax:
321-4071
telefon:
321-4071
Tevékenység rövid leírása:
Teljeskörű mérnöki szolgáltatás a faipar számára.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.