Értékelje a céget!
77 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Dewa Kft.

Cím:
5600, Békéscsaba Gyulai út, Sportcsarnok
telefon:
66/546-500
telefon:
66/546-500
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységi köreink: különböző típusú ipari festőberendezések tervezése, gyártása, illetve forgalmazása. Ebbe a tág tevékenységi körbe tartoznak a fényezőfülkék, festék és mázszóró falak, porszóró berendezések és különböző technológiájú komplett festőüzemek telepítése, valamint szórástechnikai eszközök forgalmazása.

Deltronic Elektronikai Kft.

Cím:
1143, Budapest Ilka utca 47.
telefon:
383-8953
telefon:
383-8953
Tevékenység rövid leírása:
A Deltronic Kft. az elektronikai és villamos berendezések tápellátásában kínál professzionális megoldásokat fejlesztési, tervezési és gyártmány szinten.

Balluff Elektronika Kft.

Cím:
8200, Veszprém Pápai u. 55.
e-mail:
veszprem@balluff.de
fax:
veszprem@balluff.de
Tevékenység rövid leírása:
Az 1989-ben alapított német tulajdonú Balluff-Elektronika KFT., egy a szenzortechnika területén vezető helyet elfoglaló vállalatcsoporthoz tartozik.A cég profiljában az automatizálásban használt érzékelők teljes termékpalettája megtalálható- induktív kapacitív közelítéskapcsolók optoelektronikus szenzorok mechanikus bütyköskapcsolók, magnetostrikciós lineáris útadók azonosítórendszerek. A német Murrelektronik céget kizárolagosan képviseljük Magyarországon. Legyen az bármilyen automatizációs feladat, képzett eladómérnökeink segítenek a probléma megoldásában.
Elsősorban az automatizálás területén alkalmazzák sikeresen a BALLUFF cég termékeit . Precizitás, megbízhatóság s a minőségi követelményeink jelentik a garanciát igényes feladatok esetén is. Az automatizálás számos területén, ahol tárgyakat kell felismerni, vagy az anyagmozgatásban résztvevő alkatrészeket, szerszámokat kódolni, vagy távolságokat mérni, a BALLUFF cég a megfelelő partner.A kommunikáció a sikeresség egyik kulcsa. Akinek az információ gyorsan rendelkezésére áll, és ezt azonnal fel tudja dolgozni, sok esetben behozhatatlan előnyre tesz szert.
Mivel a BALLUFF a Föld minden pontján jelen van, ahol termelés folyik, ez olyan információcserét kíván meg, mely a változásokra nagyon gyorsan reagál és minden BALLUFF képviseleten éjjel- nappal hozzáférhető . Az adatoknak, mint a vevő kívánságai, a gyártmányváltozások műszaki állapota és a pillanatnyi raktárállapot az anyavállalatnál és más termelő helyeinken minden időben rendelkezésre kell állniuk.
Több mint 40 éves , az érzékelők területén szerzett tapasztalattal a Balluff ma egyike a legversenyképesebb vállalatoknak. A széles termékskála jellemző ismérvei az innovatív technika, a legmodernebb elektronika és a speciális vevői igények kielégítése. Jól képzett fejlesztőmérnököknek és tapasztalt konstruktőröknek a gyártással szorosan összehangolt munkája a garancia arra, hogy a gyártást megelőzően kellően kidolgozott gyártmánycsaládok az automatizálás minden területén - extrém környezeti feltételek mellett is sikerrel és megbízhatóan alkalmazhatók legyenek.A cég olyan minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik, amely az ISO 9001:2000 valamint az ISO 14001:1996 szabvány előírásainak megfelel és a DQS elbírálta és tanusította.
Minden olyan tevékenység, amely a termékek és szolgáltatások minőségét befolyásolja, tervezett, ellenőrzött és dokumentált.
A gyártó- és szerelőberendezéseket statisztikus folyamatirányítás szabályozza.
A minőségbiztosítási rendszerbe a beszállítók is be vannak kapcsolva.
A rendszer hatékonyságát a minőségbiztosítás rendszeresen felülvizsgálja.
http://www.murrelektronik.de

Turck Hungary Kft.

Cím:
1087, Budapest Könyves Kálmán krt. 76.
fax:
477-0741
e-mail:
477-0741
Tevékenység rövid leírása:
A Turck Hungary Kft. professzionális megoldásokat kínál minden, az ipar területén előforduló szenzortechnikai, automatizálástechnikai, valamint rendszertechnikai problémára. Professzionális termékeinkkel és korrekt műszaki tanácsadással segítjük Önöket abban, hogy a felmerülő problémájukra megnyugtató megoldást találjunk és a megfelelő eszközöket kínáljuk.

Redavill Kft.

Cím:
1107, Budapest Fertő u. 14.
fax:
263-1777
telefon:
263-1777
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk tíz éve van az erősáramú szerelvények piacán. Keressen nálunk bármit, amit nem kap meg más szaküzletben! Bármely extra alkatrészt beszerzünk!
"Minden, ami a villanyszereléshez kell!"

Fákoszer Bt.

Cím:
2049, Diósd Diótörő u. 26.
telefon:
23-370-348
fax:
23-370-348
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk fő profilja a kisfeszültségű kondenzátorok és automatikus meddőteljesítmény-kompenzáló berendezések tervezése, gyártása és karbantarása.

RADAR-TRONIC Elektronikai Készülékgyártó és Fejlesztő Kft.

Cím:
1037, Budapest Csillaghegyi u. 19-21.
telefon:
+36-1-436-92-74
fax:
+36-1-436-92-74
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 01 09362272. Alapítás/Átalakulás: 1992/1994. Export országok: Európa, USA, Izrael. Import országok: világszerte. Tagság: BKIK. Foglalkoztatottak: 30 fő. Tanúsítás: ISO 9001:2001. Referencia: Linecom Kft., Coment Kft., Vill-Bau Kft., Shopguard Kft., EDMS Kft., Cemtech Kft., Auchan.


Tevékenység: Ipari elektronikai készülékek gyártása, fejlesztése; elektronikai alkatrészek kereskedelme.

A Radar Tronic Kft. elektronikai készülékgyártó és szolgáltató vállalkozás (CEM, EMS), ugyanakkor saját fejlesztésű termékeivel is folyamatosan emelkedő ütemben képviselteti magát a hazai és nemzetközi piacon (OEM).
Ügyfeleink a következő szolgáltatásainkat vehetik igénybe:
- kis és közepes sorozatú elektronikai áramkörök gyártása,
felületszerelt (SMT) és hagyományos technológiák (THT)
alkalmazásával
- nagyszériás elektronikai áramkörök gyártása
- elektronikai alkatrészek (SMD) és nyomtatott áramköri lapok (PCB) beszerzése
- készülékek összeszerelése
- egyedi gyártás
- fejlesztés (UHF, VHF adók, adóvevők, RFID)

Hlavaji Péter Egyéni Vállalkozó

Cím:
1116, Budapest Karcag u.28.
telefon:
06-1/203-4614
fax:
06-1/203-4614
Tevékenység rövid leírása:
Ipari elektronikai berendezések javítása,tervezése,automatizálása.
Kamrás,vákum és aknás kemencék elektromos szervizelése.

Tel./Fax:06-1/203-4614,06-70/275-2749

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.