Értékelje a céget!
11 találat 1 | 2

BELLMANN Építőipari és Szolgáltató Bt.

Cím:
9026, Győr Galántai út 34.
telefon:
96/335-199
fax:
96/335-199
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk a Bellmann Építőipari és Szolgáltató Bt. 1992-ben alakult, és megalakulása óta a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tagja.
Fő tevékenységi körünk az építőiparban építőmesteri és szakipari munkák generál- és alvállalkozói szintű kivitelezése. Profilunk széleskörű, hisz munkáink az ipari létesítmények, csarnokok kivitelezésétől hideg- és melegburkolatok készítésén át családi házak építéséig terjed. Közületi megrendelőink mellet vállaljuk magánmegrendelők számára épületek teljeskörű kivitelezését, lakások teljeskörű és részleges felújítási vagy karbantartási munkáit, ezen felül vállalunk üzemeltetői karbantartási munkákat. Több fős kőműves és burkolócsoporttal rendelkezünk, akik jelentős szakmai ismerettel rendelkeznek. Dolgozóink szakmai ismereteinek bővítését továbbképzéseken való részvétellel biztosítjuk. Állományunk mobilizált, ezért az ország számos területen vállalunk kivitelezést.
A kivitelezés mellett vállalunk bonyolításokat, műszaki ellenőrzést, költségvetés készítést. Referenciamunkáink megtekintésével Önök is bepillantást nyerhetnek tevékenységünkbe. Megrendelőink igényeinek kielégítésén tapasztalt szakemberek tevékenykednek.
Célunk továbbra is a fokozatos, dinamikus fejlődés és az elért eredményeink megtartása.
Reméljük, hamarosan Önt is megrendelőink között üdvözölhetjük

Strabag ZRt.

Cím:
1135, Budapest Szegedi út 35-37.
telefon:
270- 8367
fax:
270- 8367
Tevékenység rövid leírása:
A Strabag Ausztria legnagyobb építőipari vállalata. Az építőipar összes ágában tevékenykedünk és több mint 66.000 munkatársunkkal állunk rendelkezésére az egész világon.

Generálép-3 Kft.

Cím:
4130, Derecske Piac u. 11.
fax:
54/547-051
telefon:
54/547-051

Dombi és Társai Középületépítő és Felújító Kft.

Cím:
6721, Szeged Madách u. 11.
fax:
62/425-948
telefon:
62/425-948
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1990-ben vált külön a szövetkezettől. Azóta is együtt dolgozunk a kollágákkal, mind a termelés és az irányítás területén. Feladatainkat 40 fő saját munkatárssal, az elvégezendő munka nagyságától függően 50-60 fő szakszerelőipari alvállalkozóval oldjuk meg. A vállalt munkákhoz megfelelő technikai háttérrel, gépparkkal rendelkezünk. Munkáink nagy része Szeged vonzáskörzetében található. Jelentős referenciákkal rendelkezünk.

PEM Építési Kft.

Cím:
1144, Budapest Rátót u. 18 -20
telefon:
311-4054
fax:
311-4054
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk elsősorban magasépítéssel foglalkozik.
A vállalat: a PEM teljes csapata a kezdetektől fogva elkötelezett a feladat iránt, hogy az ügyfeleink számára a gazdaságos építést összekösse az optimális szervizzel és megbízhatósággal.
Termékek: A klasszikus ipari és vállalkozási acélszerkezetes csarnokok építésétől a PEM építmények ajánlati spektruma a kulcsrakész létesítményeken át a LEGATO íves tetőig terjed..
Referenciák: A PEM több mint 30 éve épít az egész világon lévő ügyfelei számára. Itt már realizált objektumok, és egészen biztosan Önhöz közeli építmények részleteit találja meg.
Csarnokok különféle célra: logisztikai és szállító vállalkozások, termelő üzemek, sport- és szabadidős létesítmények, kereskedelmi és kiállítási épületek.
Tartószerkezetek: PEM keretszerkezet változó magasságú gerincű tartókkal, Zeman-rendszerű hullámgerinclemezes tartókkal, rácsos tartószerkezetek, profilacél tartószerkezetek.
Tetőszerkezetek: fóliatetővel, szendvicspanel tetővel, egy- és kétrétegű trapézlemez tetővel, "Legato" íves tetőrendszerrel.
Falburkolatok: szendvicspanel burkolattal, egy- és kétrétegű trapézlemez burkolattal, kazettás burkolattal, pórusbeton elemekkel.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.