Értékelje a céget!
20 találat 1 | 2

CIB Lízing Zrt.

Cím:
1138, Budapest Váci u. 140.
fax:
489-6700
e-mail:
489-6700
Tevékenység rövid leírása:
A CIB Lízing Csoportot 2000-ben alapította 100%-os tulajdonosa, a CIB Bank Zrt. Az új leányvállalat már működése első éveiben is kiemelkedő teljesítményt ért el a dinamikusan bővülő lízingpiacon.
A CIB Lízing Csoport 2008-ban mintegy 182 milliárd forintos tőkekihelyezésével 15,1% feletti piaci részesedést ért el, amellyel sikeresen megőrizte vezető piaci pozícióját a magyar lízingpiacon.
A kiélezett piaci verseny és a kedvezőtlen gazdasági tendenciák ellenére a CIB Lízing Csoport szinte minden piaci szegmensben sikeres volt
A cégcsoport eszköz-portfóliójában továbbra is a személygépjármű-finanszírozás képviseli a legnagyobb részarányt.
A tehergépjármű üzletág ? ügyfelei még kényelmesebb kiszolgálása érdekében ? új irodával bővült, így a CIB lízingszolgáltatásai már Szigetszentmiklóson is elérhetőek.
Az év sikere az újonnan bevezetett finanszírozási termék, a vitorlás- és motoroshajó-finanszírozás. Az üzletág 17,7%-ra növelte piaci részesedését, amellyel továbbra is e szegmens első számú és meghatározó szereplője.
A cégcsoport anyabankja, az Intesa Sanpaolo stratégiájával összhangban továbbra is nagy hangsúlyt fektet a nemzetközi terjeszkedésre, a 2008-as év során a románai piacra lépést készítette elő.
A cégcsoport kimagasló üzleti sikereihez továbbra is nagy mértékben hozzájárul a motivációs rendszerre, oktatásra és képzésre, illetve a megfelelő munkahelyi környezet kialakítására törekvő humán stratégia is.
A CIB Lízing Csoport célja, hogy minden piaci szereplő igényét maximálisan kielégítse a jövőben is: rugalmas konstrukciókkal, kedvező finanszírozási feltételekkel, gyors és ügyfélbarát ügyintézéssel, valamint a hazai lízingcégek közül a legkiterjedtebb országos hálózattal ,? közel 50 értékesítési ponttal szerte az országban.
A CIB Lízing Csoport szolgáltatásai
Személy- és kishaszongépjármű-finanszírozás magánszemélyek és társas vállalkozások részére.
Flottafinanszírozás elsősorban nagyvállalati partnereink részére.
Tehergépjármű-finanszírozás fuvarozó és szállítmányozó ügyfeleknek, speciális feltételekkel.
Gépek, berendezések (orvosi műszerek, mezőgazdasági gépek, termelőeszközök,hajó és egyéb berendezések) finanszírozása.
Ingatlan- és projektfinanszírozás
Lakáslízing
Biztosításközvetítés, tanácsadás
Cégismertető
A CIB Lízing Csoport tagvállalatai
A CIB Lízing Csoport termékei
Vezető tisztségviselők
Éves jelentés
Elérhetősége

BG FINANCE Zrt.

Cím:
1036, Budapest Pacsirtamező út 5. E/3.
telefon:
439-2131
fax:
439-2131
Tevékenység rövid leírása:
A BG Magyarország Ingatlanfinanszírozási Zrt. és BG Magyarország Lízing Zrt. BG Hitel & Lízing márkanév alatt kezdte meg működését, a PSZÁF engedélye alapján 2006-ban. A BG Hitel & Lízing célja, hogy az ingatlanfinanszírozás specialistájaként jelzálog alapú hitel és lízing termékeket kínáljon mind lakossági, mind vállalati ügyfelei számára, deviza és forint alapon egyaránt, egy rendkívül gyors, egyszerű és barátságos kiszolgálási rendszerben és kivívja ügyfelei elégedettségét.Finanszírozási szolgáltatásunk elérhető közvetlen irodáinkban, az Otthon Centrum ingatlanközvetítői hálózatában, illetve több értékesítési partnerünknél, országszerte közel 100 irodában. Folyamatosan bővülő termékportfóliónk többek között az alábbi finanszírozási lehetőségeket tartalmazza:
Ingatlanvásárlási és felújítási hitelek 20%-os önerővel
Szabad-felhasználású jelzálog hitelek, melyek jövedelemigazolás nélkül is elérhetőek
Lízingkonstrukciók használt és új építésű lakóingatlanokra, üzlethelyiségekre egyaránt
Támogatott hitelek (szocpol, lakás-előtakarékossággal egybekötött hitelek)
Lízing- és hitelkonstrukciók vállalkozásoknak.

Szolgáltatásaink további előnyei:
Termékeink jövedelem alapú, minimálbér melletti és jövedelemigazolás nélküli adósminősítéssel is elérhetők
Kedvező kamatozás, alacsony törlesztőrészlet
Rugalmasan változtatható, testreszabott konstrukciók
Ügyfélközpontú ügyintézés, gyors hitelbírálat
Valamennyi kezdeti költség megfinanszíroztatható. Ez esetben nem kell megfizetni a felmerülő kezdeti költségeket, mivel ezekkel a díjakkal megemelt összegű hitelből kerülnek levonásra.
Lényegesnek tartjuk kiemelni, hogy az ingatlanfejlesztők számára kedvező feltételeket alakítottunk ki az önerő nélküli lízing finanszírozás területén.
Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen meg minket elérhetőségeink valamelyikén, vagy küldjön nekünk üzenetet űrlapunk segítségével.

Home & Office ingatlaniroda

Cím:
1114, Budapest Villányi út 6.
telefon:
365-1446
fax:
365-1446
Tevékenység rövid leírása:
A Home & Office ingatlaniroda az Origo Ingatlanbörze egyesülés tagja, amely Magyarország legnagyobb - közel 170 társirodát összefogó - ingatlan adatbankja. Cégünk lakások, családi házak, irodák, kereskedelmi és ipari ingatlanok értékesítésével és bérbeadásával, valamint befeketetési tanácsadással foglalkozik.

Quadrat Építőipari és Kereskedelmi Kft.

Cím:
1094, Budapest Liliom u. 36.
fax:
215-4484
telefon:
215-4484
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk ingatlanokkal foglalkozik.Quadrát Kft - több mint 1500 lakás 15 év alatt

Most voltunk a Quadrát kft-vel 15 évesek, ami egy nagyon hosszú idő, hogy saját nevünkön lakásértékesítéssel foglalkozzunk - kezdte a cég portréjának megrajzolását Varjasné Székely Éva, a kft alapitója és ügyvezető igazgatója.
A Quadrat Kft. 1989- ben alakult. Alapítói és tulajdonosai 100% - ban magyar magánszemélyek, sok éves kollektív szakmai tapasztalattal rendelkező mérnökök, és szakemberek, akik egyben tevékeny munkatársai is cégünkek.
Saját beruházással és finanszírozással építjük kulcsrakész lakóépületeinket rövid határidőkkel, és saját értékesítéssel adjuk el azokat tisztelt vevőinknek úgy, hogy az építés során a vevők igényeit is messzemenően figyelembe vesszük.
Cégünket az elmúlt évtizedben a fokozatos és kiegyensúlyozott fejlődés jellemezte, nemcsak az építéstechnológia és minőség, de az eredményes gazdálkodás területén is, aminek köszönhetően társaságunk a fővárosban a vezető legjelentősebb lakásépítő cégek közé sorolható.
Tevékenységünket a kiemelt és legsikeresebb nívódíjas Budapest ferencvárosi tömbrehabilítáció területére koncentráljuk, ahol a lakásépítést komplexen végezzük, azaz nem csak az új épületeket építjük, hanem emellett kialakítjuk az épületek környezetét, az új utcaképet, belső parkosított udvarokat is, térszint alatti garázsokkal együtt.
Lakásaink rendkívüli választékban épülnek 30 m2 - 120 m2 - ig a legkorszerűbb anyagokkal, technológiákkal, garanciával rendkívül jó hő és hangszigetelési megoldásokkal, hogy ne csak kényelmesek, tartósak és energiatakarékosak is legyenek a későbbi üzemeltetés során.
Társaságunk az elmúlt évtizedben megépített és átadott 1500 db lakást, 700 db gépkocsi beállót, üzleteket, óvodát stb. mintegy 100000 m2 szint területen.
Budapest 2004.

SBI Management Kft.

Cím:
1036, Budapest Bécsi út 38-44.
telefon:
437-8298
fax:
437-8298

Mercur 5199. Bt. - Mansart Csoport

Cím:
8500, Pápa Harangöntő u. 1/5.
telefon:
89/315-289
:
89/315-289

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.