Értékelje a céget!
456 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

HON Ingatlanközvetítő és Forgalmazó Bt.

Cím:
8000, Székesfehérvár Távirda u. 11.
telefon:
22/331-144
telefon:
22/331-144
Tevékenység rövid leírása:
Az ingatlant vásárlók részére a szolgáltatás teljesen ingyenes. Az adásvételi szerződést az iroda saját költségére készíti el. Közel 200 eladó lakás címével állunk rendelkezésére. Családi ház kínálatunk is bőséges, képeket is tudunk mutatni egyes eladó ingatlanjainkról. Az adásvétel lebonyolítása mellett értékbecslést is készítünk.
További telefonszámaink: 22/503-554, 22/503-479, fax:22/503-553.
Címünk: 8000 Székesfehérvár, Távirda u. 11.

Varázs-Garázs Zala Ingatlaniroda Kft.

Cím:
8900, Zalaegerszeg Kelemen Imre u. 9.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Irodánk Zalaegerszeg belvárosában a Tűzoltósággal szemben lévő egyirányú utca közepén, jobb oldalon található. Ingatlanügynökségünk neve 2003-tól Varázs-Garázs Zala Kft. Elődje, mint Varázs-Garázs 2000 Egyéni Cég 1990-ben alakult. Fő tevékenységi körünk az ingatlanok értékbecslése és közvetítése, ami építési és egyéb telkek, lakóházak, lakások, hétvégi házak és egyéb ingatlanok értékesítését jelenti Magyarország egész területén és Romániában (Erdélyben).
Valamint Fő tevékenységi körünk a GPS-ek, Traffipax-, Lézer -előjelzők és blokkolók, valamit különböző autós tuning termékek forgalmazása.Ezen tevékenységet 2004 márciusa óta Szombathelyen is gyakoroljuk a "Tesco" Áruházban, mindjárt jobb oldalon a főbejárat mellett.
Web oldal: www.gpsek.hu

Reál Otthon Ingatlaniroda

Cím:
4024, Debrecen Piac u. 38.
e-mail:
zoltan.jenei@realhome-debrecen.hu
fax:
zoltan.jenei@realhome-debrecen.hu
Tevékenység rövid leírása:

Irodánk ötödik éve dolgozik a ketelmagyarországi régió központjánban, Debrecen belvárosában. Specialitásunk a Kelet-Magyarországi régió,
Hajdú-Bihar Megye, "Hajdúszoboszló fürdováros". Lakóházak, lakások, ipari és mezogazdasági ingatlanok amik a REÁL Otthon palettáján szerepelnek. Kapcsolatot építünk ki az ország egész területén ingatlanirodákkal, az ügyfelek teljesköru kiszolgálása érdekében. Angol, orosz, német, olasz nyelven állunk rendelkezésére. A teljes szervízt, ügyintézést vállaljuk: segítünk a felkutatásban, az ingatlan eladásában, elkészítjük az adásvételi szerzodést, a tulajdonjog bejegyzését. Reméljük az információkat használni tudja... amennyiben kérdést, kiegészítést kér, kérem hívjon, írjon, ne habozzon.

Várja kérdéseit Jenei Zoltán iroda vezeto tulajdonos és kollégái.

Irodánk ötödik éve dolgozik a ketelmagyarországi régió központjánban, Debrecen belvárosában. Specialitásunk a Kelet-Magyarországi régió, Hajdú-Bihar Megye, "Hajdúszoboszló fürdováros". Lakóházak, lakások, ipari és mezogazdasági ingatlanok amik a REÁL Otthon palettáján szerepelnek. Kapcsolatot építünk ki az ország egész területén ingatlanirodákkal, az ügyfelek teljesköru kiszolgálása érdekében. Angol, orosz, német, olasz nyelven állunk rendelkezésére. A teljes szervízt, ügyintézést vállaljuk: segítünk a felkutatásban, az ingatlan eladásában, elkészítjük az adásvételi szerzodést, a tulajdonjog bejegyzését. Reméljük az információkat használni tudja... amennyiben kérdést, kiegészítést kér, kérem hívjon, írjon, ne habozzon.

Várja kérdéseit Jenei Zoltán iroda vezeto tulajdonos és kollégái.Cégünk ingatlan értékbecsléssel foglalkozik.

Bármilyen ipari-, vagy lakóingatlanról, hiteles értékbecslo szakvéleményt készitünk rövid határidovel.

Ingatlan elidegenitésnél, adásvételnél, cserénél, hitelfedezetnél, peres ügyeknél forduljon hozzánk bizalommal.

Igény szerint igazságügyi szakértoi vélemény készítését is vállaljuk, szakmai névjegyzékbe bejegyzett szakértokkel.Négy éve a lakosság szolgálatában!Ingatlant akar eladni, venni cserélni???

Mezogazdasági-, ipari-, vagy lakóingatlannal, lakásokkal,

házakkal kapcsolatos szolgáltatását akarja hirdetni, reklámozni?

Nem kell tovább keresni, megtalálta a megfelelo megoldást!

Hirdessen a REÁL OTTHON kínáló,

havonta 10.000. példányban megjeleno hírdetoújságban,

Hajdú-Bihar Megye egyedüli ingatlan szakhirdeto újságjában.Felvilágosítás a ReálOtthon Ingatlanirodában,

Csáki István és Csiszér Csaba fomunkatársaknál

Tel.,fax: 00-36-52-451-600, 00-36-52-451-700

tel.mobil:00-36-30-352-736

Petro-Cartell Nemzetközi Ingatlanforgalmazó Kft.

Cím:
1127, Böszörményi u. 2.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Petro-Cartell Nemzetközi Ingatlanforgalmazó Iroda teljeskörű szolgáltatást nyújt.

Értékőrző Biztosítási, Alkuszi és Szaktanácsadó Kft.

Cím:
6400, Kiskunhalas Szilády Á. u. 5-7.
fax:
77/523-655
telefon:
77/523-655
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk 2001. januárban alakult biztosítási bróker tevékenységre. Tevékenységünket kibővítettük hitelközvetítői, valamint társvállalkozásunkkal a Perfekting Mérnöki Iroda Kft-vel ingatlanforgalmazói tevékenységgel.

Attik-Art Kft.

Cím:
1094, Budapest Liliom u. 17.
telefon:
455-1050
fax:
455-1050
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk társasházak tervezésével, kivitelezésével és értékesítésével foglalkozik. Társaságunk tagjainak szakmai felkészültsége alapján a tervezési feladatok legszélesebb skáláját sorolhatjuk referenciáink közé. Lakóépületek, középületek (bank, kórház, óvoda, irodaház, stb.) és ipari létesítmények épültek fel terveink alapján a fővárosban és szerte az országban. Hosszú távon is jelentős tevékenységet végzünk folyamatosan a Ferencváros belső tömbjének rehabilitációjában. Lakó és irodaházak, óvoda, üzletek, stb. épültek és épülnek fel, patinás öreg lakóházak újulnak meg 1986 óta terveink alapján. Másik fő tervezési területünk az egészségügy, ahol számos kisebb és nagy beruházás terveit készítettük el, amelyek közül több megvalósult és jónéhány, jóváhagyott engedély birtokában címzett állami támogatásra vár. E területen is többséget képeznek a rekonstrukciós feladatok, bővítések, átalakítások, belsőépítészeti tervezések. Potenciális beruházók számára készítünk döntés-előkészítő vázlatterveket, tanulmányokat, látványterveket, modelleket, költségbecsléseket, stb. Néhány, utóbb megvalósult projekt bizonyítja e korai terveink életrevalóságát Vállaljuk rész tervezési feladatok elvégzését is más tervezők alvállalkozójaként, elsősorban különleges szakértelmet kívánó területeken, mint építészet, szerkezetek, tűzvédelem, stb.

Revital Ingatlanfejlesztési Rt.

Cím:
1146, Budapest Erzsébet Királyné útja 1/c
telefon:
428-6070
fax:
428-6070
Tevékenység rövid leírása:
Az 1986-ban alapított osztrák-magyar REVITAL Ingatlanfejlesztési Rt. az ingatlanfejlesztési ágazat egyik vezető vegyesvállalata.

Tari László építőmérnök

Cím:
6727, Szeged Gábor Áron u. 57.
telefon:
62/457-704
telefon:
62/457-704
Tevékenység rövid leírása:
Tervezés, műszaki vezetés, statikai számítás, építésügyi szakértés, ingatlan értékbecslés, költségvetés készítés.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.