Értékelje a céget!
9 találat 1

Copas Soft Kft.

Cím:
2151, Fót Németh Kálmán út 38.
telefon:
27/361-149
:
27/361-149

BMS Informatikai Kft.

Cím:
1086, Budapest Dankó utca 4-8
telefon:
30/297-1574
fax:
30/297-1574
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk 2003 tavaszától kezdte meg működését a vállalatirányítás területén szerzett közel két évtizedes tapasztalatára és tudására alapozva. A BMS Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft. magasan képzett, az informatikai piacon tíz-tizenöt éve tevékenykedő, több idegen nyelven beszélő tizenöt munkatársa színvonalas és megbízható munkája, belső szervezettsége és egymás iránti megbecsülése garancia arra, hogy elnyerje a megrendelők bizalmát, és ezzel korszerű informatikai eszközöket és megoldásokat szolgáltasson, partnerei megelégedésére.

Társaságunk az üzleti intelligencia megvalósítását tűzte ki célul a legkorszerűbb informatikai eszközök felhasználásával, alkalmazási rendszerek bevezetésével, az üzleti folyamatrendszer és informatikai rendszer harmónikus alkalmazásával.

Célunk az optimális informatikai megoldás megvalósítása, összhangban az üzleti célokkal, működési rendszerrel, a meglevő eszközök és rendszerek integrálásával, rövid átfutási idő mellett.

Projektjeinket kidolgozott módszertan szerint hajtjuk végre. Saját fejlesztésű rendszereinknél nagy hangsúlyt helyezünk a rendszertervezésre és a dokumentálásra. A szoftverfejlesztést a DSDM (Dynamic System Development Method) módszertana szerint végezzük.
Mind a folyamatmodellezéshez, mind pedig a szoftvertervezéshez az ARIS folyamatmodellező szoftvert használjuk.

Minőségpolitikánk célja a hibamentes, megbízhatóan működő, a felhasználói igényeket a követelmények szerint a legmesszebbmenőkig kielégítő programrendszerek telepítése, fejlesztése, bevezetése és támogatása a tervezett költségráfordítási és határidőkereteken belül.

Folyamatosan mérjük vevőink elégedettségét, az adatokat értékeljük, és visszacsatoljuk a szolgáltatási folyamatba. Minőségirányítási rendszerünket minden munkatársunk részletesen ismeri, napi munkájában alkamazza. A siker forrásainak őket tekintjük, ezért kiemelt prioritásként kezeljük folyamatos képzésüket, szellemi és anyagi gyarapodásukat. Ennek érdekében pályáztunk és nyertünk vissza nem térítendő támogatást a Foglalkozáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium "A vállalkozói készségek és a munkavállalók alkalmazkodóképességének fejlesztését célzó képzések támogatása" című HEFOP programja keretében a "Szoftverfejlesztési és kontrolling tanácsadási tudásfejlesztés a BMS Informatikai Kft munkatársainál a tervezett tevékenységi kör bővítésének sikeressége érdekében" elnevezésű projekt megvalósítására.

Cégjegyzékszám: 01-09-715546. Alapítás: 2003. Referenciák: Líra és Lant Zrt.Sunbooks Kft.TESCO Globál Áruházak Zrt.Józsefvárosi önkormányzatPilisi Parkerdő Zrt.Juhász KereskedőházGEODIS MagyarországMicrosoft MagyarországIT Controlling tanfolyamRÓNA Mezőgazdasági Zrt.

Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola

Cím:
9021, Győr Szent István út 7.
e-mail:
jedlik@jedlik.eu
telefon:
jedlik@jedlik.eu
Tevékenység rövid leírása:
Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola.2006-2007 az iskola 106. tanéveIskolatörtént:A fejlesztésnek új lendületet adott az "első" Világbanki program indulása 1992-ben, ami az anyagi fejlesztési lehetőségeken kívül, többek között iskolánkban a szerkezetváltást is elindította. Mi olyan szerkezetváltást valósítottunk meg, amilyent az országban csak igen kevesen vállaltak fel. A gépész képzést kiegészítettük számítástechnikával, amiből a Világbanki támogatással kifejlesztettük az informatikai szakot. Felvettük az elektronika és kereskedelem-marketing szakot is, mert a négy együtt kell, hogy egy iskolában jelen legyen. 1998-ban újra pályáztunk a Világbanki programra amelynek célja a piacorientált kompetencia alapú szakmai képzés.


Négy szakterületen nyertük el a pályázatot:Gépipari számítástechnikai technikus

Számítástechnikai programozó

Műszaki számítástechnikai technikus

Gazdasági informatikusGyermekközpontú iskola lettünk. Folyamatosan térünk rá a tanulóközpontú oktatásra. Több olyan változtatást hajtottunk végre, mint a minőségbiztosítás. 1996-ban iskolánk az Európai Minőségbiztosítási Modell EFQM szerinti minőségbiztosítást hajtotta végre.1999-ben iskolánk elnyerte a Comenius 2000 nevű az Oktatási Minisztérium által kiírt minőségfejlesztési programot, melynek során 2002. 06. 07-én az ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsított minőségfejlesztési rendszert alkalmazó szakképző intézménnyé váltunk.A fejlesztéseknek is köszönhető, hogy nagyon sok iskolát megelőzve a tanulók, de a munkáltatók által is ismert és elismert, keresett iskola vagyunk.Eredményeink kiemelkedőek országosan is. Példaként vegyük a felsőfokú továbbtanulási arányt. 2002-ben az utolsó 5 év átlagában az ország összes szakközépiskolája közül mi vagyunk az elsők.A szakmai tanulmányi versenyeken elért helyezések versenyében - ugyanilyen összehasonlításban - a másodikak.Tanítványainkat és természetesen magunkat is az állandó megújulásra a folytonos tanulásra össztönözzük.

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság

Cím:
1054, Budapest Báthori u. 16.
telefon:
472-2733
telefon:
472-2733
Tevékenység rövid leírása:
A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság /NJSZT/ alapítása 1968-ban történt. A Társaság célja, hogy intézményektől független szakmai fórumként segítse hazánkban, illetve a magyar nyelvterületeken az informatikai kultúra terjesztését, az informatikai oktatást. Célkitűzéseink megvalósítása érdekében közhasznú szervezetként szolgáltatásokat nyújt, illetve vállalkozásoknak ad keretet, szakmai közéleti munkára ad lehetőséget.

IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont Kft.

Cím:
1135, Budapest Tüzér u. 37-41.
fax:
236-6199
telefon:
236-6199

Component Soft Kft.

Cím:
1119, Budapest Galambóc utca 45.
telefon:
061-487-4040
:
061-487-4040

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.