Értékelje a céget!
24 találat 1 | 2 | 3

Hubel Magyar-Belga Kft.

Cím:
1095, Budapest Soroksári út 48.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk magas színvonalú, speciális biztonsági rendszerek átfogó tervezését, kivitelezését és karbantartását végzi.
A HUBEL-t 1990-ben alakították magyar és belga magánszemélyek. Az alapítók célja egy olyan vállalkozás létrehozása volt, amely képes magas színvonalú, speciális biztonsági rendszerek átfogó tervezését, kivitelezését és karbantartását elvégezni. A megbízható és magas színvonalú munkánknak köszönhetoen az elmúlt 10 év folyamán vállalkozásunk neve ismertté és elismertté vált a magyar biztonságtechnikai vállalatok között. További elismerésnek tekintjük, hogy az általunk forgalmazott technikai eszközök egy részének hivatalos képviseleteivé váltunk az elmúlt években.

Skorpió Hungary Security Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1033, Budapest Szentendrei út 89-95.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
*BIZTONSÁG FELSŐFOKON*

Az egész ország területén 25 városban tevékenykedünk kb 400 vagyonőrrel.

A Polgári Törvénykönyv alapján felelősséggel tartozunk a szolgáltatás minőségéért a felróható mértékben.
Ezenkívül rendelkezünk megfelelő összegű felelősségbiztosítással.

Cégünk 2003-ban az ÉLŐERŐS ŐRZÉS-VÉDELEM szakterületen minőségbiztosítási rendszert vezetett be, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek.

Minőségbiztosítás: minősített NATO beszállításra alkalmas

Tele-Block Kft.

Cím:
1192, Budapest Kapisztrán u. 8.
telefon:
281-6562
:
281-6562
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk fő tevékenysége az elektronikus információszerzés (lehallgatás) elleni védelem eszközeinek gyártása és forgalmazása.

Valeria Security Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
7624, Pécs Xavér u. 19.
telefon:
72/517-430
telefon:
72/517-430
Tevékenység rövid leírása:
Cégünket - mely a vagyonvédelemre és egyéb biztonsági szolgáltatásokra specializálódott - 1996-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy egy korrekt, udvarias, kiszámítható, a vagyonvédelem minden területét felölelő szolgáltatást nyújtsunk Megbízóink számára, részt vállalva a meglévő vagyoni értékek megóvásában.A társaság nevének megválasztásakor a tulajdonosok arra törekedtek, hogy egy olyan elnevezést találjanak, amely a legjobban körülírja azt a földrajzi területet, ahol a cég magas színvonalú szolgáltatásait kívánja nyújtani. Így esett a választás a Valeria elnevezésre, amely az egykori Pannónia (Dél-Dunántúl) részét képező, római kori tartomány neve volt.A Valeria Security Kft. megalakulásakor a vezetés célul tűzte ki a Megbízók érdekeinek és elvárásainak maximális figyelembevételével történő munkavégzést. Ennek érdekében a szakirányítást felsőfokú szakmai végzettségű és nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező munkatársaink végzik.Szolgáltatásaink magas színvonalú ellátásának elengedhetetlen feltétele munkatársaink folyamatos képzése, ellenőrzése, valamint a rendszeres és szükséges rotáció.Cégünknél a hatékony működés és ellenőrzés egyik legfontosabb zálogaként, és mára elengedhetetlen feltételeként 2003. júniusában bevezetésre került az ISO MSZ EN 9001:2001 minőségbiztosítási rendszer, mely kiterjed az oktatási feladatok ellátására, a személy- és vagyonvédelmi tevékenységre, valamint az ehhez szorosan kapcsolódó takarítási szolgáltatás végzésére is.
A minőségi képzés érdekében a Valeria Security Kft-nél, a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium által előírt képzési követelményeknek megfelelő oktatási rendszert vezetettünk be, így cégünk 2003-ban Akkreditált Felnőttképzési Intézménnyé vált. Tevékenységünk jogszabályi alapját az 2005. évi CXXXIII. Tv., valamint a 22/2006. BM. rendelet biztosítja.
Cégünk a rendőri szervekkel szorosan együttműködő 24 órás diszpécserszolgálattal rendelkezik, mely szükség esetén képes az esetleges beavatkozások hatékony és gyors levezénylésére.
A Valeria Security Kft. az Allianz Hungária Biztosító Rt.-vel kötött 50.000.000 Ft biztosítási összegű Vagyonvédelmi-szakmai felelősségbiztosítással, és 10.000.000 Ft biztosítási összegű betöréses lopás és rablásbiztosítással rendelkezik.Működésünk során fontosnak tartjuk a szabályszerű, törvényes, udvarias, de határozott munkavégzést, mely a Megbízóink érdekeinek maximális védelmével párosul.
Tevékenységünkről Megbízóinkat folyamatosan tájékoztatjuk, hiszen nem feledkezhetünk meg arról, hogy szolgáltatásaink legmértékadóbb értékelését mindig a Megbízó adja, aki tevékenységünket tapasztalatai révén ellenőrzi és véleményével, észrevételeivel folyamatosan értékeli, segíti. A következetes és magas színvonalú szolgáltatásaink eredményeként cégünk mára a Dél-dunántúli régió egyik meghatározó vagyonvédelmi vállalkozásává fejlődött. Tevékenységi területünk a Baranya megyei megbízásainkon túl kiterjed Somogy, Tolna, Bács-Kiskun és Fejér megyére is.Tapasztalataink megerősítenek bennünket azon meggyőződésünkben, hogy csakis olyan biztonsági szolgáltató cég képes dinamikusan fejlődve hosszú távon is megőrizni Megbízói bizalmát és elismerését, amely következetesen megvalósítja üzleti filozófiáját.
Nyitvatartás: H-P: 08.00-16.00
Cégjegyzéksz: 02-09-064381

AAT Consulting Kft.

Cím:
2100, Gödöllő Bocskai u. 17.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A kis- és középvállalkozások nem kerülhetik el, hogy integritásuk és piaci pozícióik megőrzése érdekében csatlakozzanak, és folyamatosan jelen legyenek az elektronikus gazdaság térhódításánál. Az AAT Consulting küldetésének tekinti, hogy ezeket a vállalkozásokat hozzásegítse az Internet nyújtotta lehetőségek teljes kiaknázásához, miközben kialakítják és fenntartják egyedi arculatukat.

Fornax Rt.

Cím:
1123, Budapest Táltos u. 1.
telefon:
457-3000
:
457-3000
Tevékenység rövid leírása:
A pénzügyi területen és távközlésben szerzett több mint tíz éves tapasztalata teszi a céget Magyarország egyik legjelentősebb informatikai vállalatává.

SaveAs Kft.

Cím:
1143, Budapest Angol utca 38.
telefon:
1 222 1 222
telefon:
1 222 1 222
Tevékenység rövid leírása:
A cég egyik fő tevékenysége az állapotfelmérés. A SaveAs az informatikai rendszereket adat- és információvédelmi, illetve fejlesztési, üzemel(tet)ési, és üzleti szempontból auditálja.

QSTAR Minőségfejlesztési Tanácsadó Kft.

Cím:
8200, Veszprém Nap u. 3.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Munkánk legfőbb célja és mércéje Megbízóink sikere. A Qstar Kft. a mai napig több mint 150 sikeres auditálási és nemzetközileg tanusított minőségügyi rendszer kiépítésében vett részt.
A QSTAR Minőségfejlesztési Tanácsadó Kft. törekszik arra, hogy tevékenységével hozzájáruljon partnerei üzleti és minőségügyi sikereihez, segítse a minőséggondolkodás, a minőségkultúra minél szélesebb körű elterjedését most és a jövőben.

2F 2000 Kft.

Cím:
1016, Budapest Hegyalja út 5.
telefon:
488-0253
telefon:
488-0253
Tevékenység rövid leírása:
A 2F 2000 Kft. 1991 óta van jelen a hazai informatikai piacon. A cég az informatikai biztonság területén kezdetben hozzáférés-védelemmel és a kapcsolódó területekkel foglalkozott, ám felismerve a számítógépes vírusok jelentőségének ugrásszerű növekedési trendjét, folyamatos képzéssel komoly szakértői bázist épített ki a kriptográfia, a hálózatbiztonság és az információbiztonsági tanácsadás (IT bizonsági audit, Biztonsági Szabályzat) területén is. A 2F 2000 Kft. szakemberei feladatuknak érzik, hogy a felhasználókat megismertessék a lehetséges veszélyforrásokkal, és a legmagasabb színvonalú megoldási lehetőségeket biztosítsák számukra. info@virushirado.hu

www.virushirado.hu

RITA Informatikai és Szolgáltató Rt.

Cím:
1115, Budapest Kinizsi u. 30-36.
telefon:
456-9450
telefon:
456-9450
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk informatikai szolgáltatással foglalkozik.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.