Értékelje a céget!
3 találat 1

Kontakt Elektro Kft.

Cím:
7630, Pécs Mohácsi út 79.
telefon:
72/516-067
telefon:
72/516-067
Tevékenység rövid leírása:
1982-ben alapított cégünk villamosberendezések gyártásával, ipari automatizálással és ipari elektronikus készülékek gyártásával foglalkozik. Fejlesztünk, tervezünk, gyártunk és elvégezzük a helyszíni szereléseket is. Exportreferenciáink 21 országban találhatók meg. Legfontosabb partnereink a gép- és berendezésgyártók, de ezenkívül minden iparágnak szállítunk.

Balluff Elektronika Kft.

Cím:
8200, Veszprém Pápai u. 55.
e-mail:
veszprem@balluff.de
fax:
veszprem@balluff.de
Tevékenység rövid leírása:
Az 1989-ben alapított német tulajdonú Balluff-Elektronika KFT., egy a szenzortechnika területén vezető helyet elfoglaló vállalatcsoporthoz tartozik.A cég profiljában az automatizálásban használt érzékelők teljes termékpalettája megtalálható- induktív kapacitív közelítéskapcsolók optoelektronikus szenzorok mechanikus bütyköskapcsolók, magnetostrikciós lineáris útadók azonosítórendszerek. A német Murrelektronik céget kizárolagosan képviseljük Magyarországon. Legyen az bármilyen automatizációs feladat, képzett eladómérnökeink segítenek a probléma megoldásában.
Elsősorban az automatizálás területén alkalmazzák sikeresen a BALLUFF cég termékeit . Precizitás, megbízhatóság s a minőségi követelményeink jelentik a garanciát igényes feladatok esetén is. Az automatizálás számos területén, ahol tárgyakat kell felismerni, vagy az anyagmozgatásban résztvevő alkatrészeket, szerszámokat kódolni, vagy távolságokat mérni, a BALLUFF cég a megfelelő partner.A kommunikáció a sikeresség egyik kulcsa. Akinek az információ gyorsan rendelkezésére áll, és ezt azonnal fel tudja dolgozni, sok esetben behozhatatlan előnyre tesz szert.
Mivel a BALLUFF a Föld minden pontján jelen van, ahol termelés folyik, ez olyan információcserét kíván meg, mely a változásokra nagyon gyorsan reagál és minden BALLUFF képviseleten éjjel- nappal hozzáférhető . Az adatoknak, mint a vevő kívánságai, a gyártmányváltozások műszaki állapota és a pillanatnyi raktárállapot az anyavállalatnál és más termelő helyeinken minden időben rendelkezésre kell állniuk.
Több mint 40 éves , az érzékelők területén szerzett tapasztalattal a Balluff ma egyike a legversenyképesebb vállalatoknak. A széles termékskála jellemző ismérvei az innovatív technika, a legmodernebb elektronika és a speciális vevői igények kielégítése. Jól képzett fejlesztőmérnököknek és tapasztalt konstruktőröknek a gyártással szorosan összehangolt munkája a garancia arra, hogy a gyártást megelőzően kellően kidolgozott gyártmánycsaládok az automatizálás minden területén - extrém környezeti feltételek mellett is sikerrel és megbízhatóan alkalmazhatók legyenek.A cég olyan minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik, amely az ISO 9001:2000 valamint az ISO 14001:1996 szabvány előírásainak megfelel és a DQS elbírálta és tanusította.
Minden olyan tevékenység, amely a termékek és szolgáltatások minőségét befolyásolja, tervezett, ellenőrzött és dokumentált.
A gyártó- és szerelőberendezéseket statisztikus folyamatirányítás szabályozza.
A minőségbiztosítási rendszerbe a beszállítók is be vannak kapcsolva.
A rendszer hatékonyságát a minőségbiztosítás rendszeresen felülvizsgálja.
http://www.murrelektronik.de

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.