Értékelje a céget!
18 találat 1 | 2

Csöde-Csoda Természetes Alkotóház

Kunigunda Hotel

Cím:
1037, Budapest Kunigunda útja 25.
telefon:
250-3649
fax:
250-3649
Tevékenység rövid leírása:
Zöldövezethez közel, könnyen elérhető, jó közlekedéssel, 3-4 ágyas szobákkal, olcsó árakkal várjuk a környező országokból érkező vendégeket is!

Ady Endre Fővárosi Gyakorló Kollégium

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Bimbó úti kanyar e csendes, szép zugában 64 leány készül középiskolai tanulmányai során az érettségire, felsőfokú továbbtanulásra.
Az épület 1934-ben épült Deli Imre tervei alapján a Goldenberg család számára. A ház sorsa tükrözi az elmúlt öt évtized történelmi vonulatait. Volt itt református gyülekezet, dolgoztak itt különböző követségek, 1944 - ben a Görgey zászlóalj egyik bázisa és fegyverraktárként működtették. A tényről a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége a támfalon emléktábla elhelyezésével is megemlékezett 1985-ben.
A kollégium épületének kalandos történetét is bemutatja Csohány Endre "Ha ég a ház című könyvében".(Tények és tanúk sorozat Bp. 1988 Magvető Könyvkiadó)
Az intézmény 1952-tól szolgálja a középfokú oktatást, nevelést. 1976-ig A Belkereskedelmi Minisztérium felügyelete alá tartozó vendéglátóipari tanulók lakták. Az 1971. évi tanácsokról szóló törvény a kollégiumokat is fővárosi fenntartású intézményekké tette. 1989 -ig nem volt a kollégiumnak kimondott domináns iskolai kapcsolata, a diákok a fővárosi beutalás szerint érkeztek. Részletek a weboldalon!

Gran Camping

Cím:
2500, Esztergom Nagy-Duna sétány 3.
fax:
33/411-953
telefon:
33/411-953
Tevékenység rövid leírása:
ESZTERGOM évtizedek óta egyik kedvelt célpontja a belföldi turizmusnak, ezen belül az iskolai kirándulásoknak.
A város neve igen szorosan összefonódik az ország történelmével és kultúrájával. Engedjék meg, hogy vegyük magunknak a bátorságot és ajánljuk Önöknek városunkat illetve Campingünket, hiszen olyan történelmi és kulturális műemlékeket tekinthetnek itt meg mint a Bazilika, a Vár, a Keresztény Múzeum, a Bibliotéka, a Balassi Múzeum, a Babits Villa stb.
Városunk ugyancsak kedvező kiindulópont Dunakanyarbeli kirándulásokhoz, s a Campingünktől 400 méterre található, újjáépült Mária Valéria Hídon át lehetőség nyílik egy rövid szlovákiai kirándulásra is.
CAMPINGÜNK történelmi környezetben, Esztergomban a Prímás Szigeten, a hajóállomástól 200 méterre, a Duna partján terül el. A városközpont 10, a Bazilika 15 perc alatt gyalog elérhető, és 500 m-re helyezkedik el a nemrégen megnyitott AQUASZIGET Élményfürdő, mely így 5 perc alatt megközelíthető.
SZOLGÁLTATÁSAINK: A Campingben a campingterületen kívül panziószobákat, I. osztályú légkondicionált faházakat, és kedvező árú turistaszállást kínálunk. Csoportok számára diákszállást tudunk biztosítani, melynek kapacitása: 140-160 fő, elhelyezés 4-5-6-7-8 ágyas szobákban. (konténerházak). Egységünk ideális színhelye nyári táborozásnak, erdei iskolának is! Vendégeink szórakozását, jólétét étterem, futball- és teniszpályák, játszótér valamint saját úszómedence is szolgálja. Igény esetén biztosítani tudunk városi idegenvezetést, és túravezetést a környékbeli hegyekbe.

Öreg Bence Turistaház és Ifjúsági Szálló

Yellow Submarine Youth Hostel

Cím:
1053, Budapest Teréz krt. 56.
telefon:
269-4354
telefon:
269-4354
Tevékenység rövid leírása:
Ifjúsági szállónk Budapest belvárosában található, egy kőhajításnyira a Nyugati pályaudvartól.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.