Értékelje a céget!
69 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Avar Ajka Városgazdálkodási Kft.

Cím:
8400, Ajka Szt. István u. 1/a.
fax:
88/212-186
telefon:
88/212-186

Tolnay és Társa Kft.

Cím:
2071, Páty Torbágyi u. 17.
telefon:
23/343-389
:
23/343-389

Dél-Magyarországi Méh Rt. - Bonyhád

Kaszás és Társa Kft.

Junior Special Transport

Cím:
6000, Kecskemét Klapka u. 9-11.
telefon:
30/943-2022
fax:
30/943-2022
Tevékenység rövid leírása:
Vállalkozásunk 1990-ben alakult, magánszemélyek és egy osztrák fuvarozó vállalkozás közreműködésével. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően ma gépjárműparkunk 13 nyerges vontatóból és 18 félpótkocsiból áll.

Terra-V Kft.

Cím:
1211, Budapest Transzformátorgyár u 6
telefon:
420-4527
fax:
420-4527
Tevékenység rövid leírása:
A Terra-V Kft. fennállása óta alkalmazottai egy felbecsülhetetlen értékű vagyont hoztak létre, a cég elismert üzleti tisztességét és a szolgáltatások magas színvonalát.
Üzleti sikereinek, minőségi szolgáltatásaink, ügyfeleinkkel és partnereinkkel kialakított őszinte kapcsolataink alapja a tisztesség. az etikus magatartás iránti elkötelezettség.
A Csepeli Gyártelepen 1993-ban alapított Terra-V Kft 100%-os magyar tulajdon, önerőből vált e régió elismert környezetvédelmi szolgáltató vállalatává.
A Terra-V Környezetvédelmi és Szolgáltató Kft. közel egy évtizede áll rendelkezésre országos szinten a lakosság, a kis- és közepes vállalkozások, nagyvállalatok, önkormányzatok és közületi megrendelők részére. Vállalja a keletkezett veszélyes hulladékok elszállítását, újrahasznosítását vagy ártalmatlanítását. Ezen alapszolgáltatásokat kiegészíti a folyamatos szaktanácsadás, állapotfelmérések, kárelhárítási tervek készítése és a megrendelők által igen keresett adminisztratív előkészítés az éves veszélyes hulladék bevalláshoz.
Nagy tapasztalattal rendelkezik káresemények, haváriák elhárításában, és veszélyes hulladékkal szennyezett területek mentesítésében is.
Cégünk rendelkezik az MSZ EN ISO 9001 szabvány alapján kidolgozott minőségbiztosítási rendszerrel, amely elsősorban a megrendelőknek jelenti a kifogástalan, minőségi szolgáltatást. Szolgáltatási felelősségbiztosításunk minden váratlan helyzetben a megnyugtató megoldás lehetőségét garantálja.
A veszélyes hulladék szállításához szükséges ADR vizsgával valamennyi gépjárművezetőnk rendelkezik. Az ide vonatkozó szabályozást szigorúan betartjuk, illetve betartatjuk. Ügyfeleink érdekében szigorú képzési és ellenőrzési normákat állítottunk fel.

Dél-Magyarországi MÉH Zrt.- Központi Igazgatóság

Cím:
6721, Szeged Bocskai u.8/b
telefon:
62 485 185
fax:
62 485 185
Tevékenység rövid leírása:
A Délmagyarországi MÉH Rt. története: A Dél-magyarországi MÉH Nyersanyaghasznosító Részvénytársaság 1992. szeptember 1-jével alakult meg. Tevékenysége azonban ennél jóval régebbi idokre nyúlik vissza. Hiszen már 1950.december 14-én létrejött 3 fővel a Tollkereskedelmi Vállalat Csongrád megyei kirendeltségéből a Csongrád megyei Melléktermék és Hulladékgyujtő Vállalat, a MÉH. Ezekben az években még lovaskocsikkal szállították a MÉH telepekre a nyersbor, a rongy, a fém és a csonthulladékot.A vállalat már ekkor nagy hangsúlyt helyezett a lakosság aktivizálására és megalakulásától kezdve szervezte a hulladékgyujtési akciókat. Közben a fejlodés töretlen volt. Hálózati egységek alakultak és az 1955-ös egyesülést követoen már, mint Csongrád-Békés megyei MÉH nyerte el a kiváló vállalat címet.Újabb MÉH telepek nyíltak. Majd 1979-ben a vállalathoz kapcsolódott Bács megye.Az évek alatt változott a begyujtésre kerülo anyagok összetétele és a kezelésük technológiája. Egyre nagyobb területen és egyre fejlettebb gépekkel végezve a munkát lehetoség nyílik a környezetvédelmi szempontok elotérbe kerülésére.A privatizációt követoen a cég ma már kilenc megyét behálózva végzi a másodnyersanyagként hasznosítható hulladékok visszagyujtését, ipari elokészítését és feldolgozásra történő értékesítését. Szolgáltatásaink:A Dél-magyarországi MÉH Rt. a másodnyersanyagként hasznosítható hulladékok komplex kezelését, úgy mint szállítást, visszagyujtést, ipari elokészítést és feldolgozásra történo értékesítést végez.Telepeinken a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő előkészítő tevékenység zajlik. Így: válogatás, darabolás, bontás, törés, bálázás.A társaság éves forgalma papír-, vas-, színesfém-, kábel- és muanyaghulladékból, valmint ólomakkumulátorból tevődik össze.

FUVKER Bt.

Cím:
4028, Debrecen Zrínyi u. 31.
fax:
52/501-692
e-mail:
52/501-692

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.