Értékelje a céget!
69 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Vetüsz Kft.

Cím:
2220, Vecsés Damjanich u. 34.
telefon:
30-697-4876
e-mail:
30-697-4876
Tevékenység rövid leírása:
A VETÜSZ Kft. Pest megyében parképítéssel és parkgondozással, kertépítéssel, kiserdő gondozással, konténeres hulladék- és sittszállítással, valamint építőipari és szakipari karbantartási munkákkal foglalkozik.

Xir Fuvar Kft.

Cím:
7400, Kaposvár Kócsag u. 60.
telefon:
82/422-727
fax:
82/422-727
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a fuvarozás területén tevékenykedik.

Győri Kommunális Szolgáltató Kft.

SEPTOX Kft.

Cím:
1097, Budapest Gyáli út 5-7.
telefon:
469-50-35
telefon:
469-50-35
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk veszélyes hulladék kezelésével és ártalmatlanításával foglalkozik.

Termékeink:

OTH minősített, feliratos fóliazsákok
Felirat nélküli, nem minősített fóliazsákok
Műanyag fóliával és hullámkarton lemezzel bélelt papírdobozok
Műanyaggal bélelt papírdobozok
Keményfalú műanyag edények
Egyéb műanyag edények
Tartóállványok és kiskocsik rozsdamentes acélbólOTH minősített, feliratos fóliazsákok( 1 csomag = 20db )
.

Help Komplex Trans Kft.

Cím:
2220, Vecsés Széchenyi u. 60.
telefon:
30/941-62-59
telefon:
30/941-62-59
Tevékenység rövid leírása:
A Help Komplex Trans Kft. belföldi árufuvarozással, fuvarszervezéssel, gépi földmunkával és raktározással foglalkozik.

Technikai feltételeinket, járműveinket folyamatosan korszerűsítjük, és az igényeknek megfelelően fejlesztjük.

Tevékenységi körünk az évek során kibővült a fuvarozás számos szakágára, ezek közül néhány:
-közúti teherszállítás
-épületbontás
-gépi földmunka
-rakománykezelés
-szállítmányozás
-raktározás.

Szolgáltatásaink:
1 - 24 tonnáig közúti fuvarozás
0 - 60 tonnáig daruzás
speciális szerszámainkkal különböző földmunkákat, épületbontásokat is el tudunk végezni.

Szállító és rakodó eszközeink:
1 tonnás VW Transporter, platós, magasított ponyvás kisteherautó
3,5 tonnás Mercedes 814 típusú, platós, ponyvás, emelőhátfalas tehergépkocsi
8 tonnás FM 12 Volvo típusú, darus, billenős teherautó
24 tonnás FH 12 Volvo típusú, nyerges vontató, Schwarzmüller billenőplatós pótkocsival (24m3)
Caterpillar M318C típusú, forgó-kotró rakodógép
Poclain-75 típusú forgó-kotró rakodógép,speciális szerelékekkel
homlokrakodó
rakodóvillás targonca

Kapacitásunkat bármikor kiegészíthetjük bármilyen eszközökkel a megrendelőink igényei szerint.

Amennyiben szolgáltatásunk rövid ismertetése után úgy dönt, hogy megtisztel bizalmával, kérem hívjon bennünket a megadott elérhetőségeken!

Duparec Papírbegyűjtő és Feldolgozó Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Dunapack Rt. - környezeti filozófiájának és stratégiájának szellemében - 1994. január 1-én létrehozta leányvállalatát, a Duparec Papírbegyűjtő és Feldolgozó Kft-t.
A vállalat feladata a papírgyártáshoz szükséges hazai papírhulladék begyűjtésének fokozása, további papírhulladék-források felkutatása, új begyűjtési módszerek fejlesztése. A cég egyik alapvető célja a hulladék anyagok felhalmozódásának csökkentése, a környezetterhelés folyamatos mérséklése.
A Duparec Kft. megalakulása óta folyamarosan fejlődik. Időközben végrehajtott kapacitásbővítő beruházásaival évi 85-100 ezer tonna begyűjtött hulladékpapír-mennyiséggel Magyarország egyik legnagyobb hulladékpapír nagykereskedő cége lett. Budapesti üzeme mellett Nyíregyházán és Dunaújvárosban is van papírhulladék átvételére és feldolgozására alkalmas telephelye.
1998-ban szerzett tanúsítványt arról, hogy az MSZ EN ISO 9002 nemzetközi minőségi szabványrendszer és az MSZ EN ISO 14001 környezetvédelmi irányítási rendszer előírásainak megfelelően működik. Napjainkban, a 2003. július 1-én bevezetett, MSZ EN ISO 9001: 2001 szabvány alapján kialakított integrált irányítási rendszer előírásait betartva szervezi munkáját.
A Duparec Kft. érdekeltségi körében sikeresen alkalmazza a legkorszerűbb hulladékbegyűjtő technológiákat, módszereket. Garantálja a papírgyártásra alkalmas papírhulladék folyamatos átvételét, és ezzel garanciát kínál a gyűjtő hálózathoz tartozó kisvállalkozók működéséhez, bálázógépek és tömörítőfejjel ellátott konténerek kihelyezésével.
A Duparec Kft. megkülönböztetett figyelmet fordít az ifjúság környezettudatos nevelésére, iskolai papírhulladék gyűjtő akciókat, kiállításokat, ismeretterjesztő előadásokat szervez.
A Kft. 1997-től bővítette szolgáltatását. Intézményekben, hivatalokban keletkező bizalmasan kezelendő iratok biztonságos elszállítására, azok zárt rendszerben történő megsemmisítésére és feldolgozására vállalkozik. A hivatalos iratok garantált megsemmisítésének gyakorlatát már az Európai Közösségben használatos eljárások figyelembevételével dolgozta ki és valósítja meg.
A Duparec Kft. a 2001-es évtől aktív szerepet vállal a lakossági szelektív papírhulladék visszagyűjtésének megszervezésében, a gyakorlati végrehajtáshoz szükséges feltételek megteremtésében.
Budapesti és vidéki önkormányzatokkal kötött "Együttműködési megállapodás"-ok keretében a koordináló szervezet szerepvállalásával - a 2000. évi Hulladékgazdálkodási törvény 11. § alapján - a Duparec Kft. anyagi és egyéb lehetőségeit figyelembe véve térítésmentesen eszközállományt helyez ki, megszervezi az összegyűjtött papírhulladék rendszeres elszállítását és újrahasznosításra történő előkészítését.
A Duparec Kft. az anyavállalattal, a Dunapack Rt-vel együttműködve az EU elvárások figyelembevételével folyamastosan azon munkálkodik, hogy a lakosság minél nagyobb részét vonja be a hulladékpapír-gyűjtésbe, hogy a szereplőkkel közös erőfeszítéssel még többet tehessenek a természeti értékek megmentése érdekében.
Honlap:

Szabó Sándor szennyvízszippantó és csatornatisztító

Cím:
4030, Debrecen Pohl Ferenc u. 66.
telefon:
52/437-797
e-mail:
52/437-797
Tevékenység rövid leírása:
Fő tevékenységünk:Szennyvízszippantás , duguláselhárítás , WOMA csatornamosatás , kocsimosó , Olajos iszap, fáradtolaj, emulziók szippantása és mindenféle veszélyes hulladék szállítása .Mindenféle földmunka végzés , pince ásás, nyílt árok tisztítás, csatornaépítés
termőföld, sóder, homok rakodás, szállítás , házbontás, törmelékszállítás, tereprendezés .

SARPI Dorog Környezetvédelmi Kft.

Cím:
2510, Dorog Bécsi út 131.
e-mail:
titkarsag@sarpi.hu
telefon:
titkarsag@sarpi.hu
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységi körök: hulladék kezelés, környezetvédelem
Tevékernység leírás: speciális hulladék kezelése, égetése
A SARPI Dorog Kft. az ország egyik legjelentősebb környezetvédelmi szolgáltatója, tevékenységével jelentősen hozzájárul az ország környezeti helyzetének javításához azáltal, hogy a veszélyes hulladékokat szakszerűen, a legszigorúbban ellenőrzött körülmények között ártalmatlanítja. Ezáltal az egészséget és környezetet súlyosan károsító anyagokat, mint veszélyforrásokat megszünteti. A szakszerű ártalmatlanítás által biztosítja, hogy a veszélyes hulladék ne kerülhessen a környezetbe.

A SARPI Dorog Kft. vezetése tudatában van annak, hogy hosszú távú céljai eléréséhez a környezettudatos, a munkahelyi biztonságot előtérbe helyező vállalati magatartás kialakítása és fejlesztése alapvető követelményt jelent. Ezért versenyképességének megőrzése, további javítása érdekében az alábbi elvek szerint kívánja az összhangot megteremteni üzleti, és a környezetvédelemmel, munkabiztonsággal kapcsolatos tevékenységei között. Az országos hulladékártalmatlanítás felelősségéből részt vállalva a társaság vezetése rögzíti Környezeti és Munkabiztonsági Politikáját, elkötelezetten támogatja annak megvalósítását, a környezetvédelmi és munkabiztonsági jogi előírások teljesítése mellett a környezetvédelmi és munkahelyi biztonságot fokozó tevékenységét folyamatosan továbbfejleszti.

?Tekintettel arra a tényre, hogy az égetőművet Dorog, Tokodaltáró és Esztergom- Kertváros lakott területeinek közelébe telepítették és ott működik, a területhasznosítás és a telephelyen folytatott tevékenységek végzése során mindenkor körültekintően járunk el.
?Új beruházások, fejlesztések tervezésekor mind a környezetvédelmi, mind a munkabiztonsági szempontokat a lehető legnagyobb mértékben figyelembe vesszük, a vészhelyzetek megelőzésének elvét valljuk. Tevékenységeink tervezése, fejlesztése során előnyben részesítjük a környezetkímélő és munkabiztonság szempontjából kiemelkedő megoldásokat.
?Tevékenységeink során, különös tekintettel az égetési technológiára, a keletkező kibocsátásokat folyamatosan ellenőrizzük, a lehetőségek szerint csökkentjük.
?Energiahasznosító rendszerünket hatékonyan valósítjuk meg és működtetjük.
?Részt vállalunk a környezetvédelmi törvényalkotási-véleményezési folyamatban.
?Dorog város és környéke környezetvédelmi tevékenységét támogatjuk.
?Alapvető kötelességünknek tekintjük a jogszabályokban és a hatósági előírásokban foglaltak maradéktalan betartását, valamit a megrendelői és etikai követelményeknek való megfelelést. A hatóságokkal való együttműködést biztosítjuk.
?A környezetvédelmi, egészségvédelmi és biztonsági célkitűzéseinket, irányelveinket folyamatosan fejlesztjük.
?Munkavállalóink egészségének és biztonságának védelme érdekében feltárjuk a munkahelyeken előforduló veszélyeket, rendszeresen értékeljük tevékenységeink egészségügyi és biztonsági kockázatait, azokat tervszerű intézkedésekkel folyamatosan igyekszünk minimalizálni.
?Megfelelő munkahelyi környezetet kialakítására törekszünk, amelyben az alkalmazottak munkájukat igényesen végezhetik.
?Üzemvitelünk biztonságát folyamatosan növeljük, a havária esetek elkerülésére és az esetleges károk csökkentésére a lehető legnagyobb mértékben felkészülünk. Az biztonságos munkavégzéshez szükséges személyi és technológiai feltételeket folyamatosan fejlesztjük.
?Alkalmazottaink képességeinek, képzéseinek fejlesztése fontos szerepet játszik a környezet központú szemléletmód meghonosításában, munkahelyünk biztonságának fokozásában, ezért törekszünk az ezirányú fejlődésük elősegítésére.
?Különös figyelmet fordítunk a környezet- és munkavédelemmel, illetve a környezetközpontú, munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítással kapcsolatos információáramlás megszervezésére, munkatársaink, a hatóságok és a közvélemény tájékoztatására szolgáló rendszerek hatékony működtetésére.
?Munkatársainktól felelős, gondolkodó, előírásnak és utasításoknak maximálisan eleget tevő munkavégzést várunk el.
A SARPI Dorog Kft. tagja a Magyar Vegyipari Szövetségnek és a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének. E szervezetekben és szerződéses partnereink felé képviseljük a környezettudatos irányítás fontosságát.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.