Értékelje a céget!
86 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Etilén 95 Kft.

Cím:
2141, Csömör Kistarcsai út 19.
telefon:
30/496-20-22
telefon:
30/496-20-22
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, az Etilén 95 Kft. 1997-ben alakult csömöri székhellyel és telephellyel. A társaság fő tevékenységi köre az iparban keletkezett műanyaghulladék, illetve műanyag alapú csomagolóanyag hulladék feldolgozása újrahasznosítás céljából. Cégünk jelszava az ÚJRAHASZNOSÍTÁS!

Eco-Contact Kft.

Cím:
7171, Sióagárd Bezerédi u. 12.
mobil:
20/9277-634
telefon:
20/9277-634

Alisca Terra Kft.

Cím:
7100, Szekszárd Epreskert u. 9.
telefon:
74/528-850
fax:
74/528-850

VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt.

Cím:
8200, Veszprém Óváros tér 22.
telefon:
88/564-411
telefon:
88/564-411
Tevékenység rövid leírása:
Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, mint a Veszprémi Kommunális Rt. tulajdonosa 157/2005. (IV.28.) Kh. számon döntést hozott a Veszprémi Kommunális Rt. és a Hőforg Kft. összeolvadásáról.

Az összeolvadással létrejövő társaság új neve: "VKSZ" Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság.
A társaság székhelye és egyben levelezési címe: 8200 Veszprém, Házgyári út 1.

A döntést a Veszprémi Városi Bíróság Cégbírósága 2005. június 30-i hatállyal jegyezte be.
Az összevonással létrejövő társaság jogutódja mind a Veszprémi Kommunális Rt-nek, mind a Hőforg Kft-nek.

A "VKSZ" Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt.-be olvadtak be
az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok

2007. június 30-ával a Veszprém Városfejlesztési és Befektetési Zrt., a Veszprémi Piac és Vásárcsarnok Kft., valamint a Veszpark Kft. beolvadt a "VKSZ" Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt.-be.
A társaság igazgatósági elnöke Kukoda Nándor, felügyelő-bizottsági elnöke dr. Sindler György, vezérigazgatója Göttlinger László.

A társaságok irányításának átalakításával az önkormányzatnak az a célja, hogy a jövőben erőteljesebben tudja érvényesíteni tulajdonosi érdekeit, hatékonyabbá tegye a társaságok működését, érvényre juttassa az eddig kihasználatlan, az együttes irányításból eredő hasznokat és csökkentse az önkormányzat működési célú támogatásainak nagyságát. Számítások szerint az összes megtakarítás éves szintű összege több mint százmillió forint.

A szervezet felépítése a klasszikus egységes vállalati modellt, az operatív irányításért a vezérigazgató felel, az alá tartozó szakigazgatókkal, akik az üzletágakat irányítják.
Az igazgatóság az operatív működést ellenőrzi és felügyeli, illetve stratégiai döntéseket hoz, a felügyelő-bizottság pedig ellenőrzési jogkörét gyakorolja az előbbiek alapján. A teljes szervezet legfelsőbb szerve a közgyűlés, melynek feladata az elvárt stratégia kialakítása.

C.S.O. Kereskedelmi és Gumifeldolgozó Kft.

Cím:
2364, Ócsa Némedi út, Major
fax:
29/378-283
telefon:
29/378-283
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a gumiipar területén tevékenykedik. Hulladék begyűjtés, újrahasznosítás.

FECÓ-FERR-FÉM Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

Duparec Papírbegyűjtő és Feldolgozó Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Dunapack Rt. - környezeti filozófiájának és stratégiájának szellemében - 1994. január 1-én létrehozta leányvállalatát, a Duparec Papírbegyűjtő és Feldolgozó Kft-t.
A vállalat feladata a papírgyártáshoz szükséges hazai papírhulladék begyűjtésének fokozása, további papírhulladék-források felkutatása, új begyűjtési módszerek fejlesztése. A cég egyik alapvető célja a hulladék anyagok felhalmozódásának csökkentése, a környezetterhelés folyamatos mérséklése.
A Duparec Kft. megalakulása óta folyamarosan fejlődik. Időközben végrehajtott kapacitásbővítő beruházásaival évi 85-100 ezer tonna begyűjtött hulladékpapír-mennyiséggel Magyarország egyik legnagyobb hulladékpapír nagykereskedő cége lett. Budapesti üzeme mellett Nyíregyházán és Dunaújvárosban is van papírhulladék átvételére és feldolgozására alkalmas telephelye.
1998-ban szerzett tanúsítványt arról, hogy az MSZ EN ISO 9002 nemzetközi minőségi szabványrendszer és az MSZ EN ISO 14001 környezetvédelmi irányítási rendszer előírásainak megfelelően működik. Napjainkban, a 2003. július 1-én bevezetett, MSZ EN ISO 9001: 2001 szabvány alapján kialakított integrált irányítási rendszer előírásait betartva szervezi munkáját.
A Duparec Kft. érdekeltségi körében sikeresen alkalmazza a legkorszerűbb hulladékbegyűjtő technológiákat, módszereket. Garantálja a papírgyártásra alkalmas papírhulladék folyamatos átvételét, és ezzel garanciát kínál a gyűjtő hálózathoz tartozó kisvállalkozók működéséhez, bálázógépek és tömörítőfejjel ellátott konténerek kihelyezésével.
A Duparec Kft. megkülönböztetett figyelmet fordít az ifjúság környezettudatos nevelésére, iskolai papírhulladék gyűjtő akciókat, kiállításokat, ismeretterjesztő előadásokat szervez.
A Kft. 1997-től bővítette szolgáltatását. Intézményekben, hivatalokban keletkező bizalmasan kezelendő iratok biztonságos elszállítására, azok zárt rendszerben történő megsemmisítésére és feldolgozására vállalkozik. A hivatalos iratok garantált megsemmisítésének gyakorlatát már az Európai Közösségben használatos eljárások figyelembevételével dolgozta ki és valósítja meg.
A Duparec Kft. a 2001-es évtől aktív szerepet vállal a lakossági szelektív papírhulladék visszagyűjtésének megszervezésében, a gyakorlati végrehajtáshoz szükséges feltételek megteremtésében.
Budapesti és vidéki önkormányzatokkal kötött "Együttműködési megállapodás"-ok keretében a koordináló szervezet szerepvállalásával - a 2000. évi Hulladékgazdálkodási törvény 11. § alapján - a Duparec Kft. anyagi és egyéb lehetőségeit figyelembe véve térítésmentesen eszközállományt helyez ki, megszervezi az összegyűjtött papírhulladék rendszeres elszállítását és újrahasznosításra történő előkészítését.
A Duparec Kft. az anyavállalattal, a Dunapack Rt-vel együttműködve az EU elvárások figyelembevételével folyamastosan azon munkálkodik, hogy a lakosság minél nagyobb részét vonja be a hulladékpapír-gyűjtésbe, hogy a szereplőkkel közös erőfeszítéssel még többet tehessenek a természeti értékek megmentése érdekében.
Honlap:

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.