Értékelje a céget!
86 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

ÉHG Észak-Magyarországi Hulladékgazdálkodási Zrt.

Cím:
3704, Kazincbarcika Ipari út 2.
fax:
48/512-837
telefon:
48/512-837
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 05 10000241. Alapítás: 1992/1997. Foglalkoztatottak: 85 fő. Tagság: Köztisztasági Egyesület. Tanúsítás: ISO 9001, ISO 14001. Partnerek: ABAÚJ Hulladékgazdálkodási Kft., CIRKONT Hulladékgazdálkodási Zrt., Ózdi Hulladékgazdálkodási Zrt..

Nincs új a nap alatt: a hulladék, különösen a veszélyes hulladék problémája nem XX. századi jelenség. Izgatta ez már a XIX. század tudósait, a XX. században pedig sor került a gyakorlati megoldások keresésére is. Magyarország messze van Angliától, különösen Borsod-Abaúj-Zemplén megye, ahol az Északmagyarországi Hulladékgazdálkodási Zrt. működik. A Társaságot 1992. nyarán alapította a miskolci székhelyű Cirkont Hulladékgazdálkodási Zrt. (78,9%), és a Kazincbarcikai Önkormányzat (21,1%) tulajdon résszel.

A cég teljesítményét jelzi, hogy Kazincbarcika mellett 33 környező település mintegy 100 ezer lakosának komplex hulladékgazdálkodását oldja meg. A köztisztasági szolgáltatáson belül a kommunális szilárd hulladék, veszélyes olajtartalmú hulladék gyűjtését, szállítását, elhelyezését és ártalmatlanítását végzi, valamint a lomtalanítást. Az ÉHG Zrt. folyamatosan emeli szolgáltatásainak színvonalát. 1997-ben nyitotta meg Sajókazán a megye legkorszerűbb regionális kommunális hulladék lerakóját.

Az összegyűjtött hulladékot - az ISPA projekt keretén belül megvalósult - az ÉHG ZRT. üzemeltetésében lévő Sajókazai Hulladékkezelő Centrum Orbán-völgyi új 2 millió m3 kapacitású, szigetelt települési szilárd hulladék lerakójába helyezzük el, mely 25 évre megoldja a térség településeinek hulladék elhelyezési problémáit.

A Sajókazai Hulladékkezelő Centrumban az alábbi létesítmények valósultak meg:

egy 100.000 tonna/év kapacitású építési törmelék feldolgozó.
létesült egy komposztálómű 40.000 tonna/év kapacitással, ahol szerves hulladékokból, zöldhulladékokból szennyvíziszap felhasználásával állítunk elő hasznosítható komposztot.
megépült egy 30.000 tonna/év kapacitású egysoros válogatómű, mely a szelektíven gyűjtött hulladék utóválogatását hivatott ellátni.
megépül a Szuhakállót és Múcsonyt elkerülő út, melynek építése ez év augusztusában megkezdődött, átadás 2008 ra várható.
a gazdaságos szállítás biztosítása érdekében Ózdon átrakó állomás létesül 2008 tavaszán.
A projekt 3.2 milliárd forint összegű, melynek finanszírozásához az Európai Unió 50 %-al, a Magyar Állam 40 %-al járult hozzá.

Terveink között szerepel, hogy a kommunális szolgáltatásunkat kiterjesztjük tágabb régióban, az esetleges igényeknek megfelelően az országhatáron túlra is. A jövőben új, nagy kapacitás kiépítését tervezzük a veszélyes hulladék elhelyezése, ártalmatlanítása területén.

A kommunális lerakón hulladéktömörítő célgép (kompaktor) működik, mely egy korszerű lerakó üzemeltetésének elengedhetetlen eszköze.

Az új hulladékdepó a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő védelemmel van ellátva. Megoldott a csurgalékvíz gyűjtése, elkészültek a csapadékvíz elvezetésére szolgáló létesítmények, és a körbekerített telep rendelkezik a szabványnak megfelelő figyelőrendszerrel.

A szolgáltatási területen bevezettük a szelektív hulladékgyűjtést. A telepített hulladékgyűjtő szigetek négy edényben a papír, műanyag, üveg és fémdoboz gyűjtésére alkalmasak.

Avermann-Holvex Kft.

Cím:
3508, Miskolc Csaba Vezér u. 76.
telefon:
46/520-210
fax:
46/520-210
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, az Avermann-Holvex Kft. az üveghulladék feldolgozásának specialistájaként 1996 óta megbízható partnere a hazai termelo, szolgáltató vállalkozásoknak, továbbá önkormányzatoknak.
Telephelyeinken alkalmazott -Magyarországon egyedülálló- technológiánk, továbbá rugalmas és megbízható logisztikánknak köszönhetoen megalakulásunk óta tartjuk piacvezeto poziciónkat az üvegpiacon.
Elégedett ügyfeleink között -országos szinten- számtalan élemiszeripari cég (sörgyárak, bortermelok, palackozók), továbbá önkormányzat (és azok közszolgáltatói) is megtalálhatók.

Az üveghulladék feldolgozásán túl Nyugat-Európa legkorszerubb hulladékgazdálkodási technológiáit és berendezéseit, valamint teljesköru szállítási logisztikát és komplex hulladékgazdálkodási szolgáltatást kínálunk Megrendeloink részére.

Az általunk forgalmazott Avermann hulladéktömöríto és bálázó berendezésekkel mindenfajta laza, tömörítheto hulladék zárt technológiában, megbízhatóan és higiénikusan gyujtheto, tárolható és szállítható.


Cégünk speciális szolgáltatási tapasztalatokkal az alábbi területeken:

- az üveghulladék felvásárlása és feldolgozása;
- a korszeru komplex- és optimális hulladékgazdálkodás;
- a szelektív hulladékgyujtés;
- a hulladék újrahasznosítás.

2005. májusában -partnereink még komplexebb kiszolgálásának érdekében- cégünk megszerezte veszélyes hulladék szállítási engedélyét.

Környezettudatos és minőségi munkánkat az ISO 14001 környezetirányítási és az ISO 9001 minőségirányítási rendszerek szavatolják.

Társaságunk tangja a Hulladékhasznosítók Országos Egyesületének (HOE), és a Magyar Üvegipari Szövetségnek (MÜSZ).


Jelmondatunk:
"a mi hulladékkezelésünk az Önök tisztább környezetéért"

Válassza Ön is az AVERMANN minoséget! Nem fog csalódni...

Köztisztasági Egyesülés

Cím:
2483, Gárdony Bóné K. u. 44.
fax:
22/355-253
telefon:
22/355-253
Tevékenység rövid leírása:
A Köztisztasági Egyesülés a hulladékhasznosítás érdekében tevékenykedik.

Aluforg-2001 Kft.

Cím:
8700, Marcali Kiss János Altábornagy u. 6.
fax:
87/413-606
mobil:
87/413-606
Tevékenység rövid leírása:
Hulladékgyűjtés, -újrahasznosítás, -kezelés, vas- és fémhulladék feldolgozása, újrahasznosítása, fém visszanyerése hulladékból. Fémfelvásárlás kis és nagy tételben.

JUMBÓ Kft.

Biokör Technológiai és Környezetvédelmi Kft.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.