Értékelje a céget!
24 találat 1 | 2 | 3

REMONDIS Hulladékgazdálkodási Kft.

Cím:
1211, Budapest Szállító utca 6.
telefon:
421-4170
fax:
421-4170
Tevékenység rövid leírása:
A REMONDIS világviszonylatban a legnagyobb privát hulladékgazdálkodási cégek egyike. A tradicionális családi vállalkozás több, mint 20 millió embernek nyújt 18.500 dolgozójával, több, mint 6000 speciális járműjével szolgáltatásokat 21 európai országban és Japánban, Kínában, Tajvanon és Ausztráliában is jelen van. A REMONDIS széles szolgáltatási spektrumot kínál a városoknak, településeknek, a begyűjtéstôl egészen a hasznosításig. Magyarországon is egyre több önkormányzat bízza meg nem csak a hulladékgazdálkodási feladatokkal a REMONDIS-t, hanem olyanokkal is, amelyeket vállalatunk a PPP (Public Private Partnership) keretein belül kínál.


A REMONDIS Kft. a REMONDIS - csoport magyarországi tevékenységeit irányító budapesti székhelyű holding társaság, továbbá a modern, EU normáknak megfelelô Tiszazugi Regionális Hulladékkezelô Központ és a Gyomaendrôdi Regionális Hulladéklerakó, valamint a Szécsény Városi Hulladéklerakó üzemeltetôje. A REMONDIS Kft. vállalja a Budapesten működô közületek, intézmények, ipari üzemek hulladékgazdálkodásának megszervezését, magas színvonalú kiszolgálását is.

Cégjegyzékszám: 01-09-462002. Tagság: Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége.

A REMONDIS-CSOPORT tagjai még:

- REMONDIS Szolnok Zrt.
A 80.000 lakosú várossal közösen alapított REMONDIS Szolnok Zrt. üzemeltetô társaságon keresztül 1995 óta gondoskodunk a város és környéke köz- és településtisztasági feladatainak ellátásáról. Idôközben a a szolgáltatási spektrum a következô szolgáltatásokat is magába foglalja: települési szilárd és folyékony hulladékok begyűjtése, szállítása, ártalmatlanítása; ipari, újrahasznosítható és elektronikai hulladékok gyűjtése, feldolgozása; hulladéklerakó és hulladékudvar üzemeltetése; veszélyes hulladékok gyűjtése, ártalmatlanítása; téli-nyári úttisztítás; parkolási rendszer üzemeltetése; árvíz/belvízvédelem.

- REMONDIS Tisza Kft.
A Tiszafüred és további 41 önkormányzat illetékességi területén 114.530 lakos hulladékgazdálkodását európai színvonalon megvalósító projekt a 2003-ban megalapított REMONDIS Tisza Kft. üzemelteti 2006-tól. A korszerű, ISPA támogatással megvalósult regionális rendszer egy korszerű hulladéklerakót, komposztálót és a Mezôkövesden megvalósult átrakóállomást is magába foglalja.

-REMONDIS Dabas Kft. - REMONDIS-Oköt Kft.
Dabas Város és régiójának lakossági és közületi hulladék gyűjtése, szállítása és ártalmatlanítása 2002 óta a REMONDIS Dabas Kft. feladata. Az európai színvonalú, Regionális Hulladéklerakó üzemeltetését a szintén Önkormányzatokkal közösen létrehozott REMONDIS-Oköt Kft. végzi.

-REMONDIS Kétpó Kft.
A REMONDIS Kétpó Kft. a REMONDIS Szolnok Zrt. és a regionális rendszerhez csatlakozott Önkormányzatok által közösen létrehozott társaság. A társaság feladata a Szolnoktól 50 km-re délkeletre található Kétpói Regionális Hulladéklerakó üzemeltetése. A 2006 végén átadásra került, 14 millió Euro-s beruházással megépült regionális rendszer egy korszerű hulladéklerakót, a hozzá tartozó komposzttelepet és több hulladékudvart foglal magába.

-REMONDIS Duna Kft.
A REMONDIS Duna Kft. 2007 óta a 15 éve a térségben dolgozó OTTO Magyarország Kft. jogutódja és egyben a Duna Kanyarban és annak kiemelt üdülô területén, valamint az Észak-Kelet Pesti régió vonzáskörzetében 20 önkormányzat kijelölt közszolgáltatója. Az üdülési szezonban közel százezer ember lakossági, szelektív és veszélyes hulladék problémájának megoldása mellett széles szolgáltatási spektrumot kínál.

-REMONDIS Oroszlány Zrt.
A REMONDIS Oroszlány Zrt., melyben a dolgozók 17%-os résztulajdonosok, a korábbi OTTO Oroszlány Zrt. jogutódjaként 1995 óta látja el Oroszlány és további 16 település mintegy 70.000 lakosának hulladékgazdálkodási feladatait: települési, ipari, újrahasznosítható és elektronikai hulladékok begyűjtése, szállítása, ártalmatlanítása; hulladéklerakó üzemeltetése; parkfenntartás, közterület tisztítás és téli síkosságmentesítés; út-híd karbantartása.

-REMONDIS Sümeg Kft.
A REMONDIS Sümeg Kft., melyben a Város 10%-os tulajdonos, végzi a városban a lakossági és közületi hulladék gyűjtését, szállítását és a tapolcai hulladéklerakón történô elhelyezését, melyet a REMONDIS Tapolca Kft. az EU elôírásoknak megfelelôen üzemeltet.

-REMONDIS Tapolca Kft.
A REMONDIS Tapolca Kft. Tapolca Város és a régió 42 településének lakossági és közületi hulladék gyűjtését, szállítását és ártalmatlanítását végzi, továbbá a felállított 52 darab hulladékgyűjtô szigetrôl szállítja be a szelektíven gyűjtött papírt, PET-palackot és üveget, illetve adja át újrahasznosításra. Ezen felül a REMONDIS üzemelteti a hulladéklerakót és végzi a városban a gépi úttisztítást valamint a téli gépi síkosságmentesítést és hóeltakarítást.

Golder Associates Kft.

Cím:
1021, Budapest Hűvösvölgyi út 54.
fax:
394-0002
telefon:
394-0002

Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság

Cím:
1081, Budapest Alföldi u. 7.
telefon:
459-6704
telefon:
459-6704
Tevékenység rövid leírása:
A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. a lakossági ügyfelek, gazdálkodó szervezetek, intézmények számára hulladékgazdálkodással, köztisztasággal és közútfenntartással kapcsolatos, valamint egyéb szolgáltatásokat nyújt. A szolgáltatásokkal kapcsolatos bővebb információkért kérjük, látogasson el weboldalunkra!

Személyes ügyfélszolgálat: 1098 Budapest, Ecseri út 8-12.
Telefon: 06/1 459-67-00,
Kék szám: 06/ 40 353-353 (FKF-FKF)
Fax: 06/1 459-6860
Levelezési Cím: 1439. Budapest Pf.637
E-mail: fkfzrt@fkf.hu
Weboldal: www.fkf.hu

Nyitva tartás:
Hétfő: 8:00 - 20:00
Kedd,Szerda,Csütörtök: 8:00 - 16:30
Péntek: 8:00 - 14:00

Kom-Vas Kft.

Cím:
2900, Komárom Marek József u. 11.
telefon:
34/340-223
:
34/340-223
Tevékenység rövid leírása:
Nyitva: H-P: 6-14-ig.

REMOPLAST Műanyag Hulladék Hasznosítást Koordináló Közhasznú Nonprofit Kft.

Cím:
1143, Budapest Stefánia út 75. fsz/1.
e-mail:
info@remoplast.hu
telefon:
info@remoplast.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Remoplast Kht. céljai, muködési koncepciója
- a Magyarországon keletkező műanyag csomagolóeszköz hulladék minél nagyobb mennyiségben történő újrahasznosítása, hosszabb távon ezen felül az építési-, autóipari bontási-, elektromos és elektronikai berendezések bontásából származó műanyag hulladékok hasznosítása
- a hulladékkezelés során a költségtakarékos megoldások előtérbe helyezése
- partnereink minél jobb felkészítése a szelektív hulladékgyűjtésből származó műanyag hulladékok kezelésére
- az újrahasznosított műanyag hulladékok megbízható és ellenőrizhető nyilvántartási rendszerének kialakítása és működtetése, minőségi feltételrendszer megalkotása és alkalmazása
- a tagok számára a biztonságos működési feltételrendszer kialakítása
- a Kht. és a műanyag hulladék begyűjtésével és újrahasznosításával foglalkozó más szervezetek között a kölcsönös előnyök alapján történő együttműködés.

Cégjegyzékszám: 01-14-000418. Alapítás: 2002. Foglalkoztatottak: 3 fő. Tagság: Magyar Műanyagipari Szövetség, Hulladékhasznosítók Országos Egyesülete, Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége. Főtevékenység: 7490´08 M.n.s. egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység.

Gödöllői Hulladékgazdálkodási Kft

Cím:
2100, Gödöllő Dózsa György út 69/D.
telefon:
28/418-601
fax:
28/418-601
Tevékenység rövid leírása:
Mi, a Gödöllői Hulladékgazdálkodási Kft. munkatársai azon fáradozunk, hogy minden Ügyfelünknek mind szélesebb körű, magas színvonalú szolgáltatást biztosítsunk a hulladékgazdálkodás terén.

Felső-Tisza Vidéki Vízügyi Igazgatóság

Cím:
4400, Nyíregyháza Széchenyi u. 19.
e-mail:
titkarsag@fetikovizig.hu
telefon:
titkarsag@fetikovizig.hu
Tevékenység rövid leírása:
Vízügyi szakigazgatás, vízgazdálkodás; mélyépítés Foglalkoztatottak száma: 350

Avermann-Holvex Kft.

Cím:
3508, Miskolc Csaba Vezér u. 76.
telefon:
46/520-210
fax:
46/520-210
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, az Avermann-Holvex Kft. az üveghulladék feldolgozásának specialistájaként 1996 óta megbízható partnere a hazai termelo, szolgáltató vállalkozásoknak, továbbá önkormányzatoknak.
Telephelyeinken alkalmazott -Magyarországon egyedülálló- technológiánk, továbbá rugalmas és megbízható logisztikánknak köszönhetoen megalakulásunk óta tartjuk piacvezeto poziciónkat az üvegpiacon.
Elégedett ügyfeleink között -országos szinten- számtalan élemiszeripari cég (sörgyárak, bortermelok, palackozók), továbbá önkormányzat (és azok közszolgáltatói) is megtalálhatók.

Az üveghulladék feldolgozásán túl Nyugat-Európa legkorszerubb hulladékgazdálkodási technológiáit és berendezéseit, valamint teljesköru szállítási logisztikát és komplex hulladékgazdálkodási szolgáltatást kínálunk Megrendeloink részére.

Az általunk forgalmazott Avermann hulladéktömöríto és bálázó berendezésekkel mindenfajta laza, tömörítheto hulladék zárt technológiában, megbízhatóan és higiénikusan gyujtheto, tárolható és szállítható.


Cégünk speciális szolgáltatási tapasztalatokkal az alábbi területeken:

- az üveghulladék felvásárlása és feldolgozása;
- a korszeru komplex- és optimális hulladékgazdálkodás;
- a szelektív hulladékgyujtés;
- a hulladék újrahasznosítás.

2005. májusában -partnereink még komplexebb kiszolgálásának érdekében- cégünk megszerezte veszélyes hulladék szállítási engedélyét.

Környezettudatos és minőségi munkánkat az ISO 14001 környezetirányítási és az ISO 9001 minőségirányítási rendszerek szavatolják.

Társaságunk tangja a Hulladékhasznosítók Országos Egyesületének (HOE), és a Magyar Üvegipari Szövetségnek (MÜSZ).


Jelmondatunk:
"a mi hulladékkezelésünk az Önök tisztább környezetéért"

Válassza Ön is az AVERMANN minoséget! Nem fog csalódni...

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.