Értékelje a céget!
51 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Ház-Inform Ingatlanközvetítő és Szolgáltató Kft.

Cím:
9700, Szombathely Szabó Miklós utca 13.
fax:
94/501-656
telefon:
94/501-656
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk Szombathely egyik legrégibb ingatlanközvetítő és forgalmazó irodája. Korrekt ügyintézéssel, több éves szakmai tapasztalattal és biztonságos ügyvédi háttérrel várjuk tisztelt ügyfeleinket elsősorban nyugat-dunántúli ingatlanok kínálatával.

Axon-Invest Kft.

Cím:
5600, Békéscsaba Bartók B. u. 30.
telefon:
30/978-7366
fax:
30/978-7366

Csiki-Bege Kft.

Cím:
1039, Budapest Pünkösdfürdő utca 52-54.
e-mail:
autoplaza@csiki-bege.hu
telefon:
autoplaza@csiki-bege.hu
Tevékenység rövid leírása:
Amennyiben új/használt, teherautó/személyautó illetve egyedi Csiki-Bege Autoplaza szolgáltatásaival kapcsolatos értékesítési információra vagy technikai tanácsadásra van szüksége, hivja a telefonos ügyfélszolgálatunkat (1) 886-5656, vagy keresse munkatársainkat e-mailben!
Kulcsszavak:
assistance szolgáltatás autó autó adásvétel autó bemutatóterem autó beszámítás autó szervizelés autó tartós bérlet autóalkatrész autóbérlés autódiagnosztika autóelektronika autófelni autófelszerelés autófelszerelési cikk autófinanszírozás autóflotta kezelés autójavítás autókereskedelem autókereskedés autókozmetika autókölcsönzés autókölcsönzés, bérlés autólízing autómentés autómosás autós kiegészítő autószállítás autószalon autószerviz autótuning belső takarítás bérautó bowling casco csereautó digitális irodatechnika egészségcentrum életmód felvásárlás finanszírozás fitness fitness club flottaértékesítés flottakezelés fogászat garanciális szerviz gépjármű gépjármű hitelügyintézés gépjármű kárügyintézése gépjárműalkatrész gépjárműbérlés gépjárműhitel gépjárműjavítás gépjárműlízing gépjárműtechnika gyorsszerviz használt autó használt teherautó haszongépjármű haszongépjármű-bérbeadás hitelbonyolítás hitelügyintézés hűtőberendezés járműlízing kézi autómosás kishaszongépjármű környezetvédelmi vizsgáztatás kötelező felelősségbiztosítás lakóautó lízing lízingbiztosítás lízingelési lehetőség márkakereskedés márkaszerviz motorkerékpár műszaki állapotfelmérés műszaki vizsga műszaki vizsgáztatás plaza quad rent-a-car személyautó személygépjármű személygépjármű lízing személygépkocsi személygépkocsi-lízing személyszállítás szerviz tanácsadás tartós autóbérlet tartós bérlet tartós bérleti lehetőség teherautó teherautó bérlése teherautógumi tehergépjármű tehergépjármű lízing téli-nyári gumicsere utángyártott alkatrész vendéglátás wellness zöldkártya

HBW Express Bank Zrt.

Cím:
1055, Budapest Balassi B. 9-11.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A HBW Express Takarékszövetkezet 1995-ben alakult. Alapítói hazai vállalkozók és befektetők, akik egy ügyfélbarát - a lakosság. valamint a kis- és középvállalkozók igényeit magas színvonalon kielégíteni képes - pénzintézetet kívántak létrehozni. Felismerték azt, hogy a magyar magántőke a bankok privatizációja révén, illetve a külföldi bankok megerősödésével teljesen kiszorul a pénzintézeti szektorból, és az így átalakult bankszféra a feltörekvő, de tőkeszegény vállalkozások pénzforgalommal vagy finanszírozással kapcsolatos igényeit nem kezeli a kellő rugalmassággal. Az induló HBW Express Takarékszövetkezet stratégiája ezért az így keletkezett piaci résre alapozott.
Az első évek fejlődése rendkívül dinamikus volt. Takarékszövetkezetünk mérlegfőösszege 1996 végén 1,5 milliárd, 1997-ben 5,2 milliárd, 1998-ban pedig már 10,4 milliárd forint volt. Ezzel sikerült egy olyan gazdaságos üzemméretet elérni, amely már nem tette szükségessé a további gyors növekedést. Az eltelt évek alatt a takarékszövetkezetnek sikerült folyamatosan megőriznie nyereségességét annak ellenére, hogy ez idő alatt költséges beruházások egész sorát valósította meg. A HBW Express Takarékszövetkezet jelenleg három fiókkal áll ügyfelei rendelkezésére, melyek mindegyike Budapesten található. A cég központja 1999-ben költözött az Andrássy útra, hitelosztályaink és központi fiókunk most is itt működnek.
A számlavezetésben takarékszövetkezetünk olcsó és gyors pénzforgalmi szolgáltatásokat kínál a vállalkozók és a lakosság számára. Magyarországon az elsők között indult el TeleBank nevű telefonos átutalási és számlainformációs szolgáltatásunk, illetve, az elsők között vezettünk be számítógépes home-banking rendszert. A nyitvatartási időt az igényekhez igazítottuk, jelenleg minden munkanapon reggel 8-tól este 17 óráig várják a fiókok ügyfeleinket. A kedvező kondíciók és folyószámlakamatok mellett különösen előnyös, hogy az átutalási megbízásokat 16 óráig még aznapi teljesítésre elfogadjuk, sőt, lehetőség van azonnali átutalásra is: e szolgáltatásunk azt biztosítja, hogy a délelőtt 11 óráig leadott átutalásokat a VIBER rendszeren keresztül két órán belül teljesítjük.
Lakossági és céges ügyfelek számára egyaránt kínálunk betéti konstrukciókat. Minden betéttípusunk valamennyi ügyfélcsoport számára azonos feltételek mellett váltható. Tudjuk, hogy egy ilyen hektikusan változó mértékű inflációtól terhes időszakban a megtakarítások értékállóságának megőrzése mennyire fontos szempont, ezért kamatpolitikánkat folyamatosan úgy alakítjuk, hogy a járulékos költségek alacsony szinten tartásával minél magasabb betéti kamatot kínálhassunk betéteseinknek.
Hitelezési tevékenységünk két alappillére közül az egyik a gyorsan lebonyolítható, speciális fedezettel biztosított ú.n. standard hitelkonstrukciók (ingatlan, lombard) fejlesztése, a másik pedig a megbízható és stabil gazdálkodást folytató céges ügyfeleink rövid- és középtávú finanszírozása megfelelő - általában ingatlan - fedezet mellett. A hitelezési kockázat minimalizálása érdekében folyamatos a hitelgondozás, szükség esetén pénzügyi és finanszírozási tanácsokkal is segítjük partnereinket.
A HBW Express Takarékszövetkezet Netbank nevű internetes banki szolgáltatása 2001 májusában indult. A Takarékszövetkezet modernizált belső telekommunikációs hálózatával teljes körű, korlátlan internetszolgáltatást is képes nyújtani a Netbank ügyfeleinek.
A HBW Express Takarékszövetkezetnek sikerült áttörnie a szövetkezeti forma és a hagyományos banki szolgáltatási struktúra korlátait, elhivatott ügyfelei jobb kiszolgálása, az új és modern banki termékek és szolgáltatások fejlesztése terén. Várjuk azon partnereinket, akik egy pénzintézetben az értékállóságot, a rugalmas ügyintézést és az Ügyfél megbecsülését keresik.

Motor Credit Kft.

Cím:
8291, Barnag Fő utca .14.
:
:

Glob-2000 Biztosítási Alkusz Kft.

Cím:
1102, Budapest Szent László tér 20.
telefon:
431-7240
fax:
431-7240
Tevékenység rövid leírása:
Több mint 10.000 elégedett ügyfelünk a garancia arra, hogy szakmailag hozzáértő, rutinos szakembereink valóban az Ön érdekeit szem előtt tartva, profi módon dolgoznak. Cégünk a különböző biztosításokon felül hitelügyintézéssel, hitelkiváltással és támogatott lakáshitelekkel is foglalkozik.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.