Értékelje a céget!
63 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Százért 100 Üzletlánc Kft.

Csolovek Kft.

Cím:
8100, Várpalota Zichy Imre út 28.
mobil:
30/951-3423
fax:
30/951-3423
Tevékenység rövid leírása:
A Csolovek Kft. ipari, vendéglátóipari, szállodai, iskolai, egészségügyi intézmények toaletthigiéniai készülékeinek és azok töltelékáruinak kis- és nagykereskedelmével - összegezve: teljeskörű toaletthigiéniával - foglalkozik.

A.L. Trade Rt.

Cím:
1211, Budapest Gyepsor u. 1.
e-mail:
info@altrade.hu
telefon:
info@altrade.hu
Tevékenység rövid leírása:
Az A.L. Trade Rt. az ipari felhasználású higiéniai termékek piacának egy fiatalabb, ám egyre növekvő szereplője. A cég jogelődjének, az A.L. Trade Kft-nek 2000. év végén történt kiválását a francia tulajdonú, s Kelet-Európa több országában leányvállalatain keresztül jelenlévő A.L. Instruments s.a. hazai társaságából a Laboratoires Anios tisztító- és fertőtlenítőszereit érintő forgalom növekedése, illetve a partnereink szélesedő igényeinek minél magasabb szintű kielégítésére való törekvés indokolta. Cégünk ma saját és külső szakemberekkel, raktározási és szállítási kapacitással rendelkezik. A francia ipari higiéniai piac egyik legjelentősebb szereplőjének, a Laboratoires Anios tisztító- és fertőtlenítőszereinek forgalmazásán túl termékpalettánkon higiéniai és törlőpapírok valamint a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők, élelmiszeripari és szemeteszsákok illetve műanyagkefék szerepelnek. A Laboratoires Anios által kínált termékek mellé a 2001. év közepétől egy hazai, ISO tanúsított vegyipari céggel együttműködésben gyártott termékeket is palettánkba illesztettünk, így kívánva megfelelni vásárlóink költségszempontjainak. Az általunk kínált vegyszerek a felhasználók egészségügyi szempontjaira különös figyelmet fordítva, kizárólag az EU-direktíváknak, egyben a magyar előírásoknak megfelelő hatóanyagok felhasználásával készülnek. Valamennyi, általunk kínált termék az előírt magyarországi hatósági engedéllyel rendelkezik. Szolgáltatásaink teljesebb körűvé tételét célozva az A.L. Trade Rt. vezetése létrehozta az A.L. Control Kft-t, mely cég az eredeti tevékenységi kör, a higiéniai termékek forgalmazása melletti szaktanácsadással, mikrobiológiai mérésekkel és vizsgálatokkal áll ügyfeleink rendelkezésére.

Fem Kft.

Cím:
2145, Kerepes Mártírok u. 59.
e-mail:
fem@fem.hu
fax:
fem@fem.hu
Tevékenység rövid leírása:
Főbb tevékenységeink: papíripari gépek gyártása, fejlesztése, orvosi papírlepedő gyártása különböző méretekben, illetve műanyag fogvájó gyártása.

Gazdasági Kereskedelmi Szolg. Kft.

Cím:
3529, Miskolc Perczel M. út 35/b.
fax:
46/563-587
telefon:
46/563-587
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk kozmetikai cikkek importjával és forgalmazásával foglalkozik.

Komplex Trade 2000 Bt.

Cím:
1111, Budapest telephely
telefon:
403-1046
:
403-1046

Ballószög Gyógyszertár

Cím:
6035, Ballószög Rákóczi u. 3.
telefon:
06-76/427-070
:
06-76/427-070

Szin-Ker Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1084, Budapest Nagyfuvaros u. 3/b.
fax:
333-1953
telefon:
333-1953
Tevékenység rövid leírása:
A cég fő tevékenysége FESTÉK és TISZTÍTÓSZER nagykereskedelem,valamint ÉPÍTOIPARI GENERÁLKIVITELEZÉS. Az 1991 óta a vállalkozás jelentős szakmai tapasztalatra és igen szerteágazó, sokrétű üzleti kapcsolatra tett szert. A tevékenység irányítása és a szervezése a központi telephelyről történik, ami 600 m2 alapterületű főépület,(üzlet és raktár, az emeleten az irodahelyiségek, tárgyaló található, a szuterén az építőipar telephelyeként működik).2009-ben költöztünk be a 700 m2-es raktárcsarnokba, szervesen kapcsolódva a főépülethez. 5 teherautó segíti a zökkenőmentes kiszolgálást. Értékesítésünk 80%-a közvetlen felhasználókhoz kerül, mind a festék, mind a tisztítószer területén.Dinamikusan nő a hangszigetelő rendszer iránti kereslet, teljes körű szolgáltatást nyújtunk az ehhez szükséges termékek kínálata és kivitelezése vonatkozásában, szakembergárdánk hosszú garanciát vállal.Építőipari kivitelező részlegünk fővállalkozással, építőmesteri és szakipari munkákkal foglalkozik. Társaságunk új épületek generál kivitelezését valamint régebbi építmények teljes körű felújítási munkáit vállalja. Saját összeszokott szakembergárdánk valamint a cégünkkel kiváló kapcsolatban lévo építőipari kivitelező és kereskedelmi vállalkozások biztosítják feladataink megoldásának minoségét és zökkenőmentességét.
Építőipari részlegünk főbb partnerei:
- Fővárosi kerületi önkormányzatok,
- Fővárosi kerületi vagyonkezelők,
- Beruházók, fovállalkozók,tervezők,
- Társasházak, magánszemélyek.
Az új megrendelések elnyerésének, így a növekedésnek is előfeltétele az MSZ EN ISO 9001:2001minőségirányítási rendszerszabvány követelményeinek valómegfelelés és ennek független külső auditálása.
Kereskedelmi részlegünk háztartási-, vegyi-, és festékáru kis és nagykereskedelmével foglalkozik.Szolgáltatásunk megbízhatósága, cégünk rugalmassága miatt széles vevőkörrel rendelkezünk, megrendeléseink nagyobb részét
közbeszerzési pályázatokon nyertük el.
Kereskedelmi részlegünk főbb megrendelői:
Fővárosi és kerületi tulajdonú kórházak és közintézmények, (Semmelweis Egyetem, Malév, stb.)
Fővárosi közüzemi szolgáltatók, (Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., Fővárosi Csatornázási Művek, stb.)
Vállalkozások, kivitelezők, kereskedők,
Társasházak.
2010-ben bevezetjük új termékcsaládunkat BRECK márkanéven, ami nagy lépést jelent a környezettudatos vevők kiszolgálásában, könnyen lebomló, jó tisztítóhatékonyságú termékeinket kínáljuk régi és új partnereink részére közvetlen kiszolgálással és viszonteladókon keresztül.
A BRECK termékek hazai előállítása nagyon fontos szempont számunkra, napenergia felhasználásával készülnek, bejárták Európa több országát és sikeresen vizsgáztak, itthon a SZIN-KER Kft.saját márkás megjelenését ajánljuk!
Személyre szabott ajánlatokkal, időszaki akciós termékekkel állunk potenciális partnereink rendelkezésére!

Multi-Med egyéni vállalkozás

Cím:
3400, Mezőkövesd Alkotmány út 77.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk kórházak, orvosi rendelők és magánszemélyek számára nyújtott egészségügyi jellegű szolgáltatásokkal foglalkozik. Szolgáltatásaink: orvosi rendelők komplett felszerelése, orvosi műszerek, egyszerhasználatos eszközök, nyomtatványok, bútorok forgalmazása, szervizszolgáltatás, veszélyes hulladékok elszállítása.
Mindent egy helyről egy kézből kaphatnak meg partnereink.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.