Értékelje a céget!
14 találat 1 | 2

Patyolat Chemicals Kft.

Cím:
7100, Szekszárd Keselyűsi út. 120.
telefon:
74/311-046
fax:
74/311-046
Tevékenység rövid leírása:
A vegyipari termékek mellett állunk rendelkezésére professzionális takarítógépekkel, eszközökkel, és higiéniai papíráruval is.

Megjegyzés: A cég nem ruhatisztítással foglalkozik!

POLIMA Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
9436, Fertőszéplak Csordahajtó út 801 hrsz.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 08 09005228. Alapítás/Átalakulás: 1991/1995. Tanúsítás: ISO 9001:2000., ISO 14001:2009. Export országok: Románia, Ukrajna, Szlovákia, Hollandia, Ausztria, Németország. Import országok: Lengyelország, Olaszország, Ausztria, Szlovákia, Románia, Csehország. Referenciák: MOL Nyrt., Shell, BM Belvándorlási Hivatal, CBA Kereskedelmi Kft., SCA. Foglalkoztatottak: 18 fő. Tagság: Sopron Megyei jogú város Kereskedelmi és Iparkamara, Győr-Moson-Sopron Megyei Iparszövetség.


Cégünk 1991-ben kezdte meg működését, családi vállalkozásként.
Közösségi higiéniai termékek teljes palettáját forgalmazzuk. Tevékenységünket az egész ország területén végezzük viszonteladók és felhasználók részére.
Higiéniai papír feldolgozásunkat legszélesebb választékban végezzük, akár egyedi igények figyelembevételével is. Előállítunk különféle technologiai célú papírtermékeket is.
Tevékenységünk folyamatainak ellenőrzése 1997-től, ISO 9001-es TÜV-CERT minőségi irányítási rendszert működtetünk.1993-tól export-import tevékenységet folytatunk. Teljes vertikumot működtetünk, termelés, nagy- és kiskereskedelem, házhoz szállítás és szervíz is hozzátartozik tevékenységünkhöz.

Starfol Plusz Csomagolástechnikai és Kereskedelmi Kft.

Cím:
9600, Sárvár Várkerület u. 26.
telefon:
95/520-322
mobil:
95/520-322
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk fő profilja a különböző iparágak csomagolóanyagainak kereskedelme, ezen belül is a fő hangsúlyt az élelmiszeripari csomagolóanyagokra helyezzük.

Cégünk alapítása óta az adott iparágban számos, vezető szerepet betöltő vállalatot tudunk partnereink közt említeni.

Ezekhez a sikerekhez nagyban hozzájárulnak a belföldi és külföldi beszállítóinkkal kialakított jó partneri kapcsolatok.

A csomagolástechnikai újdonságok és a vevői elképzelések figyelembevételével folyamatosan bővítjük az általunk kínált csomagoló eszközök palettáját. Igény szerint teljes körű szolgáltatást nyújtunk a grafikai tervezéstől kezdődően a kész csomagig.

Üzletpolitikánk: szakmai tudásunk legjavával segíteni a legkedvezőbb vevői döntések meghozatalát, figyelembe véve a környezetvédelmi és gazdaságossági szempontokat is.

Hisszük, hogy a vevő orientált gondolkodásmód lehet csakis a siker záloga, kölcsönösen segítve egymás töretlen fejlődését.

Reméljük, weboldalunk segíti termékeink és szolgáltatásaink megismerését. Folyamatos frissítés által naprakész információval tudjuk szolgálni tisztelt internetes látogatóinkat, jelenlegi és leendő üzleti partnereinket.

A.L. Trade Rt.

Cím:
1211, Budapest Gyepsor u. 1.
e-mail:
info@altrade.hu
telefon:
info@altrade.hu
Tevékenység rövid leírása:
Az A.L. Trade Rt. az ipari felhasználású higiéniai termékek piacának egy fiatalabb, ám egyre növekvő szereplője. A cég jogelődjének, az A.L. Trade Kft-nek 2000. év végén történt kiválását a francia tulajdonú, s Kelet-Európa több országában leányvállalatain keresztül jelenlévő A.L. Instruments s.a. hazai társaságából a Laboratoires Anios tisztító- és fertőtlenítőszereit érintő forgalom növekedése, illetve a partnereink szélesedő igényeinek minél magasabb szintű kielégítésére való törekvés indokolta. Cégünk ma saját és külső szakemberekkel, raktározási és szállítási kapacitással rendelkezik. A francia ipari higiéniai piac egyik legjelentősebb szereplőjének, a Laboratoires Anios tisztító- és fertőtlenítőszereinek forgalmazásán túl termékpalettánkon higiéniai és törlőpapírok valamint a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők, élelmiszeripari és szemeteszsákok illetve műanyagkefék szerepelnek. A Laboratoires Anios által kínált termékek mellé a 2001. év közepétől egy hazai, ISO tanúsított vegyipari céggel együttműködésben gyártott termékeket is palettánkba illesztettünk, így kívánva megfelelni vásárlóink költségszempontjainak. Az általunk kínált vegyszerek a felhasználók egészségügyi szempontjaira különös figyelmet fordítva, kizárólag az EU-direktíváknak, egyben a magyar előírásoknak megfelelő hatóanyagok felhasználásával készülnek. Valamennyi, általunk kínált termék az előírt magyarországi hatósági engedéllyel rendelkezik. Szolgáltatásaink teljesebb körűvé tételét célozva az A.L. Trade Rt. vezetése létrehozta az A.L. Control Kft-t, mely cég az eredeti tevékenységi kör, a higiéniai termékek forgalmazása melletti szaktanácsadással, mikrobiológiai mérésekkel és vizsgálatokkal áll ügyfeleink rendelkezésére.

HYGI-SET Budapest Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1131, Budapest Övezet u. 6. I/110.
telefon:
20/942-6895
fax:
20/942-6895

A-K Irodatechnikai és Irodaberendezési Bt.

Cím:
1134, Budapest Szabolcs utca 32-34. II/207.
telefon:
239-5633
telefon:
239-5633

Tailor & Sons 2000 Company

Cím:
1037, Budapest Bécsi út 343.
telefon:
250-2143
telefon:
250-2143
Tevékenység rövid leírása:
A T&S által gyártott és forgalmazott PRIMO termékcsalád mellett egyre jelentősebb szerepet kap a hálózati partnereink kérésére gyártott úgynevezett ?Private Label" háztartási papírtermékek szortimentje. Az eddig elnyert projektek között említhetjük a METRO ?ARO" toalettpapírját, a PLUS ?Spagat" termékeit, a CBA márkájú toalettpapírokat és a Vianni sajátmárkás papírtermékeit. Bérmunkát is felvállalunk akár export, akár belföldi vonatkozásban.

Csóker 60 Kft.

Cím:
3000, Hatvan Kölcsey ut 17
telefon:
37/541485
fax:
37/541485
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 2000-ben alakult, létrehozását egy 1996-tól működő és folyamatosan bővülő egyéni vállalkozás alapozta meg. Fő tevékenységünk a papír-írószer és irodatechnika valamint ipari és háztartási higiéniai termékek nagykereskedelme. Végfelhasználói és viszonteladói körünk a társaság dinamikus fejlődésének köszönhetően közel országos hálózattá nőtte ki magát. Jelen vagyunk Heves-, Pest-, Jász-Nagykun-Szolnok-, Fejér- , Nógrád- , Veszprém- , Somogy-, Baranya-, Bács-Kiskun-, Borsod-Abaúj-Zemplén-, Komárom-Esztergom-, Győr-Moson-Sopron-, Békés-, Hajdú-Bihar- és Tolna megyében.

Forgalmazott termékeink
papír- írószer,
számítás- és irodatechnika,
higiéniai papírok és adagolók,
ipari és háztartási törlőkendők
tisztítószerek,
vegyi áruk-védőruhák.
Termékskálánk bővítése céljából 2004 júniusától megkezdtük a ZVG Zellstoff-Vertriebs-GmbH & Co. által gyártott termékcsaládok forgalmazását, Magyarország kizárólagos importőreként. A széles termékskálán szerepelnek irodai, klinikai, higiéniai, ipari törlőkendők, védőmaszkok, védőruházatok és ezek kiegészítői. 2006-ban felvettük a kapcsolatot az olasz Papergroup s.p.a. papírgyárral is, ahonnan kiváló minőségű Tenerella márkájú, 100% cellulóz törlőkendőket, toalettpapírokat és egyéb tisztítókendőket importálunk. Magyarországi forgalmazóként az olasz cég teljes termékpalettáját kínáljuk. Higiéniai termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, így a ZVG és Tenerella mellett már Bokk Paper termékek közül is válogathatnak vevőink. A Bokk-Net Kft-vel való több éves folyamatos kapcsolat után ugyanis 2009 májusától hivatalos márkaképviselet lettünk. Raktárkészletünk lehetővé teszi vevőink megrendelésének azonnali vagy legkésőbb 2-3 napon belüli teljesítését. A rendelés megkönnyítésére rendszeresen frissített weblapunk, színes katalógusaink és üzletkötőink állnak vevőink rendelkezésére. Célunk a magas színvonalú, sokrétű, a mindenkori igényeknek megfelelő kiszolgálás.

2009 augusztus 1-jétől számos informatikai szolgáltatást is indítottunk. Foglalkozunk új és használt hardverek és kiegészítők forgalmazásával, cseréjével, teljes számítógép konfigurációk, perifériák, értékesítésével, karbantartásával, illetve elvégezzük számítógépes rendszerek kiépítését és teljeskörű karbantartását:

Vírusirtás
Lemezkarbantartás
Megsérült programok installálása, újra installálása
Teljes számítógép újrainstallálása
A kijelölt gépeken archiválás elvégzése
Hardverek karbantartása
Terveink között szerepel még ebben az évben beindítani a következő szolgáltatásokat is: honlap készítés, webdesign, valamint arculat- és logótervezés.

Hatvan területén és 30 km-es körzetében nettó 10.000 Ft, azon kívül nettó 25.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes!

A feltüntetett árak nettó árak, a 25% ÁFA-t nem tartalmazzák

Irisz Europe Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1044, Budapest Gyertyaláng u. 1.
telefon:
232-1172
telefon:
232-1172
Tevékenység rövid leírása:
1997 óta papír és írószer forgalmazással, valamint honlapunkon található széles termék- és szolgáltatásskálával várjuk kedves vásárlóinkat.
INGYENES TERMÉKKATALÓGUS - FIGYELJE AKCIÓINKAT!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.