Értékelje a céget!
4 találat 1

Lakihegy 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
2310, Szigetszentmiklós-Lakihegy II. Rákóczi F. út 28.
telefon:
24/475-375
fax:
24/475-375
Tevékenység rövid leírása:
A Lakihegy 2000 Kft. 1993-ban alakult. Több, mint 20 000 m2 telephelyünk Szigetszentmiklós határán, Lakihegyen található, az M0-ás Csepel ? Halásztelek leágazástól 500 méterre. A közel 15 éves fennállásunk óta Magyarország legnagyobb használt haszongépjármű kereskedésévé nőttük ki magunkat. Járműparkunkban folyamatosan mintegy 200 eszköz áll a vevők rendelkezésére.

A cég gyors növekedésének köszönhetően 2000-ben a lakihegyi adótorony tövében megnyitottuk saját 8 beállós szervizbázisunkat, mely nemcsak a járműveink javításával, hanem speciális felépítmények összeszerelésével is foglalkozik.

A kelet-európai régió jobb és gyorsabb kiszolgálásának érdekében 2007-ben megnyitottuk új 5000 m2 telephelyünket Romániában, Nagyváradon. Itt folyamatosan mintegy 50 eszköz áll a vevők rendelkezésére.

Hétfő-Péntek: 8-17
Szombat: 9-13

Volvo Hungária Kft

Cím:
1172, Budapest Cinkotai út 34.
fax:
23/513-514
e-mail:
23/513-514
Tevékenység rövid leírása:
RENAULT márkájú haszonjárművek és alkatrészeik forgalmazása generál importori minőségben, országos márkakereskedői hálózaton keresztül.

Cégjegyzékszám: 13-09-082567. Alapítás éve: 1996. Foglalkoztatottak száma: 33 fő. Tagság: Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete, Magyar Gépjármuimportorök Egyesülete, Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara, Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara. Minőségbiztosítás: ISO 9001. Munkaidő: H-P: 8.00-17.30. Márkanevek: RENAULT TRUCKS. IMPORT: Franciaország, Nyugat-Európa.

Sziget-Teher Kereskedelmi Kft.

Cím:
1196, Budapest Nagy Sándor J. 207.
telefon:
357-0040
mobil:
357-0040
Tevékenység rövid leírása:
Nizsnyij Novgorodban a GAZ Rt. szerelő szalagjairól a hazánkban is ismertGazella és Szobol haszonjármű család immáron új kivitelű példányai gördülnekle. A gyártóüzemekben kéthetes rekonstrukciós leállást követően indult meg atermelés. Új robotokat állítottak üzembe a hegesztő sorokon.
Első ránézésre természetesen a kabin formaváltozása a szembeötlő, de mintOleg Filimonov a gyár főkonstruktőre elmondta egy haszonjármű esetébentermészetesen a használati tulajdonságok a legfontosabbak. Ezért a fő figyelmet elsősorban a konstrukció műszaki változtatásaira fordították. A
plató rögzítése és több fődarab változott, mely növeli a teherbírást és javítja a megbízhatóságot. A komplett műszerfal koncepcióját a gyár személyautó típusából, a Volgából vették át. Az új fűtési, szellőzési rendszer valamint az átdolgozott zajszigetelés javítja a vezetőmunkakörülményeit, ezzel nő a közlekedés biztonsága. Az új kabin sokkal esztétikusabb elődjénél de mégis inkább arra hívnánk fel a figyelmet, hogy a változtatások következtében közös egységbe integrálták a fényszórókat és irányjelzőket, továbbá az áttervezett hűtőrács és ütköző javítja a hűtési hatásfokot. A megnövelt méretű motortérben új, nagyobb teljesítményű és környezetbarát motorok elhelyezésére nyílik lehetőség. 2003 végén megjelent az európai eredetű Gazella haszonjármű család az uniósországok járműkereskedőinek kínálatában. Mivel a GAZ gépkocsik az első orosz gyártmányú EU származási feltételeknek megfelelő járművek, érdemes a körülményekkel részletesen megismerkedni: A nizsnyij novgorodi GAZ Rt.szerződést kötött a litván Automasinu verslo centras, röviden AVC részvénytársasággal a Közép és Kelet Európában ismert GAZ könnyű haszonjárművek összeszereléséről.
A Litvániában összeszerelt gépkocsin természetesen a kabin formája a leginkább szembeötlő, mégis a figyelmet elsősorban nem a képen látható részletekre hívnánk fel:
1. Figyelembe véve az érvényben lévő uniós környezetvédelmi normákat ANDORIA" 4CTi90 motor gondoskodik, mely maradéktalanul eleget tesz az előírásoknak.
2. A dízelmotorokon kívül a lengéscsillapítók és a kormánymű szervószivattyúja szintén európai gyártmány, mely kiegészülve azösszeszerelés értéknövekményével biztosítja a járművek EU származásibizonyítványának megszerzését.
3. Természetesen az összeszerelés gondossága és a kiegészítő alváz és üregvédelem garantálja a kifogástalan használati értékű gépkocsi
Mi az, ami változatlan maradt? A típuscsalád átlagon felüli teherbíró képessége, a robusztus konstrukció és a négykerékhajtású modellek terepjáró képessége!

További információt a (36-1)357-0040 telefonszámon kaphatnak.

RENAULT DELTA-TRUCK Kft.

Cím:
2310, Szigetszentmiklós Leshegy u. 13.
telefon:
24/50 22 50
fax:
24/50 22 50
Tevékenység rövid leírása:
Cégünket, a Delta-Truck Kft.-t, 1991-ben azzal a céllal alapítottuk, hogy kiemelkedjen a szektorban akkor még nem általános szolgáltatásokkal, leendő ügyfeleinknek valós megoldásokat nyújtsunk.
Az alapítók, a fuvarozás és szállítmányozás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik kezdettől fogva e vezérgondolat szellemében cselekedtek. Ennek köszönhető, hogy ma már több haszonjármű márkát képviselünk, félpótkocsi kínálatunkban minden elképzelhető felhasználási területre könnyen megtalálható a megfelelő jármű és szervizeink pontos, szakszerű munkájukról váltak méltán elismertté. Ráadásul finanszírozási- és szolgáltatáscsomagjaink az igények széles skáláját lefedik, legyen szó használt járműhöz kötött Casco biztosításról vagy éppen hosszú távú járműbérlésről.
Éppen ebben rejlik cégünk sikerének egyik kulcsa! Igyekszünk ugyanis - mottónknak megfelelően - mindenki számára megoldást kínálni. Legyen szó akár 3,5 tonnás városi kis áruszállítóról, komplett negyven tonnás megengedett össztömegű nyerges szerelvényről vagy éppen billenőplatós építőipari járműről, nálunk a megoldás! Nem számít, hogy új vagy használt járművet keres, hogy saját tulajdont szerezne vagy inkább a bérlet kényelmére vágyik!
Szervizünkben felkészült mesterek keze alatt "gyógyulhat meg" járműve, megrendelt alkatrészét kérésre kiszállítjuk, assistance szolgáltatásunk pedig a nap 24 órájában rendelkezésére áll. Sőt, szervizünkben nem csak javítjuk, de felkészítjük és levizsgáztatjuk járművét - legyen az bármilyen márkájú vagy típusú.
Az értékesítésben sincs ok a panaszra. Ugyanis ma már messze nem csak a Renault Trucks hivatalos márkakereskedése vagyunk, hiszen a városi áruszállítók egyik mércéjének számító Iveco Dailyt is és megbízható forrásból származó, átvizsgált használt járművek folyton változó, ám teljes palettáját kínáljuk. Természetesen félpótkocsi választékunk is jelentősen kibővült az elmúlt évek során. Így ma már a Kögel és a Benalu széles palettája mellett elérhetőek a rendkívüli teherbírásukról ismert Meiller billencsek, és a hűtött szállítmányok mesterének, a Lamberet-nek, a félpótkocsijait is megrendelhetőek nálunk.
Táblás utcai bázisunk biztos pontnak számított sok haszongépjármű tulajdonos számára, azonban az új, 2002 évben megépült szigetszentmiklósi központot örömmel fogadták a nehéz kategóriás járművek üzemeltetői, hiszen az M0 autóút közelsége folytán könnyebben megközelíthetővé vált számukra cégünk. A következő hatalmas lépést a teljesen megújult Táblás utcai telep jelentette, amelyet 2005-ben adtunk át. A budapesti City Truck Center, egy komplett kishaszonjármű szalon, hazánkban akkor még szinte ismeretlen értékesítés formának számított. Sokkal otthonosabb a hangulata egy ilyen központnak, hiszen testközelből találkozhatnak a kiszemelt példányokkal. Fontos szempont ez azon ügyfeleinknél, akiknek nem a fuvarozás a fő tevékenységük.
Többek között rájuk gondoltunk, amikor 1994-ben létrehoztuk a VIA Bérautó Kft.-t. A Delta-Truck teljes termékkínálata, sőt, azon kívül számtalan különböző méretű és rendeltetésű haszonjármű várja a kényelemre és biztonságra vágyó ügyfeleinket. Az egyszerű ügyvitel és az átlátható, tervezhető költségek miatt a tartós bérletet különösen olyan ügyfeleinknek ajánljuk, akik inkább ránk, szakemberekre bíznák a járművekkel járó gondokat, míg maguk a fontosabb dolgokkal, fő tevékenységükkel foglalkoznak. Azokat is tökéletesen ki tudjuk szolgálni, akik egy hirtelen jelentkezett szállítási feladathoz keresnek járművet. Mindegy, hogy egy hatalmas rakterű, ám személyautós jogosítvánnyal is vezethető áruszállító kell a költözéshez vagy több darab komplett nyerges szerelvény egy soron kívüli fuvarhoz, mi mindenre kínálunk megoldást.
Mindezt természetesen nem valósíthattuk volna meg, amennyiben nem magasan kvalifikált, ügyfélorientált gondolkodású szakembereket alkalmazunk. Gondosan megválogatjuk munkatársainkat és nagy gondot fordítunk további képzésükre, fejlődésükre is. Éppen ezért minden feladatkörre külön munkatársakat alkalmazunk, akik saját területükön különösen jártasak, a piac folyamatait és az igényeket ismerik és folyamatosan követik. Legalább ennyire fontos számunkra a cégen belüli csapatszellem folyamatos építése is, mert tudjuk jól, hogy a jó munkahelyi hangulat nagymértékben növelheti az egyéni teljesítményeket.
Reméljük, hogy rövid bemutatkozásunkkal sikerült megtennünk az első lépést egy hosszú távú, kölcsönösen gyümölcsöző üzleti kapcsolat kiépítéséhez.

Cégjegyzékszám: 13-09-090615

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.