Értékelje a céget!
77 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Totalgym Fitness Club

Cím:
1039, Budapest Rákóczi u. 36.
telefon:
250-8640
:
250-8640
Tevékenység rövid leírása:
Szinte minden 2000 m2-en: légkondícionált erősítőterem, teremfutballpályák, aerobic, gyermekmegőrző, jóga, tánc, szauna, szolárium, masszázs, büfé és udvarias kiszolgálás vár Önre a hét minden napján.

Akrobat Original Dance School - Békéscsaba

AIDA HASTÁNC

Cím:
1051, Budapest Arany János u. 10.
telefon:
302232755
:
302232755

Szultana Hastánckellékek Boltja

Cím:
1163, Budapest Thököly út 12.
fax:
405-0295
telefon:
405-0295

Gyöngy Egészségközpont és Szépségszalon

Cím:
1183, Budapest Gilvánfa u. 7.
telefon:
216-6731
telefon:
216-6731

Akrobat Original Dance School - Budapest

Ambient Stúdió - AMIRA HASTÁNC

Cím:
1065, Budapest Lázár u. 7.
telefon:
303434056
telefon:
303434056

Mathias Rex

Cím:
1111, Budapest N/A
telefon:
20/424-1481
telefon:
20/424-1481

Seherezádé Hastánc Stúdió

Cím:
1037, Budapest Bivalyos u. 59.
e-mail:
studio@seherezade.hu
mobil:
studio@seherezade.hu
Tevékenység rövid leírása:
Schäfer Katalin vagyok, 6 éves korom óta (1988) táncolok, Jeszenszky Endre balett intézetében tanultam klasszikus balettet, mely nézeteim szerint minden tánc alapja. (Persze ez akkoriban még nem volt tudatos választás, nővérem íratott be és mennem kellett akkor is amikor inkább motoroztam vagy fára másztam volna.) Később több táncba is belekezdtem jazz-balettól a flamenkóig, de az igazi áttörés 2001-ben érkezett el, ekkor kezdtem hastánccal foglalkozni egy magyar oktatónál. 6-hónapos tánctudással már az Országos Raks Sharki verseny döntőseként, azaz a legjobb 10 táncos között léphettem a színpadra. Lassan körvonalazódott hogy az egyéniségemet jobban tükröző, technikásabb, dinamikusabb, elegánsabb egyiptomi stílus illik hozzám. Tudásomat Egyiptomban fejlesztettem mesterkurzusokon, magánórákon. Több mestertanártól tanultam workshopokon (Raqia Hassan, Mahmud Reda, Aida Nour, Dr Mo Gedawi), de sikerült "egymásra találnunk" Magdy El-Leisy-vel is aki szintén a klasszikus balett jeles képviselőjeként kezdett foglalkozni orientális táncokkal. Sokat tanultam tőle az Egyiptomi folklortól az Andalúz táncokig. Több mesterkurzust szerveztem Magyar országra Magdy El-Leisy-nek és az Art of Orienttel Yasmina Ramzynak segítve ezzel a magyar táncosok fejlődését is. A közel keleti folklór táncok azóta meghatározzák a stúdió profilját hiszen a klasszikus egyiptomi raks sharki mellett autentikus néptáncokat is oktatatok, valamint létrehoztam a Seherezádé folklór csoportot (4 arab fiú, 4 magyar lány) mely országos szinten egyedülálló és igazán kedvelt fűszere a hazai táncos életnek.

2003-ban létrehoztam önálló hastánc stúdiómat ahol lázasan folyik a munka, hogy a legszínvonalasabb produkciók kerüljenek ki a színpadra.

2004-ben az Országos Raks Sharky versenyeny legjobb csoport és legjobb koreográfus díját nyertük meg az Art of Orient csoporttal és még ebben az évben létrehoztuk HOLDKELET-Andalúz táncképek c. előadásunkat, melyet attól kezdve telt házas közönség előtt játszunk a Nemzetközi Merlin Színházban.

2005. májusában megszerveztük az Arabian Nights 3 napos táncfesztivált, külföldi sztárvendégekkel (Hadia, Momo Kadous), arab zenekarral, neves táncruha tervező Hisham Osman divatbemutatójával, mesterkurzusokkal, arab ételekkel.

Raks sharki koreográfiánk bejutott a legjobb 7 közé, folklór csoportom ebben az évben országos III. helyezést ért el és egyedülálló folklór estjeink azóta népszerűvé váltak, külföldre is kaptunk meghívást.

2005. júniusában a kairói Ahlan Wa Sahlan fesztivál és világverseny II. helyezettje lettem szóló kategóriában az Art of Orient pedig bezsebelte a legjobb csoport díját.

Jelmondatunk "Mesélj a tánccal!" egészében kifejezi azt amit a tánc jelent nekem, egy zene megelevenedését a mozdulatok nyelvén. Szeretem ha egy tánc kommunikatív és sokat mondó, ha a mozdulattal kifejezünk egy-egy érzést vagy gondolatot és nem csak üres technika van a színpadon. Így érzem igazán, hogy átadhatok valamit magamból. Ez minden alkotás célja és bár ez nem megfogható, nem tehető a falra hogy lakásunk dísze legyen, az érzés hogy adtál és valaki befogadta, átélte veled, örökre ott marad. Ez a tánc olyan széles skálán mozog, hogy a lassú, érzelmes mozdulatművészettől a vidám botos táncokig a színházaktól éttermekig bárhol, bármilyen műfajban találkozhatunk vele, és én igyekszem mindenből ízelítőt adni a tanítványaimnak, hogy ők is érezzék amit adhat ez a műfaj nekik, hogy ők is átéljék amit én.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.