Értékelje a céget!
39 találat 1 | 2 | 3 | 4

Budapesti Fesztiválzenekar

Cím:
1123, Budapest Alkotás utca 39/c. IV.emelet
fax:
355-4049
telefon:
355-4049
Tevékenység rövid leírása:
A Fesztiválzenekar ma már nemcsak a főváros hangverseny életének meghatározó alakítója, de visszatérő, ünnepelt vendég a zenei világ legfontosabb központjaiban is.

Petőfi Sándor Művelődési Központ Gödöllő

Művészetek Palotája

Cím:
1095, Budapest Komor Marcell u. 1.
telefon:
555-3002
telefon:
555-3002
Tevékenység rövid leírása:
Budapest és Magyarország régen várt új kulturális intézménye, a Művészetek Palotája megnyitásakor 2005-ben hazánk elmúlt százéves kultúrtörténetének egyik legkiemelkedőbb eseményét ünnepeltük, hiszen ilyen összetett kulturális rendeltetésű épületegyüttes előkép nélküli a 20. századi magyar építészetben. A beruházás úgynevezett ?Public Private Partnership? formában, a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma és a beruházó, a Trigránit Fejlesztési Részvénytársaság együttműködésében valósult meg. A generálkivitelező, az Arcadom Építőipari Zrt. és a tervező Zoboki, Demeter és Társaik Építésziroda számos társtervezővel, szakági konzulenssel dolgozta ki az épület programját és részletes terveit.

A Közép-Európában is egyedülálló létesítmény megteremtőit az a gondolat vezette, hogy a magyar fővárosban, az UNESCO Világörökség-listáján is szereplő Duna-part részeként megszülető Millenniumi Városközpontban álljon Európa új kulturális fellegvára. A cél ambiciózus, ám eléréséhez a Művészetek Palotájában minden meg is található: grandiózus terek, a legkorszerűbb színházi, akusztikai és múzeumi technológia, és mindenekelőtt az az egyedülálló összetettség, amely a legkülönfélébb művészeti ágakat együtt, egy helyen vonultatja fel.

A Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma által az intézmény programjainak összehangolására, szakmai üzemeltetésére alapított Művészetek Palotája Kft. ? jó házigazdaként ? azt is feladatának tekinti, hogy a magyar művészeti élet jeles tagjai mellett a világ minden részéről vendégül lásson művészeket, együtteseket, Magyarországra immár visszatérő, vagy hazánkban éppen először bemutatkozni kívánó előadókat, produkciókat.

Tolna Megyei Önkormányzat Általános Művelődési Központja Pedagógiai, Kulturális és Sport Intézete

Cím:
7100, Szekszárd Bajcsy-Zs. u. 7.
fax:
74/501-070
telefon:
74/501-070
Tevékenység rövid leírása:
A Tolna Megyei Önkormányzat ÁMK intézetei működtetésével a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése megbízásából szakmai szolgáltatásokat végez, módszertani feladatokat lát el a megyében.

Budapesti Akadémiai Kórustársaság

Cím:
1074, Budapest Rottenbiller u. 16-22.
telefon:
20/419-1293
:
20/419-1293

Pesti Vigadó

Cím:
1051, Budapest Vígadó tér 2.
telefon:
318-4619
:
318-4619
Tevékenység rövid leírása:
A Vigadó Galéria a kortárs magyar képző-, ipar- és fotóművészet nélkülözhetetlen szakmai bemutatóhelye, ahol az élő művészet bemutatása a cél.

Kodály Zoltán Zenepedagógiai Intézet, Kecskemét

Budapesti Monteverdi Kórus

Cím:
1111, Budapest N/A
:
:

Déryné Művelődési és Ifjúsági Központ

Cím:
5300, Karcag Dózsa Gy. u. 5-7.
telefon:
59/503-224
e-mail:
59/503-224
Tevékenység rövid leírása:
Karcag 23.000 lakosú alföldi kisváros Jász- Nagykun- Szolnok megyében. Lakosai eloszeretettel tartják városukat a Nagykunság fovárosának.
Déryné Művelodési és Ifjúsági Központ önálló jogi személy, részben önálló önkormányzati költségvetési szerv. Feladatai ellátásához a Karcag Városi Önkormányzat által biztosított támogatással és saját bevételekkel rendelkezik. A rábízott önkormányzati vagyonnal - a hatályos jogszabályok keretén belül - önállóan gazdálkodik. Kötelezettségeinek teljesítéséért anyagi felelosség terheli. A Déryné Muvelodési és Ifjúsági Központ a város egyetlen közművelodési intézménye egységes szervezetben működteti:

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.