Értékelje a céget!
14 találat 1 | 2

Londa Kosmetik Kft.

Cím:
1113, Budapest Nagyszőlős u. 7.
telefon:
209-1255
fax:
209-1255

Jókai Biocentrum

Cím:
1042, Budapest Árpád út 77.
telefon:
369-2461
:
369-2461

Ramexa Rt.

Cím:
5000, Szolnok Városmajor út 8.
telefon:
56/422-205
telefon:
56/422-205

HajDoktorBolt

Cím:
1052, Budapest Galamb u. 4.
telefon:
40200477
telefon:
40200477
Tevékenység rövid leírása:
A szép, egészséges és dús HAJért!
Nyitva vagyunk:A hét köznapjain: 10-18h-ig
szombaton: 9-13h-ig1. Állapotfelmérés
Belsőleg:2. Méregtelenítés (detoxikáció)
3. Bélflóra-regeneráció (enteriális felkészítés)
4. Vitaminkúra (segítő láncszemek)
5. Feltáplálás (nutríció)
6. Karbantartás, szintentartás, belső prevencióKülsőleg:7. Megfelelő mélytisztítás
8. Tápláló ápolás - pakolások
9. Haj és fejbőr protekciója
10. Életöröm1. Az első és legfontosabb lépés a páciens állapotának alapos és szakszerű feltérképezése.Belsőleg: vérkép, endokrinológiai, genetikai, góckutató, gasztro-enterológiai, illetve onkológiai vizsgálatok.
Külsőleg: mikrokamerás és manuális vizsgálatok, valamint szakértő, szabad szemmel történő probléma-megállapítás a páciens alapos és szakszerű kezelésének érdekében.2. Méregtelenítés:Azért fontos méregtelenítenünk a szervezetünket, mert a mérgek gátolják a szervezet tökéletes működését és a tápanyagok optimális felszívódását. Ez történhet gyógytea keverékekkel, yucca-kúrával, a manapság divatos colon-hidroterápiával, megfelelő fűszerekkel, ásványvizek, valamint detoxikáló hatású gyümölcs- és zöldséglevek fogyasztásával kúraszerűen 1-4 hónapon át. A rendszeres, pihentető alvás, relaxálás, testmozgás, masszírozás, a gyógyvizes fürdő és a szaunázás is fontos a méregtelenítés szempontjából.A méregtelenítés ajánlott:
Szinte mindenkinek, mert környezetünk erősen szennyezett
Konkrét mérgezés esetén
Rendszeres gyógyszerfogyasztás során
Fertőző betegségek után
Szennyezett vizet fogyasztók számára (lásd nitrátos ivóvíz problémája)
Azoknak, akik szennyezett levegőjű helyen élnek (szinte mindenki)
A fogyókúrázóknak, mert ők fokozott méregtelenítésre szorulnak
Nyirokrendszeri gondok esetén
Ha valaki a munkakörülményeinél fogva állandó szennyezésnek van kitéve (kémiai, biológiai)
Rendszeres stressz esetén3. Bélflóra-regeneráció:A bevitt tápanyag hatóanyagainak kb. 30%-a salakként távozik szervezetünkből. A tápanyag-felszívódási képesség növelése érdekében szükség van táplálkozási szokásaink megváltoztatására. Az emésztőrendszer, de különösen a bélflóra teljes regenerálása történhet probiotikus, rostban gazdag élelmiszerekkel, colon-hidroterápiával, illetve táplálék-kiegészítőkkel kúraszerűen 1-3 hónapon keresztül.Ajánlott:
Antibiotikus kúra alatt és után
Belső fertőzések esetén
Bélgombásodás (candidiasys) esetén
Immunrendszer alulműködése következtében
Hiányos táplálkozás esetén, amikor a bélflóra állománya megsérül (probiotikumok bevitele), amely történhet bizonyos gyógyszerek mellékhatásaként is4. Vitaminkúra - a segítő láncszemek:Vitaminokkal, nyomelemekkel, esszenciális olajokkal és ásványi anyagokkal, melyek táplálék-kiegészítők formájában is bevihetők szervezetünkbe. A vitaminkúra és nyomelem utánpótlás történhet gyümölcsök, zöldségek, valamint bizonyos tejtermékek, olajos magvak és ásványvizek fogyasztásával is. Ne feledjük a vitaminok bármilyen fontosak is, hatásuk az ásványianyagok nélkül mit sem ér. Nélkülük a vitaminok nem működhetnek.Ajánlott:Súlyos és enyhébb hiánybetegségek esetén
Bizonyos biokémiai reakciók gyorsítására/lassítására
A fertőzések immunrendszert terhelő hatása ellen
A bevitt tápanyag jobb hasznosulása érdekében
A szervezet kiegyensúlyozott működése érdekében
Megelőzés céljából5. Nutríció - feltáplálás:Történhet fehérjekúrával. Ehhez mukoproteinek folyamatos és kezdetben nagy dózisú bevitele szükséges, amely fehérjéket tartalmazó ételek, valamint táplálék-kiegészítők rendszeres fogyasztásával érhető el leginkább. Hatékonysága akkor a legjobb, illetve a legtartósabb, ha ezek mellett párhuzamosan és periodikusan (igénytől függően) történik a vitaminkúra alkalmazása is.Ajánlott:
Hiánybetegség esetén
Vegetáriánus étrendűeknél
Aktívan sportolók számára
Külsőleg is tapasztalható tünetek, mint erős hajhullás megállítására, lassítására, a haj szerkezeti és minőségi erősítése és a hajhagymák táplálása, életben tartása érdekében6. Karbantartás:A feltáplálással elért állapot megtartásához elengedhetetlen a szintentartás. A feltáplálás és a szintentartás szorosan összefügg egymással, mindkettő folyamatos jelenlétére van szükség. A szintentartás függ a páciens életvitelétől, táplálkozási szokásaitól, a testmozgás mennyiségétől és típusától, hajviseletétől, öltözködési szokásaitól (sapka, kalap, kendő), haj- és fejbőr-higiéniájától, egyéb betegségektől, öröklött és felvett hajlamoktól, szokásoktól (hajtépés), pszichés tényezőktől, időjárási viszonyoktól, lég -, elektro -, és vízszennyezettségtől.Ajánlott:Mindenkinek, aki elégedett állapotával, illetve a problémákat és a betegségeket meg akarja előzni
Belső prevenció céljából, a betegségek elkerülése miatt7. A megfelelő mélytisztítás és fertőtlenítés, valamint a fejbőr normál flórájának fenntartása:Ez a kültakarónk detoxikációja. A tisztítást fejbőrradírok, mélytisztító samponok, tinktúrák és egyéb szeszek segítségével végezzük, valamint szaunával (akit egészségi állapota ebben nem gátol). A folyamatok sorrendje egyedi, mert minden ember más, alapsémák azonban léteznek. A fertőtlenítő eljárások (pl.: gomba-, tetűirtás, atkátlanítás és egyéb eredetű gyulladások, sebek kezelése) mindig óvatosan végzendők, hiszen túladagolás esetén károsíthatják a kültakarót.Ajánlott:
Annak, aki nem allergiás a fertőtlenítő anyagokra (havi rendszerességgel)
Szennyezett milliőben dolgozók/élők részére
Sok és erős formázóanyagot használók részére8. Tápláló ápolás - pakolások:Vannak készítmények, melyek vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, és a fejbőrt hivatottak táplálni. Ez felszínes, hiszen a bőr mélyebb rétegeibe nem tudunk maradandóan tápanyagokat juttatni, ezért a hatás sem olyan tartós, mint amikor a vérkeringésen át folyik az építőanyagok célhoz juttatása. Ezen termékek pl.: iszappakolások, esszenciális olajok, ampullák, kondicionálók, gyógykrémek, gyógysamponok, gyógybalzsamok, proteinspray-k.Ajánlott:
A stressztől leterhelt szervezetnek
Sportolóknak, testépítőknek
Szépülni vágyók részére
Azaz mindannyiunknak9. A haj és a fejbőr mechanikai, kémiai, biológiai védelme:Figyeljünk, hogy hirtelen hőkülönbségnek ne tegyük ki fejünket/fejbőrünket/hajunkat. Műszálas fejbelit ne nagyon hordjunk, mert irritálhatja, befüllesztheti a fejet. A fülledtség az élősködők melegágya (gombák, atkák, baktériumok, mikroférgek, vírusos eredetű tünetek). Mellőzzük a hajhagymagyilkos sapkák viselését is!A hajat sose tépjük! Hibás fésű - mint eszköz - használata, hibás fésülködési technikák, valamint a túl erős és forró hajszárító szintén kerülendő!
Körömmel-karommal ne gyaluljuk fejbőrünket, erősen ne masszírozzuk, mert a még élő hajhagymáinkat is lemészárolhatjuk!
Vizsgáljuk meg hajtípusunkat, válasszuk ki a megfelelő sampont, balzsamot és hajszeszt, illetve az egyéb hajújjáépítő alkalmatosságot.10. Az Élet-Öröm: a harmónia és a biztonság megteremtése.Az élet fenntartója és újjászülője az öröm. Emberi természetünk, lelkünk és tudatunk megélésére és irányítására akaratunk képes. Génjeink éppen az öröm kifejezőképességével és megélésével kapcsolódnak kulturális evolúciónk részéhez. Szerencsések vagyunk, hogy ezt a minden élő örökségét itt és most átélhetjük. Öröm és együttműködő bizalom nélkül nem jutottunk volna el idáig. Ez olyan természetes, mint a levegő, amit beszívunk. Az élet köldöke az öröm. Az öröm méhe a törődés. A törődés pedig akarat. Túlélni bármit túlél az emberi elme, de az élet minősége több ennél: igény az öröm megtartására.HajDoktorBoltÜzlet és BemutatóteremAzok számára hoztuk létre, akik úgy érzik, hogy többet szeretnének tudni és tenni nemi büszkeségük épsége, emberi szépségük érdekében.
A haj az egyik legintimebb testrész, amelyre nő és férfi egyaránt érzékeny.
Húszas éveinkkel, nem csak a minősége változik a hajkoronánknak, hanem mennyisége is. A férfiaknál ez a probléma még égetőbb, mert a férfias típusú kopaszodás, az androgén alopécia látható jelei szomorú következményekkel járnak.A hajhullással megjelenő testi-lelki problémát az önmentő kényszerelfogadások folyamatosan növelik. Ugye ismerős reakciók ezek: észre sem vettem, engem nem érdekel, megszoktam, ez a férfiasság jele, és még sorolhatnánk a hasonló álmegoldásokat. Ezekkel a hamis probléma-hárító mondatokkal nemcsak a hajunkat veszíthetjük el.
A XXI. század elejére a tudomány elérkezett arra a szintre, amelyről már belelát a hajas problémák közepébe. Megközelítően ismerjük a hajhagymák működését, a haj szerkezetét és a hajtermelés okainak változását.
Az 1990-es évekre megszülettek az első valódi, problémamegoldó terápiás eszközök.
A HajDoktorBolt-ba ellátogató vásárló nem a pénztárcáján keresztül válik törzsvásárlónkká, hanem igényei miatt. Igény, amellyel érkezik, és igény, amelyet a korszerű termékek, kezelési eljárások, eszközök ismertetése/megismerése közben alakít ki magának.
A HajDoktorBolt igyekszik olyan termékskálát és információs rendszert felépíteni, hogy a vásárlónak ne legyen kétsége: itt megoldást talál kezelhető problémájára!
Az orvoskollégák, fodrászok és szépségszalonok által hozzánk küldött vásárlók mindegyike valós hajproblémákkal küszködik és valamilyen formában kezelést, terápiát igényel, vagy csak egyszerűen szeretné megismerni a divat-trend korszerű eszközeit.

Trademen Bt.

Cím:
6724, Szeged Rókusi krt. 42-64. Tesco Áruház / Profi Hajszaküzlet
telefon:
62/466-197
fax:
62/466-197
Tevékenység rövid leírása:
Profi Haj hajápolási szakbolt. Hajszínváltoztatók, hajápolók, bizsuk, ezüstékszerek széles választéka.

Kardosjáték és Dekor

Cím:
1184, Budapest Lakatos út 61-63
telefon:
413-11-76
e-mail:
413-11-76
Tevékenység rövid leírása:
Tekintse meg weboldalainkat: http://www.kardosjatek.hu, www.bolthely.hu/kardosjatek
Cégünk az 1957-es alapítását követően, - több mint három évtizedig - műanyag-feldolgozóként, elsősorban játékgyártással foglalkozott.
A rendszerváltás után, tevékenységünket - szerteágazóan - kibővítettük, elsősorban szilveszteri és farsangi termékek gyártásával és mindezek nagykereskedelmével.
Kínálatunkban - saját termékeinken kívül - megtalálhatók néhány hazai kolléga gyártmányai, melyet árucsere útján szerzünk be, így gyakorlatilag a gyártóval azonos áron tudjuk forgalmazni.
Egyik más irányú tevékenységünk a "Cardy" márkájú kisebb fürdőszoba felszerelési cikkek, kiegészítők forgalmazása. 2003 óta importálunk is. Kínálatunkból jelentős részt tesz ki,
a kiváló minőségű olasz GEMAR, és a spanyol ROYALTEX, LUFIK forgalmazása. A mintegy 4000 féle árut tartalmazó választékunk nagyobb része, most már saját import, melynek meghatározó része,
a játékok mellett, a szilveszteri- farsangi- és partikellékek.
Foglalkozunk még, - külön megrendelésre, sorozatgyártásban - reklámtárgyak készítésével, igény szerint "logózva" vagy képpel, felirattal ellátva. Internetes üzletünk célja, hogy elérhetőségünket, illetve vevőkapcsolatainkat tovább bővítsük.
Természetesen továbbra is várjuk személyesen is vevőinket, de örömünkre szolgál, ha a gyorsan fejlődő internetes árusítással is kiszolgálhatjuk vásárlóinkat!
1184 BUDAPEST LAKATOS út 61 alatti üzletünk EGÉSZ ÉVBEN ÜZEMEL.
1077 BUDAPEST JÓSIKA utca 31 alatti üzletünk,IDŐSZAKOSAN TART NYITVA. Csak a Karácsony-Szilveszter-farsangi szezonban, tehát novembertől-februárig.
MINDKÉT ÜZLET: hétköznap 8-17-ig tart nyitva.
Decemberben hosszabbított nyitvatartás, hétvégeken is!

Láncszem Budapest Kkt.

Cím:
1097, Budapest Gubacsi u. 30.
telefon:
3473-553
fax:
3473-553
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 10 éve importál és értékesít nagykereskedők részére illatszereket a magyar piacon. Legismertebb termékünk az Action Replay Sport termékcsalád. Év végi díszdoboz választékunk 40-50 termék. 2001-től már dekorkozmetikával is foglalkozunk. Kizárólag cégünk által importált termékeket forgalmazzuk.

LUSH Hungary Kft.

Cím:
1055, Budapest Szt. István krt. 1.
telefon:
472-0531
:
472-0531
Tevékenység rövid leírása:
Mindenkinek joga van az egészséges hajhoz, testhez és bőrhöz? avagy ismerd meg a LUSH világát!

Hair Line Fodrászcikk Nagy- és Kiskereskedés

Cím:
2045, Törökbálint Jázmin utca 1.
telefon:
06 80/201202
e-mail:
06 80/201202
Tevékenység rövid leírása:
Cégfilozófiánk

Professzionális fodrász-kozmetikai cikkeket árusító cégünk immáron 1993 óta van jelen a magyarországi piacon. A több mint tíz évet magába foglaló idő alatt folyamatosan arra törekedtünk, hogy a szépségszakmában dolgozók számára állandót és egyedit nyújtsunk egyszerre. Az állandóságot a szakmában méltán elismert márkanevek, úgymint az Alfaparf, Kemon, Jaguar ? fodrász részről ?, illetőleg az Ilcsi Szépítőfüvek, és a Cinecitta ? kozmetikus és sminkes részről ? biztosítja, az újdonságot pedig a divat diktálta fejlődés, a termékek fejlesztése testesíti meg.

Oktatás

A hosszú évek jól rávilágítottak arra is, hogy az anyagok újszerű alkalmazása mellett a technikai fejlődéseket is el kell hoznunk a szépségiparban dolgozók számára. Fodrász részről, ennek szellemében alakult meg az Alfaparf oktatócsapat is, melynek tagjai Molnár Joli, Viola Dóra, Kökény Ferenc, Kiss János James, Dröszler László és Csetneki Sándor Sasa, akik tudásuk legjavát adva évente tartanak bemutatókörutat a fodrászok számára. De mint tudjuk, a bemutatók leginkább a látványos show-elemekre épülnek, ahol a frizura elkészítését nem követhetjük lépésről-lépésre, ezért hoztuk létre Oktatóstúdiónkat a belvárosban, ahol kis csoportokban van lehetőség a tanulásra. Újdonságunk, hogy a kollekciós oktatásokon a vidékről érkezők is könnyedén részt vehetnek, hiszen a megyeszékhelyekről ingyenesen autóbuszokat indítunk, amik aztán haza is szállítják a résztvevőket. A jelentkezéseket minden esetben az országszerte jelen lévő területi képviselőink fogadják, akiktől az újdonságokról, akcióinkról is hallhatnak.

Versenyzés

Az oktatás mellett a versenyzésre is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért cégünk a legtöbb versenyen szponzorként, főszponzorként jelenik meg. Fontosnak érezzük a fiatal nemzedék támogatását, oktatását, versenyeztetését, hiszen ők a jövő fodrászai, ezért a kötelező tananyag mellett az újdonságokat is meg kell velük ismertetni.

Nemzetközi elismerés

Az Alfaparf milánói anyacége, és a világhírű, Richard Thompson mesterfodrász által vezetett Mahogany csapat 2007 eleje óta egy új fejezetet nyitott a szakmában. A méltán elismert csapat már régebb óta szervezett bemutatókat az Alfaparf számára, de a szorosabb együttműködésre most került sor. Ez a hazai fodrászoknak is örömhír, hiszen azóta már többször is jártak Magyarországon a Mahogany tagjai, akik a show mellett oktatást is tartottak, a legújabb divat szerint. További hazai Mahogany fellépések is várhatóak a közeljövőben, de addig is a legújabb kollekciós oktatások zajlanak az Oktatóstúdióban.

Termékeink

Cégünk a szépségszakma két fő szakágára, a fodrászatra, és a kozmetikára specializálódott. Akár az egyikről, akár a másikról lévén szó, a kizárólagos magyarországi értékesítést fontosnak éreztük vásárlóink, és magunk részéről is. A fodrászati és kozmetikai anyagokat gyártó cégek kiválasztásánál törekedtünk a kiváló minőségű termékek kiválasztására, arra, hogy azokat a legkönnyebben lehessen alkalmazni, és nem utolsó sorban a megfizethetőségükre.

Alfaparf

A legelső milánói divatot követő olasz cég festékeit immáron a világhírű Mahogany csapat is alkalmazza. Itthon pedig az Alfaparf oktatócsapat mutatja be a legújabb felhasználási módokat. Festékei, sampon, balzsamjai első osztályúak, a megszokott és megszeretett termékcsaládok mellett pedig mindig jelentkezik aktuális, a trendeknek megfelelő újdonságokkal.

Kemon

A legszínesebb fodrászati termékeket gyártó cég anyagai is nálunk vásárolhatóak meg hazánkban. A szintén Olaszországból származó készítmények tökéletessége Fátrai Krisztina munkáiban is visszaköszön, aki legújabb kollekcióját is a Kemon termékei segítségével alkotta meg, fellépve ezzel a 2007-es londoni Salon-on is.

Jaguar

A festékeken, finis termékeken túl a tökéletes eszköz beszerzése sem utolsó szempont, ezért cégünk a német Jaguar márka termékeit is forgalmazza, melynek fodrászollói, melegvágó ollói, hajszárítói, hajnyírógépei a modern hajvágás alapját szavatolják.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.