Értékelje a céget!
22 találat 1 | 2 | 3

Banu-Szer Kft.

Cím:
4400, Nyíregyháza Vasgyár u. 14.
telefon:
42/413-121
e-mail:
42/413-121
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 10 éve tevékenykedik a gázipar területén. A gázvezeték építéstől a gázkészülék javításától a forgalmazásáig, nyomásszabályzóktól a konyhai berendezésektől az épületgépészeti tevékenységig bezárólag állunk rendelkezésére! Partnereink: polgármesteri hivatalok, MOL Rt., Kalevala Kft., Stragbag Kft., Otek Kft., Ref. Hotel Európa, Rolling Rock, stb.

Ker-Iparos Konyhatechnológiai Kereskedelmi Kft.

AGRIKON-ALFA Ipari és Kereskedelmi Kft

Cím:
6000, Kecskemét Külső Szegedi út 136.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Az AGRIKON-ALFA Kft. 1994 óta foglalkozik rozsdamentes nagykonyhai berendezések tervezésével, gyártásával, forgalmazásával.
A kiváló minőséget szem előtt tartva - az angliai SISSONS cég, valamint a társaság szakembergárdájának több évtizedes gyártási kultúrájára alapozva - honosította meg termékelőállítását, a vendéglátóipari és kórháztechnológiai beruházások szolgálatába szegődve.
Ma már az egyre bővülő termékválasztékot a cég nem tudja kizárólagosan a SISSONS Co. félkész termékeire építeni, ezért elsősorban német és holland beszállítói kört igénybe véve egészíti ki alkatrész-szükségleteit.
Az AGRIKON-ALFA Kft. forgalmazza továbbá az amerikai központú COMPONENT HARDWARE GROUP INC. (CHG) nagykonyhai berendezések kiegészítő alkatrészeit is. A termékskálában a csaptelepektől a rozsdamentes kiegészítő alkatrészekig minden megtalálható

Vinto Kft.

Cím:
7400, Kaposvár Petőfi utca 11.
telefon:
82/422-230
fax:
82/422-230
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a 90-es évek eleje óta kizárólagos forgalmazója több olaszországi gyártó cégnek. Közvetlenül a gyárakkal állunk kapcsolatban, így a közvetítők kizárásával tudjuk elérni a legkedvezőbb árakat. A Vinto Kft. jelentős viszonteladói hálózatot épített ki Magyarországon. Üzleteink az ország szinte valamennyi nagyvárosában megtalálhatók, de jelen vagyunk Romániában és Szerbiában is. Profilunk jelentős részét sörgyárak, cukrászdák, fagylaltozók, pizzériák, bárok, éttermek berendezései alkotják.
Termékskálánk magában foglalja, a klasszikus értelemben vett sütő-, főző készülékeket, hűtés- és légtechnikai berendezéseket, mosogatógépeket, rozsdamentes bútorzatot és egyéb konyhai előkészítő- és feldolgozó kis gépeket is, de az egyedien felmerülő igények kielégítésében is segédkezünk.

A-Klíma Kft.

Cím:
2030, Érd Könyves Kálmán u. 56
fax:
23/367-847
telefon:
23/367-847
Tevékenység rövid leírása:
Szolgáltatásaink:
-klímatechnika tervezése,kivitelezése,
-klímaberendezések értékesítése,
-karbantartása,
-hűtéstechnika,
-tartozékok (hűtőkamra,hűtőpult,klímaberendezés)

Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

Gasztroszit Vendéglátóipari és Kereskedelmi Bt.

Charlei Hűtő Bt.

Cím:
4283, Létavértes Kassai u. 1/c.
telefon:
52/376-294
fax:
52/376-294
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1993-ban kezdte kereskedelmi tevékenységét használt háztartási hu^to~készülékek importjával.

1996-tól termékpalettánk import ipari és kereskedelmi hu^to~berendezésekkel bo~vült.

2004-to~l megkezdtük az új kereskedelmi hu^to~berendezések importját Lengyelországból, valamint Törökországból, cégünk a lengyelországi Igloo hu^to~készülékgyár termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója lett.

2006-ban megnyílt új debreceni bemutatótermünk, 2007-ben pedig ártándi központunk, ahol új termékekkel várjuk vásárlóinkat.

Kiterjedt nemzetközi kapcsolataink és szélesköru^ magyar viszonteladói hálózatunk segítségével arra törekszünk, hogy ügyfeleink igényeit maradéktalanul kielégítsük.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.