Értékelje a céget!
80 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Max-Carsped Kft.

Cím:
1106, Budapest Jászberényi út 96.
telefon:
262-6734
fax:
262-6734
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk vállalja sérült autók szállítását. A Mazda-tulajdonosoknak 10% kedvezmény, igény szerint használt autó beszerzése, adása, vétele. Rendelésre Ausztriából, Németországból, Svájcból, Franciaországból alkatrész-beszerzés!

Balu Elektronik Kft.

Cím:
8440, Herend Árva u. 1.
telefon:
88/401-254
fax:
88/401-254

Sátorváros Kft - Kiskunmajsa

Cím:
6120, Kiskunmajsa Fő utca 126.
telefon:
77/481-023
:
77/481-023

Cooltech Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

Cím:
2315, Szigethalom Szabadkai u. 74.
:
:

KUN Kft.

Cím:
1103, Budapest Gyömrői út 63.
telefon:
431-7400
:
431-7400

Hír-Tec 11 Kereskedelmi Kft.

Cím:
4024, Debrecen Petőfi tér 20-21. fsz. 9.
telefon:
52/540-130
telefon:
52/540-130

Sátorváros Kft - Kiskunhalas

Cím:
6400, Kiskunhalas Semmelweis tér 27.
telefon:
77/426-136
:
77/426-136

Alfa-Klíma Kft.

Cím:
6724, Szeged Kossúth Lajos sgt. 113.
fax:
62/472-242
mobil:
62/472-242
Tevékenység rövid leírása:
az ALFA-KLÍMA Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az alábbi tevékenységekkel tud ügyfelei rendelkezésére állni:

Klímaberendezések forgalmazása és telepítése több típusban, garanciával. Vállaljuk a már telepített klímaberendezések karbantartását és garancián túli javítását is.az általunk forgalmazott klímaberendezések között megtalálhatóak az egyszerű oldalfali klímaberendezésektől kezdve, a nagyobb rendszerekhez csatlakozó folyadékhűtő berendezésekig minden. Foglalkozunk komplett hűtő-fűtő fan coil-os rendszerek kivitelezésével és a hozzá szükséges fan coil berendezések forgalmazásával is. De a manapság egyre inkább előtérbe kerülő multi klímarendszert is tudunk kínálni Ügyfeleink részére.
Légtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése bármilyen célra. a légtechnikai munkáknál különböző lehet a rendszer a rendeltetése, amely különböző megoldásokat igényel. a rendszerek tervezésekor nagy hangsúlyt fektetünk az Ügyfél igényeinek kielégítésére, hogy később a rendszer úgy működjön, ahogy azt Ügyfelünk elképzelte. a rendszerek kivitelezését nagy tapasztalattal és magas minőséggel végezzük.
Központi porszívó rendszerek tervezése, forgalmazása, telepítése. Ma már egyre többen gondolják úgy, hogy a por, és atka mentes környezet érdekében központi porszívó berendezést telepítenek épülő családi házukba, vagy társasházi lakásukba. Ezen Ügyfeleink igényeinek kiszolgálására igen jól és megbízhatóan működő porszívórendszert tudunk kínálni, amellyel kis lakásoktól kezdve a nagyobb házakig, panziókig mindenfajta épület takarítható.
Cégünk 2002. február 06.-án alakult Betéti Társaság formában. Megalakulásunkkor csak a klímaberendezések forgalmazásával és telepítésével foglalkoztunk. Megalakulásunkkal egy időben szerződést kötöttünk az LG klímaberendezések magyarországi képviselőjével. Kapcsolatunk az eltelt idő alatt kiváló lett, amivel elértük, hogy kiemelt viszonteladói lettünk a márkának Szegeden és vonzáskörzetében. Ügyfeleink részére ez azért fontos, mert megnyugtató háttérrel rendelkezünk az LG klímákat illetően. (Esetleges garanciális problémákat jól tudjuk orvosolni.)
a légtechnika, mint a légkondicionáláshoz erősen kapcsolódó iparág jött be a tevékenységi körünkbe. Bármilyen rendszert kiváló minőségben, nagy tapasztalattal tudunk kivitelezni. Légtechnikát különböző helyeken alkalmaznak, különböző célokra, ezért a rendszerek mindig egyediek. Van ahol csak szellőztetés a cél, van ahol káros anyagokat kell elszívni, van ahol a kellemes hőmérséklet és légminőség biztosítása a cél. Mi minden lehetséges rendszerre tudunk megoldást kínálni.
az eltelt idő alatt nagyon sok Ügyféllel kerültünk kapcsolatba, akik további Ügyfeleket küldtek hozzánk, így cégünk folyamatosan gyarapodott. a folyamatos fejlődésnek köszönhetően hamar eljutottunk odáig, hogy cégünk működési formáját megváltoztassuk, és így 2004. február 12.-e óta Kft.-ként működünk.
Termékkörünket is fejlesztettük, így felvettük palettánkra a központi porszívó berendezéseket és az elektromos kapumozgatókat. Ezek a termékek nagy népszerűségnek örvendenek manapság. Így Ügyfeleink már nálunk is megtalálják ezeket a berendezéseket. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a központi porszívó és kapumozgató családunk is éppen olyan magas műszaki színvonalat képvisel, mint az általunk forgalmazott más termékek. Természetesen foglalkozunk ezen termékek telepítésével is, biztosítva ezzel azt, hogy a készülékek rendeltetésszerűen tudjanak működni Ügyfeleink megelégedésére.
Szakembergárdánk nagyon magas szinten végzi feladatát, köszönhetően a több éves tapasztalatnak, és a különböző tanfolyamoknak, szakvizsgáknak, melyeken szerelőink részt vesznek.
akár mottónk is lehetne, hogy szerintünk csak úgy lehet sikeres egy vállalkozás, ha az Ügyfeleit magas szinten akarja kiszolgálni, és a termékek, valamint a végzett munka minősége is kiváló. Ezzel biztosítva, hogy cégünk jó híre mind több leendő Ügyfélhez jusson el.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.