Értékelje a céget!
85 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Apró Hús Húsfeldolgozó és Kereskedelmi Kft.

Cím:
7754, Bóly Ady Endre u. 26.
telefon:
(69) 368-583
telefon:
(69) 368-583

Bakonszegi Awassi Rt.

Cím:
4164, Bakonszeg Hunyadi u. 83.
telefon:
70/311-9951
telefon:
70/311-9951
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk egy Magyarországon egyedülálló juh vertikummal rendelkezik, tejelő juhászatunk tejét saját sajtüzemünkben dolgozzuk fel, illetve megjelentünk különböző juhhús termékekkel is. Forgalmazott márkák: Márton, Gyergyói, Csíz, Juhász.

Art-Ker Plusz Kft.

Cím:
2600, Vác Görgey Artúr u. 1.
fax:
99-320-271
telefon:
99-320-271
Tevékenység rövid leírása:
A soproni, szombathelyi, illetve váci kis- és nagykereskedelmi egységeink tevékenységi területe Győr-Moson-Sopron és Vas megye. Cégünk hús- és húskészítmények, tej és tejtermékek kiszállítását és értékesítését végzi az érintett megyékben működő közértek, kis- és nagykereskedelmi vállalkozások, üzletek, közületi konyhák, büfék részére. (Magyarország legnagyobb beszállítóival működünk együtt.)

Farnetani Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1171, Budapest Lokátor út 15.
telefon:
254-04-80
fax:
254-04-80
Tevékenység rövid leírása:
A Farnetani Hungaria Kft 1994-ben alakult Budapesten. A cég tulajdonosai olasz és magyar üzletemberek, akik nagy lehetőséget láttak abban, hogy olasz élelmiszerekkel és italokkal bővítsék a magyar piacot. A megalakulásunk óta cégünk lépésről-lépésre folyamatosan fejlődik, az egyre bővebb terméklistánkkal, célunk, hogy minél szélesebb körű szolgáltatást nyújtsunk partnereink részére.

Cégünk alaptevékenysége olasz tészták, lisztek, paradicsomkészítmények, gyümölcskészítmények, szószok, krémek, olívabogyók, zöldség konzervek, gombák, specialitások, tenger gyümölcsei, rizsek, sajtok, húskészítmények, olajok, ecetek, fűszerek, édességek, kávé, borok, pezsgők, röviditalok, koktélszirupok, sörök, ásványvizek és üdítők, teák és forrócsokoládék importálása és forgalmazása. Hosszú és céltudatos munka eredményeként olyan világmárkák kizárólagos forgalmazási jogát is sikerült megszereznünk, mint a San Pellegrino ásványvíz, a De Cecco tészta, vagy a Fernet Branca gyomorkeserű.

Kezdetben cégünk elsődleges célja a budapesti éttermek, hotelek igényeinek kielégítése volt, ma már azonban egyre bővül partnereink száma, kereskedelmi tevékenységünk szinte lefedi az egész ország területét.

Értékesítési tapasztalataink, és a vevő központú marketingstratégiánk alapján, szeretnénk partnereink igényeit teljes mértékben kielégíteni. Értékesítési koncepciónk szerint célunk, hogy a vevőknek minél szélesebb választékot és minél nagyobb kényelmet biztosítsunk. Szeretnénk termékskálánkat tovább bővíteni, hogy a kedves vásárlók egy helyen, több választék közül, kényelmesen vásárolhassanak.

Jelenlegi partnereink között tudható első osztályú szállodák, mint például a Kempinski Hotel, a Four Seasons, a Mariott Hotel, stb., Budapest legnívósabb éttermei, mint a Gundel, az Alabárdos, a Leroy-hálózat, a Biarritz, a Gerbeaud, a Fausto?s étterem, továbbá stabil partnerünk a teljesség igénye nélkül a következő pizza-hálózatok: San Marzano, Il Treno, akik napi szinten vásárolnak tőlünk.

A Farnetani Hungaria Kft legfontosabb jövőbeni célja, hogy bő termékkínálattal, magas szintű szolgáltatással és kedvező árakkal megtartsa a már megszerzett vásárlókörét és megszerezze a potenciális vásárlók bizalmát.

Maus Kft.

Cím:
6725, Szeged Kálvária sugárút 87.
telefon:
62/551-400
:
62/551-400
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk 1991-ben kezdte meg működését, jelenleg a CBA üzlethálózatának beszállítói vagyunk.

Somogyi Strucctenyésztők Egyesülete

Cím:
8614, Bálványos József Attila u. 31.
telefon:
84 365097
fax:
84 365097
Tevékenység rövid leírása:
Az egészséges étrend, egészséges táplálkozás alapanyaga A strucchús, a vörös húsok kategóriájába tartozik, megjelenésében a marhahúsra emlékeztető, de annál valamivel sötétebb. Alacsony zsír- és koleszterintartalma miatt fogyasztása feltétlenül javasolt gyermekeknek, várandós és szoptatós anyáknak, diétázóknak, sportolóknak,szív-és érrendszeri betegségekben, illetve magas vérnyomásban szenvedőknek. A strucchús magas vas- és fehérjetartalma alapján mindenképpen az egészséges táplálkozás, egészséges étrend alapanyagául szolgál. Kuriózumképpen említhető, hogy 100 gramm strucchúsban ,háromszor annyi vastartalom van, mint a csirke, a sertés vagy akár a hal húsában, mégpedig olyan formában, hogy az emberi szervezetbe hoszszadalmas tranzakciók nélkül -azonnal be tud épülni, és elősegíti a vörösvértestek képződését.A strucc húsának jellegzetességei. A strucc húsa alkalmas az általunk eddig ismert és fogyasztott összes húsétel elkészítésére. Saját, jellegzetes íze van minden testrészének, mely vadhúsra emlékeztet. A hús színe vörös, a fiatal marha húsára hasonlít. Kalória és energia szegény, koleszterin tartalma kicsi. A hús rostjai között nincsenek zsírszövetek.
A felhasználásra kerülő húst ajánlatos az elkészítés előtt 24 órával bepácolni. Felhasználáskor 5-10 dekagrammal többet számítsunk a szokásos adagnál. A strucc étkezési célra felhasználható részei: ALSÓ COMB: a marhalábszárhoz hasonló, inas hús. Elsősorban pörköltnek, levesnek, apró és darálthúsnak kiváló. FELSŐ COMB: az izomkötegeket könnyen szét lehet választani. lehártyázva, szeletelve kitűnő steak! A HÁT HÚSA: színhús, amelye minden húsételnek alkalmas. Hasonló a marhafelsálhoz. NYAK: ugyanannyi csigolyából áll, mint a csirke nyaka, de sokkal több hús van rajta. A marhafarokra megtévesztésig hasonlít. Rendkívül jó leves főzhető belőle. ZÚZA: a szárnyasok zúzájára hasonlít, de lényegesen nagyobb, kb. 1-1,5 kg. A belőle készült pörkölt igen kiadós. MÁJ: súlya 1-1,5 kg. Mindenféle májétel elkészíthető belőle. Puhább mint a többi máj, jellegzetes íze miatt különleges csemege! SZÍV: szintén a szárnyasokhoz hasonló, de nagyobb azoknál. Elkészítésének módja is hasonló. GYOMOR: a marhabendőhöz hasonlít de annál húsosabb. A pacal kedvelői imádni fogják! Elkészítése ?delikátesz volta miatt ? új kihívást jelent a konyha magyar mestereinek! Itt a lehetőség számukra, hogy új ételeket alkossanak, nevük minél előbb ismert legyen a gasztronómia szerelmeseinek körében. Az alapító tagok az egyesületet a hazai strucc- és pulykatenyésztés alapelveinek figyelembe vételével a strucctenyésztés elterjesztésének elősegítésére, támogatására, a somogyi strucc- és pulykatenyésztők összefogása érdekében hozták létre, az 1997. évi CLVI. tv. 26.§ c/.3., 4., 8., 9. pontjára figyelemmel közhasznú jelleggel. Az egyesület célja továbbá a strucc- és pulykatenyésztés, valamint sturcchús fogyasztás népszerűsítése, ami az egészséges étrend egyik alapanyaga. Az egyesület népszerűsíteni kívánja ismeretterjesztő előadásokon, szakmai anyagok segítségével az egészséges, koleszterinszegény strucchús fogyasztását, aminek segítségével könnyen kialakíthatja saját egészséges étrendjét. Az egyesület céljai megvalósítása érdekében ismeretterjesztő, oktatási rendezvényeket szervez más futómadár szervezettel. Az egyesület feladata :Az egyesület feladata szakmai tanácsadás nyújtása, bemutatók, képzések, előadások szervezése, kiadványok megjelentetése, a megyében strucctenyésztéssel foglalkozók érdekeinek képviselete. Feladatul tűzi az egyesület a korszerű természet- és környezetbarát strucc- és pulykatenyésztési és tartási technológiák, eljárások kidolgozását, ismertetését, terjesztését, az állatvédelem keretei között a strucc haszonállatkénti elismertetését, valamint a struccvágóhidak munkájának segítése, ellenőrzése. Az egyesület bármely szolgáltatásából bárki részesülhet, a szolgáltatásokról és azok igénybevételének módjáról szórólapokon, szakfolyóiratokban, valamint az egyesület székhelyén kifüggesztett közleményekben tájékoztatja az érintetteket. Egyesületünket azért alapítottuk, hogy koordinálja elsősorban a somogyi ill. más megyékben lévő strucc tenyésztését, nevelését, értékesítését, különös tekintettel 10-12 hónapos vágóállatok egész évben történő értékesítésére. Mielőbb elérni, hogy az állományunk, minősített BIO állat legyen. Hosszútávú 5 éves szerződéssel biztosítani az Unios piacot, elérni a legmagasabb felvásárlási árakat, minden részét értékesíteni a madaraknak. Kérdéseikkel forduljanak bizalommal hozzánk, a kapcsolat menüben.Strucchúsban az egészség! A strucc a legnagyobb testű madár, azonban nem tud repülni. Viszont 70 kilométer/óra futósebességével elnyerhetné a leggyorsabb kétlábú megtisztelő címet. Az 1900-as évek közepén tanulmányok sora számolt be tetszetős küllemű és egészséges vörös húsa fogyasztásának előnyeiről. Vizsgálatok igazolták, hogy a porhanyós, omlós strucchús érzékelhetően szaftosabb, lédúsabb a többi vörös húsnál, függetlenül az elkészítés módjától. Fogyasztása is igazi gasztronómiai élvezetet nyújt, az egészséges étrend, egészséges táplálkozás alapanyaga. Könnyen emészthető ,Kísérletekkel bizonyították, hogy a strucchús 77 százalékos víztartalmának túlnyomó többsége celluláris víz, amely magában az izomsejtben található, így a sütés-főzés során sem veszik el. Ezért emészthető könnyebben, mint vöröshús-társai. Feltehetően ezek a felismerések vezettek oda, hogy világszerte rohamosan növekszik az érdeklődés a marhahúsra emlékeztető, de még annál is sötétebb vörös strucchús iránt. Magyarországon 2000-ben 256 struccfarmot tartottak nyilván, s úgy tűnik, az óriás madár tartása nálunk is életképes alternatíva a mezőgazdasági vállalkozók számára. A fogyasztóknak pedig a strucchús egy kis változatosság megszokott étrendjükben. Akik már kóstolták, azok bizonyára "bennfentesként" emelik le az üzlet polcáról, mert ismerik és értékelik semmivel össze nem téveszthető zamatát. Azoknak, akik csak most barátkoznak a gondolattal, nem árt tudni, hogy a strucc húsának fehérjetartalma vetekszik a csirkéével, zsírtartalma és kalóriaértéke minimális, koleszterintartalma pedig csak fele, mint a csirkének. Vasban, foszforban, magnéziumban, káliumban gazdag, ezért a szakemberek különösen ajánlják várandós, szoptatós kismamáknak, diétázóknak, sportolóknak, testépítőknek, szív- és érrendszeri betegségben, magas vérnyomásban szenvedőknek, emésztési zavarokkal, bélpanaszokkal küszködőknek.

Tellér Élelmiszer Nagykereskedelmi Kft.

Cím:
1239, Budapest Nagykőrösi út 353.
telefon:
814-5300/354
e-mail:
814-5300/354

Zalahús Rt.

Cím:
8900, Zalaegerszeg Balatoni út 5-7.
fax:
92/506-799
telefon:
92/506-799
Tevékenység rövid leírása:
A ZALAHÚS Rt. alapanyag-termeléssel, felvásárlással, sertés- és marhavágással, csontozással, húskészítmény előállítással és értékesítéssel foglalkozó, 100%-os magyar tulajdonban lévő részvénytársaság.

Délhús Rt.

Cím:
6500, Baja Keleti körút 26.
fax:
79/527-450
telefon:
79/527-450
Tevékenység rövid leírása:
A DÉLHÚS RT. modern, dinamikus nemzetközi élelmiszeripari vállalat, melynek fo profilja éloállatok vágása és feldolgozása, valamint húskészítmények és gyorsfagyasztott termékek gyártása és értékesítése. Cégünk kizárólag ellenorzött alapanyagokból, modern húsipari technológiák felhasználásával, legszigorúbb higiéniai követelményeket is kielégíto körülmények között készíti fogyasztóbarát termékeit. Termékeink előállítását a legmagasabb szintű minőségbiztosítási rendszerrel ellenőrizzük. Feladatunk folyamatos termékfejlesztéssel ? igazodva a fogyasztási szokások változásaihoz ? megfelelni az egészséges táplálkozási feltételeknek.

Hax Élelmiszeripari Rt.

Cím:
6724, Szeged Pacsirta u. 1.
telefon:
62/493-933
fax:
62/493-933
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk tevékenysége az alapanyag ( élőállatok, nyers húsok stb. ) beszerzésén és bérmunkában történő feldolgozásán , valamint a képződő termékek értékesítésén alapul.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.