Értékelje a céget!
20 találat 1 | 2

Miskolci Hűtőipari Rt.

Cím:
3527, Miskolc Fonoda u. 8.
telefon:
46/501-440
fax:
46/501-440

Mirsa Hűtőipari Rt.

Cím:
2730, Albertirsa Baross u.78.
telefon:
53/570-123
fax:
53/570-123
Tevékenység rövid leírása:
A MIRSA RT. különféle gyorsfagyasztott zöldségek és gyümölcsök, valamint tésztafélék gyártásával foglalkozik. A hűtőház 1984-ben kezdte meg működését Albertirsán, Budapesttől 50 km-re. 1992 óta a vállalat a nürnbergi székhelyű Schöller vállalatcsoport leányvállalataként működött. 2003. januárjától a cég 100%-os magyar tulajdonban van. A MIRSA RT. évente cca. 15.000 to gyorsfagyasztott terméket állít elő, melynek 85%-a zöldségféle, 10%-a gyümölcs és mintegy 5%-a tésztás termék. A gyártási szezon áprilisban a paraj érésével kezdődik és egészen november végéig, a gyökérfélék feldolgozásáig tart. Termékeink az SGS által tanúsított ISO 9001 nemzetközi szabvány alapján készülnek. Üzemünkben teljeskörű HACCP rendszer működik, mely az élelmiszerbiztonságot hivatott szavatolni. Éves termelésünk felét export piacokon, másik felét belföldi piacokon értékesítjük. Főbb partnereink exportban az EU országai, de jelentős mennyiséget értékesítünk Kelet- és Közép Európában, valamint tengerentúli piacokon is. Belföldön gyorsfagyasztott termékeinket a nagy élelmiszerláncoknak, kis- és nagykereskedőknek, vendéglátóipari egységeknek egyaránt értékesítjük. A gyorsfagyasztott termékgyártás és forgalmazás mellett bértárolással, bérmunkavégzéssel is rendelkezésre állunk.

Szőlőskert Rt.

Cím:
3214, Nagyréde Gyöngyösi út 1.
telefon:
37/573-400
fax:
37/573-400

FRIGOMEAT Kft.

Cím:
1106, Budapest Fehér út 10.
fax:
260-5653
telefon:
260-5653
Tevékenység rövid leírása:
A FRIGOMEAT Kft. hűtött és fagyasztott élelmiszerek országos boltraterítésével, raktározásával és nagykereskedelmével foglalkozik.
A Frigomeat Kft hűtött és fagyasztott élelmiszerek országos boltraterítésével, raktározásával és nagykereskedelmével foglalkozik. A terítési munkát 1992-ben kezdte el, és ezt fejlesztette tovább.
1996 végére a havi kiszállított mennyiség elérte az 500 tonnát. Ezt a mennyiséget már Budapesten és a szomszédos megyékben levő vevőkhöz, havi kb. 2000 leadással terítettük le.

2000. november 01-től kezdtünk el országos disztribúciós munkát végezni, elsőnek az Aviko-termékeket forgalmazó Pannon Frost Kft-nek.
2001. november hótól a SáGa Foods Baromfiipari Rt. részére országos méretben végezzük a teljes disztribúciós tevékenységet (felszállítás, járatra-bontás vagy komissiózás, boltra-terítés).
Budapesten a X.ker. Őrs vezér terénél lévő ipari parkban van cégünk telephelye. A 10.000 nm-es telken egy 2.200 nm-es ipari csarnokban rendelkezünk a szükséges hűtőtermekkel (600 raklapos fagyasztótároló, különböző manipulációs terek, köztük 500, 150, 150 nm-es).
2002. márciusától az országos lefedettséget biztosítani tudjuk 4 vidéki depó - átrakodó hűtő-lerakat - működtetésével.

2003. december 15-én megvásároltuk a Valdor Rt. által használt, Bp. X. Kőér u.-i hűtőházat abból a célból, hogy az EU-ba történő májusi belépésünk közeledtével szolgáltatásaink igénybevételére megnőtt igényt ki tudjuk elégíteni.
Ennek a hűtőháznak a tároló kapacitása 2.100 raklap -18 C-fokon, valamint 600 nm-en frissárutárolás.
Jelenleg közvetlenül Budapesten végezzük a termékek manipulációs feladatait, valamint a bp-i körzet (Bp és négy környező megye) vevői rendeléseinek boltra történő terítését. A többi megye vevőinek kiszolgálása a 4 db vidéki régióban (körzetben) létrehozott lerakatokból történik, ahonnan a Budapesti raktárunkban terítési járatokra komissiózott árut - az adott depóba történt leszállítást követően - boltokra terítjük. A sárvári depónkban közvetlenül is végzünk komissiózást. A vidéki depókban az áruk forgalmazása olyan hűtőházakban történik, melyek biztosítják a zártláncú áruátadás-átvételt, valamint az áruk helyi manipulációját is, állandó - a termékekre előírt - hőmérsékleten. Ugyanakkor kisebb hűtő és fagyasztótermekben

a le nem adott árut és az esetleg előforduló visszárut is kezelni tudjuk. Ezekbe a depókba minden munkanap hajnalban végzünk áruszállítást kamionokkal a budapesti központi raktárunkból.


Partnereink részére az áru felszállításán és vevőikhez történő terítésén kívül még az alábbi szolgáltatásokat is elvállaljuk:


a gyártóval szerződésben levő vevőktől rendelésfelvételt,

a felszállított áru járatra szervezését, szortírozását, komissiózását, szállítólevelek szükség szerinti nyomtatását,

teljes áruelszámolást a gyártóval,

kp-átvételt a készpénzes vevőktől, másnapi átutalást a gyártók felé,

visszáruk kezelését,

raktározást, legfeljebb a havi forgalmazott mennyiség erejéig,

a gyártó kívánságára a nevében történő számlázást, postázást.

GÖDÖLLŐ COOP Vagyonhasznosító és Kereskedelmi ZRt.

Cím:
2100, Gödöllő Kőrösfői u. 34.
telefon:
28/430-780
telefon:
28/430-780
Tevékenység rövid leírása:
A Gödöllő Coop Zrt.-t 1999-ben hozta létre a Gödöllőn és környékén évtizedek óta kereskedelmi tevékenységet végző Gödöllő és Vidéke ÁFÉSZ. A létrehozatal fő célja a kereskedelmi tevékenység hatékonyságának növelése, az igények magas szintű kielégítése olyan szervezeti formában, amely megfelel a kereskedelem igényeinek és egyben a fejlődés lehetőségét is magában hordozza.
A Gödöllő COOP Rt a legnagyobb magyar üzletlánc a COOP lánc tagja.
Kulcsszavak:
aszalt gyümölcs betonkeverő déligyümölcs díszfaiskola élelmiszer élelmiszerbolt épület bérbeadás erdészeti faiskola fagyasztott gyümölcs fagyasztott zöldség faiskola faiskolai áru faiskolai áruda farmerruházat felnőtt alsóruházat felnőtt felsőruházat felnőttruházat felsőruházat felsőruházati cikk felsőruházati termék férfi alsóruházat férfi divatruházat férfi felsőruházat férfi kötött alsóruházat férfi kötött felsőruházat férfi ruházat friss gyümölcs friss zöldség fúrógép függöny fűrész gomb gyermek alsóruházat gyermek divatruházat gyermek farmerruházat gyermek felsőruházat gyorsfagyasztott gyümölcs gyorsfagyasztott zöldség gyorsfagyasztott zöldségkeverék gyümölcsbefőtt gyümölcscentrifuga gyümölcsfaiskola hifi iroda bérbeadása irodahelyiség bérlet kalapács kamaszruházat kávéfőző kenyérpirító kenyérsütő kerékpár kerékpáralkatrész kerítésdrót kéziszerszám kismama-felsőruházat kismamaruházat konfekció konfekcióruházat konzerv köszörűgép kötött ruházat lakástextil létesítmény bérbeadása lyukfűrész magnetofon mirelit zöldség munkaruházat műszaki cikk és alkatrész, iparcikk női alsóruházat női divatruházat női felsőruházat női ruházat növénytermesztési és kertészeti termék raktár bérbeadása raktárhelyiség bérbeadása reklámfelület-bérbeadás robogó rövidáru ruházat ruházati cikk ruházati kiegészítő ruházati termék ruházati üzlet sportruházat szabadidőruházat szárított zöldség szerszám szög talicska tartósított zöldség televízió üzlethelyiség bérbeadása vagyonkezelés és -tanácsadás vegyes iparcikk vegyes zöldség vendéglátóipar

Globus Zrt

Cím:
1105, Budapest Maglódi út 47.
telefon:
432-1600
telefon:
432-1600
Tevékenység rövid leírása:
A GLOBUS Rt. egyike Magyarország legnagyobb tradíciókkal rendelkező konzervgyárainak.

Unilever Magyarország Kft.

Cím:
1134, Budapest Váci út 182.
e-mail:
tibor.radvanyi@unilever.com
fax:
tibor.radvanyi@unilever.com
Tevékenység rövid leírása:
Alapvető célkitüzésünk az, hogy az Unilever kielégitse a világ különbözö részein élő emberek mindennapi igényeit, menjünk elébe fogyasztóink és vásárlóink jövőbeni elvárásainak, és ezekre kreativ és versenyképes módon, az életminőséget javító márkás termékekkel és szolgáltatásokkal válaszoljunk.

Hűs Húsház Kft.

Cím:
8638, Balatonlelle Rákóczi u. 356/B.
telefon:
85/450-115
fax:
85/450-115
Tevékenység rövid leírása:
Telephelyünk Balatonlellén, a 7-es főút mellett található. Működésünket 1997-ben kezdtük meg a Balaton déli partjának ellátásával, mára a Dunántúlt körbeölelő kiterjedt logisztikai hálózatunk segítségével egyre nagyobb területet látunk el. Vásárlóink elsősorban hús, hentesárú üzletek, élelmiszerboltok, éttermek,vendéglők, konyhák.
Miért jó ha nálunk vásárol ?
Kiterjedt beszerzési forrásaink vannak Magyarországon és külföldön egyaránt, ezért
- a legjobb piaci árat tudjuk biztosítani
- az ellátás pontos és folyamatos
- a minőség garantált, melyet a HACCP minőségbiztosítási rendszer működése is igazol.
Miért jobb tőlünk vásárolni, mint vágóhídról ?
Széles termékkörünknek köszönhetően egy helyről beszerezhető minden. Míg egy vágóhídon előfordulhat bizonyos termékek időszakos hiánya, nálunk ennek kicsi a valószínűsége.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.