Értékelje a céget!
38 találat 1 | 2 | 3 | 4

Hámori Árpád e.v. - Biofaktura

Cím:
4463, Tiszanagyfalu Petőfi Sándor u. 7-11
mobil:
0670-947-8380
e-mail:
0670-947-8380
Tevékenység rövid leírása:
Családi gazdaságunk 2005 óta működik az ország keleti részén. 23 hektáron almát, meggyet, körtét, diót, szőlőt és zöldséget termeülnk és dolgozunk fel. Családunk minden tagja a vállalkozásban dolgozik és mezőgazdasági vegzetséggel rendelkezik. Az összes földterület ellenőrzött ökológiai művelés alatt áll melyet a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft ellenőriz.

biotermék, gyümölcs, gyümölcsfeldolgozás, növénytermesztés, zöldség, zöldségfeldolgozás

alma, alma ízű rostos üdítő, almafeldolgozás, almaital, almalé, bio almalé, bio céklalé, bio gyümölcslé, bio paradicsomlé, bio répalé, bio vegyes zöldséglé, bio zöldség, bioalma, bioalma feldolgozás, bioélelmiszer, biogazdálkodás, biogyümölcs, biogyümölcs feldolgozás, bioital, biokörte, biomeggy, biomeggy feldolgozás, biozöldség, céklalé, doboos bio gyümölcslé, dobozos bio gyümölcslé, dobozos bio natur préslé, dobozos bio zöldséglé, dobozos gyümölcslé, dobozos natur préslé, gyümölcslé, konyhakerti növények termesztése, magyar termék, natur préslé, ökogazdálkodás, paradicsomlé, répalé, rostos gyümölcslé, szabolcsi almalé, tartósítószer mentes almaital, tartósítószer mentes almalé, tartósítószer mentes bio gyümölcslé, tartósítószer mentes céklalé, tartósítószer mentes dobozos gyümölcslé, tartósítószer mentes gyümölcslé, tartósítószer mentes körtelé, tartósítószer mentes magyar termék, tartósítószer mentes meggylé, tartósítószer mentes natúr préslé, tartósítószer mentes paradicsomlé, tartósítószer mentes répalé, tartósítószer mentes szabolcsi almalé, tartósítószer mentes termék, tartósítószer mentes zöldséglé, vegyes zöldséglé, vegyszermentes magyar termék, vegyszermentes paradicsomlé, vegyszermentes termék, vegyszermentes almaital, vegyszermentes almalé, vegyszermentes bio gyümölcslé, vegyszermentes céklalé, vegyszermentes dobozos gyümölcslé, vegyszermentes gyümölcslé, vegyszermentes körtelé, vegyszermentes meggylé, vegyszermentes natúr préslé, vegyszermentes répalé, vegyszermentes szabolcsi almalé, vegyszermentes vegyes zöldséglé, vegyszermentes zöldséglé

Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft.

Cím:
3200, Gyöngyös Karácsondi út 1/a.
fax:
37/312-486
telefon:
37/312-486
Tevékenység rövid leírása:
A Csépány és Társai Kft. 1993-ban alakult. A cég az első időszakban kimondottan friss zöldség és gyümölcs felvásárlásával és exportálásával foglalkozott. 1994-ben építettük és fejlesztettük ki a konzervipari egységet. A friss zöldség-gyümölcs területén éves szinten mintegy 16.000 tonnás felvásárlás történik, amelyből 8-10 ezer tonna kerül előhűtés után nyugat-európai exportra.

Nektár Élelmiszeripari és Feldolgozó Kft.

Cím:
3881, Abaújszántó Kossuth tér 3-5.
telefon:
47/330-008
fax:
47/330-008
Tevékenység rövid leírása:
A családi tulajdonban lévő Nektár Élelmiszeripari és Feldolgozó KFT csaknem másfél évtizede 1989-ben alakult a Zemplénben, Északkelet Magyarországon , közelebbről Tokaj-Hegyalján található.

Nobilis ZRt.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Egészségünk megőrzésének egyik alapköve a változatos táplálkozás, melynek tökéletes kiegészítői az olajos magvak és a szárított gyümölcsök.

A szárított gyümölcsök rengeteg növényi rostanyagot tartalmaznak, ezáltal segítik az emésztést és csökkentik az éhségérzetet . Az energiát koncentrált formában adják át, ezért ideális azok számára, akik sportolnak, vagy szeretnek nassolni a főétkezések között. Az olajos magvak is jelentős rostanyaggal, különféle vitaminokkal és ásványi anyagokkal látják el az emberi szervezetet. Napi fogyasztásukkal csökkenthető a keringési betegségek előfordulása, a bennük található antioxidánsok lassítják az öregedés ütemét és hozzájárulnak a jó közérzethez.

Célunk - ebben a folyamatosan változó világban - a vásárlói igényeknek megfelelően, szakmai tapasztalatunk és lelkes gyártmányfejlesztő csapatunk segítségével olyan különleges szárított gyümölcsök és magvak gyártása-forgalmazása, melyek nem csak jóízű rágcsálnivalók, hanem hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön egészséges, kiegyensúlyozott és aktív életet élhessen

Jonaco Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
4900, Fehérgyarmat Szatmári út 1.
telefon:
44/510-614
telefon:
44/510-614
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az élelmiszeripar területén tevékenykedik, főleg befőttek forgalmazásával foglalkozunk. Sok szerettel várunk minden nagykereskedőt!

Nagyatádi Konzervgyár

RAUCH HUNGÁRIA Gyümölcsfeldolgozó és Kereskedelmi Kft.

Cím:
1171, Budapest Kiskároshíd utca 2.
telefon:
06-1/253-1200
e-mail:
06-1/253-1200
Tevékenység rövid leírása:
A gyümölcslépiacon a cég maximális gyümölcstartalmú Happy Day prémium márkája a juice és a nektár kategóriában van jelen. A Happy Day termékcsalád széles ízválasztéka, különleges ízei, illetve praktikus, csavarkupakos visszazárható csomagolása rendkívül népszerűvé teszik ezt a márkát a fogyasztók körében.

A megújult csomagolásban kapható Bravo márka az alacsonyabb gyümölcstartalmú nektár kategóriákban van jelen. A zamatos Bravo nektárok és gyümölcsitalok hozzáadott vitaminokat és különbözővitaminkombinációkat tartalmaznak, ezáltal garantálják a finom ízvilágot, illetve a jó közérzetet. 2006-ban került bevezetésre két különleges, új ízpárosítás, a Bravo Sárgadinnye-Ananász és a Bravo Narancs-Őszibarack-Maracuja, melyek az innovatív, 1 literes visszazárható Elopak kiszerelésben kerültek bevezetésre. Szintén ebben az évben került a boltokba a megújult csomagolásban kapható Bravo Vitamindrink és Bravo Vérnarancs.

A Yippy gyümölcslé speciálisan a gyermekek számára lett kifejlesztve, mely hozzáadott vitaminokat és a gyermekek fejlődéséhez nélkülözhetetlen kalciumot tartalmaz. A Yippy-t 2002 őszén vezettük be, s a bevezetést követően rövid időn belül rendkívüli népszerűségre tett szert a célcsoport körében.

A Rauch Ice Tea az elsősorban frissítésre és szomjoltásra szolgáló jeges tea kategóriában van jelen a piacon.

Nativa márkánkon belül újdonság a 2006-ban bevezetett Nativa Tea & Water wellness-ital, mely összetétele révén egyedi a magyar piacon. Tea, gyümölcslé és az Alpokból származó ásványvíz tökéletes kombinációja, ráadásul csak 7 kalóriát tartalmaz 100 ml-enként. A Nativa wellness-ital jelenleg négyfajta ízben kapható: herbatea citromfű ízesítéssel, fehértea yuzu citrom ízesítéssel, zöldtea őszibarack ízesítéssel és jázmintea maracuja ízesítéssel.

SZOBI SZÖRP Gyümölcsfeldolgozó Rt.

Cím:
2628, Szob Ady E. u. 22.
telefon:
27/570-122
telefon:
27/570-122
Tevékenység rövid leírása:
A Szobi Szörp Rt. 1967 óta működik. Jelenleg hazánk legnagyobb szörpgyártója.

Jaffa Juice Kft.

Cím:
1048, Budapest Homoktövis u. 117.
telefon:
230-0296
fax:
230-0296

Hungaro-Gold-Fruct Zrt.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.